Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، بهرام عین اللهی در مراسم تجدید میثاق مدیران وزارت بهداشت با آرمان های امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی در حرم مطهر امام راحل با بیان این که همه ما مدیون فداکاری‌ها و تلاش‌های امام خمینی (ره) برای برپایی و استقرار نظام جمهوری اسلامی و این انقلاب شکوهمند هستیم برای همین در اولین روز از هفته سلامت در حرم امام راحل حضور یافتیم تا با آرمان‌های امام و انقلاب تجدید میثاق کنیم، گفت: یکی از برکات انقلاب شکوهمند اسلامی رشد علوم پزشکی در همه زمینه‌ها و استقلال کشور در تمام ابعاد نظام سلامت بود که همه این‌ها را مرهون رهبری معمار کبیر انقلاب اسلامی هستیم‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این که در نظام شاهنشاهی با وجود اتکای کشور به قدرت‌های جهانی در تمام زمینه‌ها از جمله علوم پزشکی و سلامت وابسته به بیگانگان بودیم، بیان داشت: امروز پس از گذشت ۴۳ سال از برپایی نظام اسلامی ایران در تمام رشته‌های تخصصی و فوق تخصصی علوم پزشکی، کشور نه تنها استقلال یافته بلکه در منطقه پیشتاز است.

وی افزود: تعداد دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور پس از انقلاب اسلامی با رشد ۱۰ برابری همراه بود به نحوی که امروز نه تنها نیازهای درمانی کشور را پاسخگو هستیم بلکه از کشورهای همسایه برای درمان به بیمارستان‌های ایران مراجعه می‌کنند و یکی از توفیقات دیگر تولید نیروهای بسیار خبره و متعهد در حوزه پزشکی است.

وزیر بهداشت حضور ایران در جمع ۵ کشور برتر دنیا در حوزه سلول‌های بنیادی را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: شیوع بیماری کرونا یک آزمون بزرگ جهانی بود که جمهوری اسلامی ایران با درخشش کادر سلامت توانست در بالاترین رتبه‌های جهانی قرار گرفته و در آخرین آمار اعلام شده تعداد فوتی‌ها تک رقمی شد که به نسبت کشورهای بزرگ دنیا آمار بسیار بهتر و قابل توجه‌تری است.

وی رمز موفقیت ایران در کاهش چشمگیر آمار کرونا را استقبال و همراهی مردمی از برنامه‌های دولت آیت الله رئیسی دانست و با گرامی داشت یاد ۳۰۰ شهید مدافع سلامت، گفت: شهدای مدافع سلامت طی این دو سال کرونایی تا آخرین نفس برای نجات جان مردم ایستادند و از هیچ تلاشی برای ارتقای سلامتی مردم و سربلندی نظام دریغ نکردند.

عین‌اللهی در پایان خاطرنشان کرد: در دولت سیزدهم با واکسیناسیون بسیار گسترده و در مدتی کوتاه با همراهی و مشارکت مردم، توانستیم اقدامات بسیار بزرگی انجام دهیم؛ به نحوی که اکنون ۸۵ درصد مردم دو دُز واکسن خود را دریافت کرده‌اند و به رکورد تزریق روزانه یک میلیون و ۶۰۰ هزار و هفتگی بیش از ۸ میلیون دز تزریق واکسن رسیدیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: وزیر بهداشت شهدای مدافع سلامت دز دوم واکسن علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۴۵۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند

آفتاب‌‌نیوز :

حامد جز جلالیان با اشاره به انجام طرح کشوری فلورایدتراپی دانش‌آموزان در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: با تامین ۶۳ هزار وارنیش فلوراید برای دانش‌آموزان ابتدایی ۶ تا ۱۲سال این طرح در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

وی بیان کرد: با تامین و دریافت وارنیش فلوراید از وزارت متبوع، توزیع وارنیش در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت چهار شهرستان (نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه) تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور  ادامه داد: این طرح به صورت رسمی از هفته اول اردیبهشت‌ماه تمامی بهورزان و مراقبین سلامت با مراجعه به مدارس و با نظارت مستقیم تمامی مراقبین ناظر مراکز و حضور دندانپزشک مراکز خدمات جامع سلامت در مدارس تحت پوشش به صورت روزانه انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: هدف از طرح وارنیش فلورایدتراپی دانش‌آموزان، آموزش بهداشت دهان و دندان به دانش‌آموزان، معاینات مستمر دندانپزشکی و کاهش ۴۰ درصدی پوسیدگی‌ دندان دانش‌آموزان توسط ماده وارنیش فلوراید است.

دو واکسن به برنامه واکسیناسیون متداول کودکان در نیشابور اضافه می‌شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در ادامه اظهار کرد: همزمان با آغاز هفته جهانی ایمن‌سازی ۲۴ تا ۳۰ آوریل مصادف با ۵ لغایت ۱۱ اردیبهشت‌ماه دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس به برنامه واکسیناسیون متداول کشوری کودکان اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه واکسن پنوموکوک به شکل تزریقی و واکسن روتا به صورت خوراکی است، ادامه داد: واکسن پنوموکوک مهمترین راه پیشگیری از بیماری های عفونی ناشی از این میکروب از جمله عفونت ریه، عفونت مغزی یا مننژیت، عفونت گوش، قلب، خون، استخوان و سینوزیت است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور اذعان کرد: سالیانه از حدود ۵۰ هزار عفونت‌ شدید پنوموکوکی با تزریق واکسن پنوموکوک پیشگیری می‌شود که کاهش مصرف آنتی بیوتیک و کاهش بروز  مقاومت آنتی بیوتیکی را در پی دارد.

وی با بیان اینکه بر اساس مصوبه کمیته کشوری ایمن‌سازی این واکسن در سنین ۲ ، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود در خصوص واکسن روتا گفت: واکسن روتاویروس نیز که از اسهال‌های شایع در کودکان پیشگیری می‌کند  به صورت خوراکی در سه نوبت ۲، ۴ و ۶ ماهگی مصرف می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • شهید مطهری مجاهدی در عرصه جهاد تبیین بود
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: آواربرداری از خرابی 10 ساله زمانبر است/ سیاست های اقتصادی دولت ثمر داده/ کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی بود
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی شده بود
  • شوراهای اسلامی بدون حب و بغض‌های سیاسی در راستای حل مشکلات مردم گام بردارند
  • بزرگداشت شهیده راحله روشنگر شهید مدافع سلامت ماسال
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • حجاب و عفاف نماد مسلمانی و پرچم افتخار امت اسلامی است
  • تسهیلات بانکی به سمت رونق تولید هدایت شود
  • شهید مطهری الگو و نمونه معلم تراز انقلاب اسلامی است