Web Analytics Made Easy - Statcounter

همشهری آنلاین - بهاره خسروی : مدیرعامل مؤسسه خیریه دارالاکرام با اعلام این خبر در باره این کار خیر خداپسندانه که با هدف‌ ترویج فرهنگ کتابخوانی از سوی خیّران خارج از کشور می‌گوید: «‌ اصطلاح «فرار مغزها» تعبیری است که به پدیده مهاجرت نخبگان و قشر تحصیلکرده گفته می‌شود؛ در حالی که مهاجران نخبه ایرانی یک سرمایه کاملاً از دست رفته نیستند؛ چرا که بسیاری از آنها احساس تعلق به جامعه خود دارند و می‌توانند برای جامعه ایران و آینده کودکان ایران مؤثر باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

دکتر «مصطفی میر احمدی» در ادامه می‌افزاید: «‌این ارتباطات ادامه‌دار و معنادار به خاطر این است که همه برای پیشرفت جامعه کمک کنند. در چند سال گذشته به علت تورم بی‌سابقه، آشفتگی اقتصادی و همه‌گیری ویروس کرونا توان حمایت خیّران ایرانی کاهش یافته و این در حالی است که نیازمندان و مددجویان با مشکلات جدید هر روز بیشتر از گذشته به خیریه‌ها مراجعه می‌کنند.»

 تعدادی از ایرانیان خیر خارج از کشور به تازگی در اقدامی نیکوکارانه و خداپسندانه با همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و با انگیزه‌های بشردوستانه و همراهی مؤسسه‌ خیریه و عام‌المنفعه دارالاکرام؛ حامی تحصیل و آموزش کودکان مستعد فاقد سرپرست مؤثر شده‌اند و اشتراک کتاب کودک و نوجوان را برای حدود ۳ هزار دانش‌آموز بورسیه‌شده دارالاکرام فراهم کرده‌اند.

در این طرح با اختصاص ۵۰ هزار دلار تا کنون ۸۵ هزار جلد کتاب طی یک سال به دست دانش‌آموزان رسیده است. میر احمدی ادامه اجرای این طرح را مشروط به همراهی خیّران می‌داند: «مجریان این طرح اعلام کرده‌اند که در صورت وجود بودجه کافی، سراغ نشر کتاب و اشتراک‌های دیجیتال هم خواهند رفت.»

مدیرعامل مؤسسه خیریه‌دار الاکرام در پایان به جزئیات بیشتری از این طرح اشاره می‌کند: «دارالاکرام حامی آموزش بیش از ۸ هزار کودک مستعد فاقد سرپرست مؤثر که در ۲۵ استان و ۹۵ شهر کشور دارای شعبه است، این همکاری را از طریق شعبه شیراز آغاز کرده و در تمام شعب خود ادامه داده است. در این فعالیت که با مشارکت کانون فرهنگی کودکان و نوجوانان انجام می‌شود با توجه به جنسیت و سن دانش‌آموز، هر ماه دو جلد کتاب برای دانش‌آموز ارسال می‌شود تا پس از مطالعه کتاب، چکیده آن را برای مؤسسه ارسال کند و در ادامه، آثار ارسالی برتر جزو دستاورد دانش‌آموز به شمار می‌آیند و از بورسیه تحصیلی بالاتری برخوردار می‌شوند.»

کد خبر 674740 برچسب‌ها موسسه خیریه کتاب - نویسندگان و پدید آورندگان دانش آموز

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: موسسه خیریه دانش آموز دانش آموز خی ران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۴۵۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان می‌شود

به گزارش خبرآنلاین ، بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت و درمان در حاشیه نشست هفتگی هیئت دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به رایگان شدن خدمات درمان برای کودکان تا سن ۷ سال در مراکز پزشکی دولتی گفت: در حوزه سلامت در سنین مختلف شرایط خاصی وجود دارد که ما باید به آن توجه کنیم. بسیاری از بیماری‌های انسان در ۷ سال اول زندگی او ایجاد می‌شود که اگر این بیماری‌ها در همان سنین کودکی پیشگیری شود، فرد در سنین بزرگسالی دیگر درگیر درمان این بیماری‌ها نخواهد شد.

ایسنا در خبری نوشت: وی افزود: رشد تکاملی بدن انسان در طول دهه اول عمر او ایجاد می‌شود. بنابراین هر حادثه‌ای به ویژه در ۷ سال اول زندگی کودکان می‌تواند پایدار شود. برهمین اساس با تلاش‌ها و پیگیری‌هایی که صورت گرفت در نهایت، رایگان شدن خدمات پزشکی برای کودکان تا سن ۷ سالگی در مراکز پزشکی دولتی در هیئت دولت به تصویب رسید. این طرح مایه افتخار برای جمهوری اسلامی ایران است که علی رغم همه مشکلات و تحریم‌ها خدمات پزشکی به کودکان تا ۷ سال را در مراکز دولتی رایگان اعلام کند.

عین اللهی گفت: این مسئله در واقع یک سرمایه گذاری برای آینده کشور است و ممکن است نتایج آن در دولت فعلی دیده نشود ولی در ۱۰ یا ۲۰ سال آینده نتایج آن مشخص خواهد شد و کشور را از نظر سلامت بیمه می‌کند.

وی در پاسخ به سوالی درخصوص کمبود دارو برای بیماران تالاسمی بیان کرد: بنا داریم با تقویت شرکت‌های دانش بنیان، داروی مورد نیاز را تأمین کنیم. در زمینه داروی بیماری تالاسمی افزایش تولید داشته‌ایم ولی تمایلی برای استفاده از داروی خارجی وجود دارد که پزشک باید این را تشخیص دهد. کمبودها را در داخل با اولویت شرکت‌های دانش بنیان تأمین خواهیم کرد.

وزیر بهداشت درباره اهمیت تولید پانسمان برای بیماران پروانه‌ای خاطرنشان کرد: ما ابتدای دولت ۷۰۰ شرکت دانش بنیان داشتیم که این میزان هم‌اکنون به ۱۴۰۰ شرکت رسیده که به‌نوعی رکورد است. با حمایت دولت تعداد این شرکت‌ها باز هم افزایش خواهد داشت که یکی از دستاوردهای همین شرکت‌ها، تولید این پانسمان بوده است. البته این کار در مرحله پژوهشی است و امیدواریم به مرحله تجاری‌سازی برسد

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901804

دیگر خبرها

  • حمایت از ۱۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل / اعطای بورسیه براساس پویایی و تلاش دانش‌آموزان
  • حمایت از ۱۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل/اعطای بورسیه براساس پویایی و تلاش دانش آموزان
  • تمدید مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی
  • درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان می‌شود
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه های کتابخوانی تمدید شد
  • برگزاری جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • برگزاری جام باشگاه های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • آموزش رایگان معلم بازنشسته به کودکان کار
  • شبکه خیریه‌ها و خیران خارج از کشور ایجاد می‌شود