Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادستان دیوان محاسبات کشور با تاکید بر اینکه هدف دیوان محاسبات، مچ‌گیری نیست، گفت: دیوان محاسبات به دنبال این است که به عنوان مشاور امین در کنار مدیران قرار گیرد تا دست در دست هم داده و بتوانیم خدمات بهتر و بیشتری را به جامعه ارائه دهیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از موج رسا; علی کامیار، ظهر امروز در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان زنجان که با دستور کار تودیع و معارفه مدیرکل دیوان محاسبات استان برگزار شد، اظهار داشت: یکی از سیاست‌های دیوان محاسبات کشور در دوره جدید، توجه بیشتر به استان‌ها است تا از این طریق، همت بیشتری نسبت به تحقق اهداف داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تلاش بر این است تا برداشت دادسرایی را از دیوان محاسبات تغییر دهیم، خاطرنشان کرد: دادسرای دیوان محاسبات بیشتر به دنبال این است که در کنار دستگاه‌های اجرایی قرار گرفته و از وقوع تخلف، پیشگیری و جلوگیری شود.

کامیار با تاکید بر اینکه هدف دیوان محاسبات، مچ‌گیری نیست، تصریح کرد: دیوان محاسبات به دنبال این است که به عنوان مشاور امین در کنار مدیران قرار گیرد تا دست در دست هم داده و بتوانیم خدمات بهتر و بیشتری را به جامعه ارائه دهیم.

دادستان دیوان محاسبات کشور با بیان اینکه این نهاد در دوره جدید تاکنون توانسته حرکت مثبتی برای رسیدن به اهداف بزرگ خود داشته باشد و چند اقدام مهم نیز انجام داده است، گفت: اقدام اول، تدوین سند راهبردی بود که بیش از 2 ماه طول کشیدکه این سند، متفاوت از دوره‌های گذشته است.

*‌ شعار اصلی دیوان محاسبات در دوره جدید «دیوان فناورانه و مردم‌پایه» است

وی با بیان اینکه یکی از محورها در تدوین این سند که به عنوان شعار اصلی قرار گرفت «دیوان فناورانه و مردم‌پایه» است، اظهار داشت: این امر محور قرار گرفت تا در رسیدگی‌ها و محاسبت بتوانیم بیشتر از فناوری‌های امروز استفاده کنیم و ارتباط با دستگاه‌ها به‌صورت آنلاین باشد تا خدمات بیشتری بتوانیم ارائه دهیم.

کامیار با بیان اینکه سیستم «ثنا» دیوان محاسبات در این راستا از خرداد سال جاری فعال خواهد شد، خاطرنشان کرد: ایجاد سامانه‌های مختلف از اهداف قانونگذار است و ایجاد این سامانه نیز جهت ارائه خدمات بیشتر، جزء اهداف ویژه دیوان محاسبات است.

وی با بیان اینکه دیوان محاسبات نسبت به ایجاد 32 سامانه، متمرکز شده است، افزود: این سامانه‌ها جهت ارائه خدمات بیشتر ایجاد می‌شوند و هرچه در ارائه خدمات بتوان از تکنولوژی استفاده کرد، هم شفاف‌سازی می‌شود و هم خدمات بهینه ارائه می‌شود.

دادستان دیوان محاسبات کشور با بیان اینکه موضوع بعدی در دیوان، مردم‌پایه است، گفت: مردم‌پایه یعنی مردم به عنوان ولی‌نعمتان نظام در جریان عملکرد مالی کشور قرار گیرند چرا که صیانت و حفاظت از بیت‌المال بر عهده ما گذاشته شده که باید خیال مردم را از این جهت راحت کنیم.

*‌ دشمن نسبت به کارآمدی نظام و مدیران، سوءتبلیغ می‌کند

وی با بیان اینکه این امر کاملاً مسلط انجام می‌شود، افزود: شفاف‌سازی، خواسته مردم است و هدف از تطبیق قانون بودجه در صحن علنی مجلس شورای اسلامی به این دلیل است که مردم در جریان امور قرار گیرند.

کامیار با بیان اینکه یکی از مسائل مشترک که دیوان محاسبات و مدیران دستگاه‌ها به‌صورت مشترک باید بر روی آن تمرکز کنیم، بازگشت اعتماد به دستگاه‌های دولتی است، اظهار داشت: یکی از مسائل اصلی که دشمن دنبال می‌کند، سوءتبلیغ نسبت به کارآمدی نظام و مدیران به روش‌های مختلف است.

