Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - در اجرا طرح پرورش ماهی در قفس در سواحل خلیج‌فارس استان بوشهر ۸۴۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شد و این درحالی است که ۷ طرح آن وارد مدار تولید شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، برنامه‌های دریا محور از اولویت‌های استان ساحلی بوشهر است که در این حوزه طرح‌های مختلف آبزیپروری، دانش‌بنیان، تولیدی و اقتصادی تدوین و اجرایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خلیج‌فارس در استان بوشهر ظرفیت‌های مهم سرمایه‌گذاری در طرح‌های تولیدی، اشتغال‌زایی، خدمات، رفاهی و گردشگری فراهم کرده است که به گفته امام جمعه بوشهر اجرا طرح‌های اقتصاد کرانه‌ای باید در اولویت قرار بگیرد.

آیت‌الله صفایی بوشهری، خلیج‌فارس را یک نعمت خدادادی برای توسعه و پیشرفت و رفع مشکلات و کاستی‌ها در همه حوزه‌ها دانست و اظهار داشت: اقتصاد دریا پایه بر اساس طرح‌های دانش‌بنیان با بهره‌برداری از شرکت‌های دانش‌بنیان باید در اولویت قرار گرفته شود.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر، پرورش آبزیان را یکی از قابلیت‌های تولیدی و اشتغال‌زایی دانست و تأکید کرد: حمایت از سرمایه‌گذاران در این حوزه و  پشتیبانی از شرکت‌های دانش‌بنیان یک ضرورت است.

صدور 72 مجوز برای پرورش ماهی در سواحل استان

رئیس گروه پرورش ماهی در قفس شیلات استان بوشهر از صدور 72 مجوز برای پرورش ماهی در سواحل استان خبر داد و افزود: ظرفیت این 72 مجوز برای تولید 47 هزار تن ماهی پرورشی سی‌باس است.

حامد رضایی یکی از مشکلات پرورش ماهی در سواحل استان بوشهر را عمق آب و شیب کم برای رسیدن به عمق مناسب دانست و تصریح کرد: عمق آب دریا برای نصب قفس‌های پرورش ماهی باید 20 متر به بالا باشد که این عمق از ساحل دریا قدری دور است.

وی فاصله عمق 20 متر سواحل را در فاصله 5 مایل دریا دانست و گفت: عمق 20 متر دریا برای نصب قفس با ظرفیت پرورش بالای 2 هزار تن است که برای قفس‌های 500 تنی برنامه‌ریزی لازم در نصب قفس در عمق 15 متر دریا شده است.

رئیس گروه پرورش ماهی در قفس شیلات استان بوشهر با اشاره به نصب 7 مجموعه قفس پرورش ماهی در سواحل استان خاطر نشان کرد: در اجرا این طرح‌ها در مجموع 500 میلیارد تومان از سوی تولیدکنندگان سرمایه‌گذاری شده است.

رضایی از آغاز نصب 6 مجموعه قفس پرورش ماهی در خلیج‌فارس استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: در اجرا این طرح‌ها 340 میلیارد تومان از سوی پرورش‌دهنده‌ها سرمایه‌گذاری شده است که امسال وارد مدار بهره‌برداری می‌‌شود.

گزارش تسنیم از ظرفیت‌های قابل توسعه شهرستان سیریک/ "سیریک"  قطب پرورش ماهی در قفس می‌شوداجرای طرح پرورش ماهی در قفس در آب‌های خلیج‌فارس استان بوشهر تسریع می‌شوداستان هرمزگان میزبان اجرای طرح پرورش ماهی در قفس زیر‌آبی برای نخستین‌ بار در کشور می‌شود

وی تولید ماهی پرورش امسال را بین یک‌هزار تا 1.5 هزار تن دانست و تصریح کرد: در اجرا 13 مجموعه پرورش ماهی در سواحل استان بوشهر 840 میلیارد تومان شامل 500 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، 40 میلیارد تومان تسهیلات بانکی و 300 میلیارد تومان مجریان این طرح در سال جاری است.

وی تولید ماهی‌های بازارپسند جهانی، ارزآوری مناسب و اشتغال بالا، را سبب رقابت‌پذیر صنعت پرورش ماهی در قفس دانست و گفت: پرورش ماهی افزون هیچ آلودگی محیط زیستی ندارد از اکوسیستم دریا نیز حفاظت می‌کند.

کاهش فاصله محل نصب قفس تا ساحل یکی از مطالبات سرمایه‌گذاران است

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر نیز آبزیپروری را از قابلیت‌های استان بوشهر عنوان کرد و اظهار کرد: توسعه آبزیپروری در بخش ماهی و میگو از جمله سیاست‌های توسعه‌ای استان به‌شمار می‌رود.

