Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس انجمن تکواندو ناشنوایان با اشاره به ارتقای جایگاه تکواندوکاران در بازیهای المپیک برزیل گفت: این دوره از بازیهای المپیک، عملکرد تکواندوکاران بهتر از دوره قبل بود.

به گزارش خبرنگار اعزامی ایران اکونومیست به برزیل، غلامرضا عزیزی در ارزیابی از عملکرد تکواندوکاران در بیست و چهارمین دوره بازیهای المپیک ناشنوایان، اظهار کرد: در دوره قبل با وجود این که تعداد ورزشکاران اعزامی نسبت به این دوره زیاد بود، ما موفق به کسب هفت مدال شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: این دوره  با ۱۰ ورزشکار در المپیک برزیل حضور پیدا کردیم که در پومسه انفرادی و تیمی موفق به کسب دو مدال طلا و یک مدال نقره شدیم و در کیوروگی نیز در چهار وزن، موفق به کسب دو مدال طلا و دو برنز شدیم که نتایج دور از انتظار بود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: این دوره با وجود این که تعداد ورزشکاران کاهش پیدا کرده بود و سیاست بر مبنای اعزامی کیفی بود، روند رشد بهتر از دوره قبل بود و ارتقای جایگاه داشتیم.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: بازیهای المپیک ناشنوایان برزیل ، تکواندوکاران ناشنوا ، رییس انجمن تکواندو ناشنوایان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: تکواندوکاران ناشنوا بازیهای المپیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۴۸۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز دوره‌های آموزش ارتقای مهارت فرش بافان گیلانی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان؛ صفیه رجبی افزود: نخستین دوره از دیروز با ۴۰ کارآموز در شهرستان ماسال آغاز شده و به تدریج در مرکز استان و دیگر شهرستان‌ها نیز برگزار خواهد شد. وی ارتقای مهارت قالی بافان را یکی از عوامل ترغیب این صنف، برای تولید قالی و فرش‌های اصیل دانست و گفت: این دوره‌های مهارت آموزی نقش مهمی در فراگیری روش‌های نوین هنر در ارتقای این صنعت دارد. رئیس اداره فرش صمت گیلان؛ افزایش بهره وری در بافت انواع قالی و فرش و کاهش هزینه‌های تولید این را از دیگر مزایای دوره‌های آموزشی عنوان کرد. وی در پایان تصریح کرد: قرار است، دوره ارتقای مهارت قالی بافان برای ۳۵۰ نفر از فعالان حوزه فرش دستبافت، در قالب ۵ دوره آموزشی، طبق دستورالعمل‌های مرکز ملی فرش ایران برگزار، و برای شرکت کنندگان گواهینامه مهارت صادر می‌شود.

دیگر خبرها

  • مهدی هفت چشمه در پرتاب چکش نقره‌ گرفت
  • مهدی هفت چشمه در پرتاب چکش نقره‌ای شد
  • به برکت نگاه اسلام، شاهد ارتقای جایگاه کار و کارگر پس از انقلاب هستیم
  • کشتی فرنگی در چه اوزانی در المپیک شانس مدال دارد؟
  • ملاک اصلی جام تختی انتخاب تیم ملی امید است/ شانس کسب ۲ مدال طلا در المپیک
  • تیم تپانچه بادی ایران به مدال نقره رسید
  • تیم تپانچه بادی کشورمان به مدال نقره رسید
  • ارتقای قاریان جوان در طرح ملی تلاوت شباب الرضا(ع)
  • آغاز دوره‌های آموزش ارتقای مهارت فرش بافان گیلانی
  • ارتقای ۱۳ پله‌ای جایگاه پارک علم و فناوری خراسان شمالی در کشور