وی با بیان اینکه دشمن در پی این است که تخلف چند مسئول را به تمام مدیران و مسئولان نظام، سرایت دهد، خاطرنشان کرد: این وظیفه دیوان محاسبات است که ذهنیت شوم را بزداید تا در بین مردم این احترام را به عنوان پاک بودن داشته باشد لذا هرچه عملکرد مسئولان اجرایی به اطلاع مردم برسد، مهم است.

دادستان دیوان محاسبات کشور با تاکید بر اینکه مردم‌پایه بودن دیوان بسیار مهم است، گفت: سامانه 198 جهت اطلاع‌رسانی مردم، راه‌اندازی شده که دوطرفه است یعنی مردم آنچه را که اطلاع‌رسانی می‌کنند را می‌توانند پیگیری هم بکنند.

وی با بیان اینکه اطلاعات جمع‌آوری‌شده برای اصلاح روند امور در داخل مجلس شورای اسلامی استفاده می‌شود، اظهار داشت: مجلس شورای اسلامی 2 محور کارشناسی دارد که یکی دیوان محاسبات و دیگری مرکز پژوهش‌ها است.

کامیار با بیان اینکه همکاری ثمربخش دیوان محاسبات با دستگاه‌های اجرایی توانسته دست دیوان را پر کند، خاطرنشان کرد: دیوان محاسبات 65 پیشنهاد به عنوان اصلاح در رابطه با تغییر لایحه بودجه 1401 داشت که 50 مورد آن پذیرفته شد و در قانون بودجه سال جاری دیده شد که حرکت و قدم مثبت برای اصلاح است.

وی در خصوص ترک فعل دستگاه‌های اجرایی بیان کرد: در این مورد نه تنها دستگاه مربوطه را مقصر می‌دانیم بلکه وظایفی که قانونگذار بر عهده دستگاه‌ها می‌گذارد نیز نباید آرمانی باشد چرا که هم بودجه لازم برای دستگاه‌ها باید داده شود و هم توانمندی اجرا در دستگاه مربوطه نیز باید وجود داشته باشد لذا تلاش می‌کنیم که بودجه‌ها واقعی باشند.

کامیار با بیان اینکه حقوق دولتی معادن، یکی از ترک فعل‌های دولت قبل بود که ورود دیوان محاسبات سبب وصول 15 هزار میلیارد تومان و تزریق آن به بودجه شد، افزود: به همین دلیل در کنار دستگاه‌ها قرار می گیریم.

دادستان دیوان محاسبات کشور با بیان اینکه محاسبه را ابتدا باید از خودمان شروع کنیم، تصریح کرد: الان قوای سه‌گانه رنگ و صبغه ضد فساد دارند و در کنار هم با فساد مبارزه می‌کنند.

*‌ افرادی در دولت قبل، عاجز بودن را به جامعه تزریق می‌کردند

وی با بیان اینکه تحقق شعار سال ممکن و شدنی است، گفت: همدلی مسئولان می‌تواند پتانسیل قوی برای تحقق شعار سال باشد لذا هیچ فرصتی را نباید از دست داد.

کامیار با تاکید بر اینکه ما در مقابل آمریکا عاجز نیستیم مگر زمانی که خودمان خود را عاجز بدانیم، ابراز کرد: متاسفانه افرادی در دولت قبل بودند که نمی‌توانیم را به جامعه تزریق می‌کردند در حالی که اگر بخواهیم می‌توانیم و دشمنی آمریکا با ما نیز به دلیل قوت ماست چرا که اگر ضعیف بودیم، ما را نیز مانند کشورهای دیگر رها می کرد.

وی افزود: آمریکا ما را با تحریم، محدود می‌کند اما ما نباید خودمان را محدود کنیم بلکه حصارها را باید از دور خودمان رفع کنیم و این زمانی محقق می‌شود که خودمان، خودمان را قبول داشته باشیم.

کامیار تصریح کرد: ایران به عنوان کشور الگو در جهان مطرح است و تنها کشوری است که توانسته سیاست‌های آمریکا را نقش بر آب کند و علی‌رغم تحریم‌ها توانسته‌ایم خود را محکم نگه داریم که این استحکام روزبه‌روز باید بیشتر شود و رو به جلو برویم و بیشتر تلاش کنیم.