علی باستین با اشاره به حل مشکلات سرمایه‌گذاران در عرصه عمق دریا خاطر نشان کرد: برای کاهش قیمت تمام شده پرورش ماهی در قفس در سواحل استان بوشهر کاهش فاصله محل اجرا طرح تا ساحل یکی از مطالبات سرمایه‌گذاران است.

وی با اشاره به تشکیل کارگروه تخصصی برای تحقق درخواست‌های سرمایه‌گذاران بیان کرد: با رعایت ضوابط و مقررات مربوط به دریا و ملاحظات زیست محیطی پهنا تعیین شده برای استقرار قفس‌های پرورشی به سمت ساحل و در اعماق مورد نظر مورد توجه قرار گرفته است.

انتهای پیام/190/ی

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پرورش ماهی در سواحل استان طرح پرورش ماهی در قفس میلیارد تومان سرمایه گذاران سرمایه گذاری استان بوشهر دانش بنیان خلیج فارس نصب قفس طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۴۸۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان رضوی، امیر سیاری معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران در حاشیه این دوره گفت: یکی از ایام خاص و مورد احترامی که ما پشت سر گذاشتیم، روز ملی خلیج فارس بود، خلیجی که خودش و نامش بسیار برای ما مهم و حائز اهمیت است.

وی افزود: انگلیس‌ها در طول تاریخ برای اینکه ما قدرتمند نشویم، با از بین بردن بنادر و دریا‌ها قدرت را از ما گرفتند و ما را از دریا دور کردند.

او ادامه داد: آنها در راه تزریق فرهنگ استکباری دریا ستیزی تلاش کردند که این خود یک سیاست خبیثانه بود، تفکری که مسیر ما، دریا و پیشرفت را از هم جدا می‌کند.

امیر سیاری گفت: سرمایه انسانی این روز‌ها در دنیا اهمیت زیادی دارد، سرمایه به معنی چیزی است که نه تنها تمام نشده بلکه مدام باید به آن افزوده شود.

او ادامه داد: سرمایه انسانی مهم‌ترین دارایی یک سازمان و یک سیستم است، نیرویی که به طور مستقیم می‌تواند یک سازمان را در عرصه رقابت رشد داده و یا زمین بزند.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران افزود: مربیان و اساتید باید بدانند که چه کسانی و چه سرمایه مهمی را تربیت می‌کنند. باید بدانند که این سرمایه چه نقش مهمی دارد و در امر پیشرفت چقدر تاثیرگذار است.

او افزود: نقش ما به عنوان کسانی که مسئولین تربیت و تعلیم آموزش سرمایه‌های انسانی هستیم بسیار مهم است، جایگاه ما بسیار حساس بوده و می‌تواند در عرصه‌های مختلف تاثیرگذار باشد.

او ادامه داد: امروزه دشمن تمام توانش را می‌گذارد برای استعمار، هرچه تلاش میکند، هزینه میکند و خود را به آب و آتش می‌زند برای استعمارگری است.

امیر سیاری افزود: مقام معظم رهبری فرمودند ما ۳ نوع استعمار داریم که اولین آن استعمار کهن است، استعمار کهن یعنی لشکرکشی و تصاحب یک منطقه و بردن منابع آن منطقه است.

او گفت: دیگر مورد استعمار نو است، استعماری که با نیروی نظامی بیگانه است، در این استعمار یک دست نشانده از استعمارگر در کشور مستعمره بر مسند قدرت مینشیند؛ که مثال بارز آن رضا خان پهلوی است.

او در پایان افزود: آخرین مورد استعمار فرانو است، استعماری که کشور‌های دیگر در آن مستعمره فرهنگ کشور استعمارگر می‌شوند. قوی‌ترین جنگی که در این نوع استعمار رخ می‌دهد جنگ نرم است.

دیگر خبرها

  • فعالیت سامانه بارشی در بوشهر ادامه دارد
  • دریادار سیاری: دسترسی به دریا یک منبع بسیار مهم برای تولید قدرت و ثروت است
  • ابداع شرکت دانش‌بنیان سمنانی به کمک پرورش‌دهندگان ماهی آمد
  • برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران
  • اقتصاد دریا در مازندران مورتوجه قرار نگرفته است
  • سرمایه‌گذاری اوقاف در پرورش ماهی
  • انتقال تجارب و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه شیلات به تاجیکستان
  • پیشنهاد استاندار هرمزگان برای ایجاد ‌راه زمینی به کیش
  • لرستان؛ فرصت تولید و تجارتِ صنعت شیلات
  • مرزبانی باید به سیستم‌های رصد و پایش الکترونیک دریا مجهز باشد