Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد، سیدجواد پورنقی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، ظهر امروز در نشست خبری هفته سلامت در گفت‌وگو با رسانه‌ها اظهارکرد: در سال‌های گذشته حوزه سلامت در کنار سایر حوزه ها به رشد و بالندگی در نظام جمهوری اسلامی حرکت پویا و رو به جلویی داشته است.

وی با اشاره به اینکه توجه به شاخص‌های بهداشتی و درمانی می‌تواند شرایط استان را در مقایسه با میانگین کشوری و نقاط ضعف و قوت نشان دهد، گفت: ضرب آهنگ شاخص‌های حوزه سلامت بعد از انقلاب شاهد افزایش چشمگیری در این حوزه بوده، به طوری که مرگ و میر کودکان زیر پنج سال به ازای هر یک هزار تولد زنده در کشور ۶۰ نوراد بوده‌ که امروز این عدد به ۱۴ رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی افزود: یکی از شاخص‌های مهم دیگر که در حوزه سلامت، به برکت نظام جمهوری اسلامی ایران رقم خورده، امید به زندگی است که در سال های قبل امید به زندگی حدود ۶۹ سال بوده اما امروز این شاخص به صورت متوسط کشوری ۷۸ سال رسیده است که باید به ازای هر سال افزایش امید به زندگی باید برنامه ریزی و سیاست گذاری های مهمی انجام شود.

پورنقی بیان داشت: در استان خراسان شمالی شاخص امید به زندگی از متوسط میانگین کشوری پایین تر است.

وی با بیان اینکه یکی از مسائلی که حوزه سلامت را متحول می کند، شاخص نیروی انسانی است که رشد قابل قبولی در کشور داشته، گفت: شاخص نیروی متخصص در استان در مقایسه با میانگین کشوری پایین تر است به طوری که این جایگاه در کشور ۵ و در استان ۳۳ است.

این مقام مسئول اضافه کرد: استان خراسان شمالی با وجود تمام مشکلات و مسائلی که در رابطه با زیرساخت ها دارد،  با تمام تلاشی که به کار گرفته شده و همراهی مردم استان، در واکسیناسیون در جایگاه نخست کشور قرار گرفت.

پورنقی یکی از شاخص‌های عدالت در سلامت در ایام کرونا را در دسترس قرار گرفتن واکسن به صورت رایگان برای تمام اقشار مختلف جامعه خواند و افزود: روند واکسیناسیون به گونه‌ای بود که در کمتر از سه ماه پوشش مطلوبی در سطح استان و کشور ایجاد کرده است.

وی اظهار داشت: با وضعیت مطلوب در حوزه واکسیناسیون، بیماری کرونا در پیک ششم علی رغم اینکه مسری تر و کشندگی بالایی دارد، اما در در این دوره کرونا به خوبی کنترل شد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اشاره به اینکه از ابتدای واکسیناسیون تاکنون در استان خراسان شمالی بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار دوز واکسن تزریق شده است، گفت: از این میزان  ۶۰۰ هزار در دوز اول، ۵۵۰ دوز در مرحله دوم و ۲۵۰ هزار دوز در مرحله سوم بوده است.

پورنقی ادامه داد: در حال حاضر شرایط بیمارستان‌های استان پایدار هستند و در خیلی از روزها فوتی ناشی از کرونا به صفر رسیده و عدد بستری در ۲۴ ساعت گذشته به عددهای خیلی پایین و تک رقمی رسیده است.

این مقام مسئول در رابطه با وضعیت بیمارستان ارتش در رازو جرگلان توضیح داد: مقرر شد، زمانی که این سازه به مرحله بهره برداری و به دانشگاه علوم پزشکی‌ واگذار شود، چالش نیروی انسانی رفع خواهد شد، به طوری که در حال حاضر نیز خدماتی همچون داخلی، اطفال و زنان ارائه می شود.

وی با اشاره به اینکه پروژه بیمارستان پورسینا آشخانه مدتی متوقف شده بود و در شرایط کنونی روند کار به خوبی پیش می رود، گفت: تعداد تخت های تعبیه شده در این بیمارستان کفایت جمعیت را ندارد و استان در شاخص پزشک عمومی و متخصص شرایط مطلوبی ندارد، براساس برنامه‌ ریزی انجام شده با استفاده از فارغ التحصیل شدن پزشکان عمومی دانشگاه علوم‌پزشکی استان و بهره‌مندی از آنها، قطعا پوشش خدمات درمانی استان کمک بزرگی خواهد شد.

انتهای پیام/س

 

منبع: فارس

کلیدواژه: بیمارستان پورسینا آشخانه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی واکسیناسیون دانشگاه علوم پزشکی میانگین کشوری امید به زندگی خراسان شمالی حوزه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۴۵۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت: با هدف گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین الملل در سال جدید، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی شامل ۴ بیمارستان و ۶ درمانگاه تخصصی صادر شده است تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند.

دکتر داوود خوش شکن افزود: از ۴ بیمارستان، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند.

وی افزود: ۴۰ بیمارستان و مرکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  امکان ارائه خدمات به گردشگران سلامت را دارا است.

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در فروردین امسال جدید ۲ هزار و ۵۸۷ گردشگر سلامت از خدمات مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع ۴۶ مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد ۱۹ بیمارستان خصوصی و ۳ مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه‌های تخصصی هستند.


دکتر خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات امسال است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می‌تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه‌های درمانی را بپردازند.

وی  با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می‌توان یکی از مهمترین اقدامات امسال دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می‌شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی ۲۰ ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند.

 مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سامانه جامع گردشگری سلامت برای دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای نخستین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود

دکتر خوش شکن افزود: این سامانه ابتدا در یک نوبت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سوالات خود را دریافت کنند.

وی گفت: پارسال بیش از  ۸۰ هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

دیگر خبرها

  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • خسارت ۳۹ میلیارد تومانی سیلاب به حوزه کشاورزی خراسان شمالی
  • میانگین بارش در خراسان شمالی ۸۲ درصد افزایش پیدا کرده است
  • رمزخوانی از یکشنبه قرمز بورس
  • تابلوی بورس، تابلوی رکود
  • ثبت تخلف سرعت بیش از ۵۵ هزار وسایل نقلیه در محورهای خراسان شمالی‌
  • (ویدئو) گوینده اخبار هواشناسی: جزء طبقه متوسط رو به پایین هستم
  • ثبت ۵۵ هزار تخلف سرعت خودرو طی فروردین در خراسان شمالی
  • ثبت تخلف سرعت بیش از ۵۵ هزار وسایل نقلیه در محورهای خراسان شمالی
  • ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره متوسط دوم