در پایان این جلسه از زحمات و خدمات غلامرضا بازگشا (مدیرکل سابق دیوان محاسبات استان زنجان) قدردانی و محمدمهدی رضوانی‌فر به عنوان مدیرکل جدید دیوان محاسبات استان زنجان معرفی شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: دادستان دیوان محاسبات کشور دیوان محاسبات دستگاه ها مردم پایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۴۶۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روز ملی ایمنی در حمل و نقل و حسرت فرصت هایی که از دست می روند....

تین نیوز فروغ فاریابی :

تصادفات جاده ای در کشور، سالانه جان هزاران نفر از هموطنانمان را می گیرد و بسیاری را برای همیشه با معلولیت درگیر می کند.

هزینه های تصادفات علاوه بر اندوه و سوگ سنگین در غم جان های عزیزی که برای همیشه از دست می روند، خسارت های مادی سنگینی بر خانواده ها، جامعه، سیستم امداد و درمان، سیستم توانبخشی، و ....تحمیل می کند.

مطالعات بسیاری برای محاسبه همه جانبه  هزینه تصادفات انجام گرفته. در یک مطالعه حتی رنج و اندوه و فشارهای روانی حاصله از تصادف را ، تقویم به پول کرده و به هزینه های کمّی و ملموس افزوده اند. 

برآورد هزینه ها، یکی از راه هایی است که ابعاد هولناک سوانح را آشکار و کمک می کند تصمیمات بازدارنده و پیشگیرانه بهتری اتخاذ شود.  

در شرایط اقتصادی سختِ متاثر از تحریم های ظالمانه، و تورم کمر شکن، عزم مدیران و سیاستگذاران کشور باید هر چه بیشتر به سمت عقلانیت و دوراندیشی و دلسوزی برای مصرف درست ریال به ریال منابع کشور میل کند و سازمان برنامه بایستی با خساست و سختگیری منطقی نسبت به توزیع منابع و تخصیص بودجه اقدام کند و دستاورد اعتبارات را بازخواست کند. 

با انتشار بودجه سال ۱۴۰۳ ، باز هم ردیف های بودجه ای خاصی ذهن را آزار می دهد. 

۶۷۰ هزار میلیارد تومان بودجه نهادهای فرهنگی و دینی با عملکرد منفی یا نامعلوم!!!

در کنار آنها ۶۸ هزار و پانصد میلیارد تومان بودجه وزارت راه با این مقدار کاستی و نیاز و حوادث جاده ای و ریلی و زیرساخت های ناکافی و ....

پول هدر دادن نیست؟!

نهادهایی که چنین پولی را از جیب مردم جذب می کنند و شاید بیشتر از آن هم طلب می کنند آیا با توجه به عملکرد خود، در قبال مردم  احساس دین نمی کنند؟ 

حتی اگر سهم تقصیر  خطای انسانی در تصادفات بزرگ باشد، خود دلیل بی ثمری این نهادها در تربیت انسان های قانونمند و دیگرخواه و مسئول است. 

ای کاش برای یک سال بطور آزمایشی، همه این نهادهای تبلیغی و فرهنگی و مذهبی تعطیل شوند و بودجه آنها به بهبود ایمنی راه های کشور و نوسازی ناوگان عمومی درون شهری و برون شهری و بهبود سیستم های امداد و فوریت های پزشکی  اختصاص یابد.

اقلا آنها که می توانند خدمت ملموسی ارائه کنند ، در ارائه خدمات خود تقویت خواهند شد.

 

فروغ فاریابی وبلاگ‌نویس آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • مجهز بودن ۹۷ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد به سیستم سرمایشی
  • درآمدهای نفت و گاز روسیه ۲ برابر شد
  • نیازمند آگاه‌سازی پایدار برای نسل جدید هستیم
  • نظارت ویژه بر پرونده‌های اقتصادی در دستور کار است
  • تکریم بیشتر ارباب رجوع و پیگیری برنامه‌های نظارتی بر محاکم در اولویت دیوان عالی کشور
  • روز ملی ایمنی در حمل و نقل و حسرت فرصت هایی که از دست می روند....
  • ۱۳ مزرعه غیر فعال تولید مرغ مادر آرین احیا می‌شود
  • نیاز امروز جامعه ما معنویت است
  • کاهش ۲.۹ درصدی طرح شکایت در دیوان عدالت اداری
  • ۳۱ خرداد؛ آخرین فرصت ثبت درخواست نقل و انتقالات دانشجویان