Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز مالکیت فکری اعلام کرد که این مرکز برای اولین بار به منظور اصالت‌سنجی مجوزهای فعالیت درخواست‌کنندگان علائم تجاری با مراجع صدور مجوز کسب‌وکار اتصال الکترونیکی برقرار کرده است تا تولیدکنندگان واقعی شناسایی و واسطه‌گران حذف شوند.

سید محمدعلی میرطاهری در گفت‌وگو با ایران اکونومیست، در خصوص اقدامات الکترونیکی مرکز مالکیت فکری سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در یک سال گذشته، گفت: یکی از اقدامات الکترونیکی مرکز برقراری اتصال الکترونیکی با مراجع صدور مجوز کسب‌وکار و فعالیت برای اولین بار به منظور اصالت‌سنجی مجوزهای فعالیت درخواست‌کنندگان علامت تجاری با هدف شناسایی تولیدکنندگان واقعی و حذف واسطه‌گران از طریق حذف امکان ثبت علامت برای متقاضیانی که مجوز فعالیت آن‌ها براساس استعلام از دستگاه‌های مرتبط فاقد اعتبار یا میزان پیشرفت قابل قبول است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این امر از ثبت علامت توسط افرادی که تولید واقعی نداشته و علامت را صرفا جهت فروش به ثبت می‌رسانند، جلوگیری می‌کند. هم‌چنین اقدام دیگر راه‌اندازی استعلام الکترونیکی وکالت‌نامه‌های وکلای رسمی دادگستری برای اولین بار به منظور بررسی اصالت و اعتبار وکالت‌نامه‌ها و جلوگیری از از فعالیت وکلای فاقد پروانه بوده است.

وی افزود: انجام اقدامات لازم جهت برقراری اتصال الکترونیکی به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و ایجاد مسیر سبز جهت تسهیل و تسریع فرایند رسیدگی به اظهارنامه‌های شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای تحقق شعار سال و صدور گواهی‌نامه الکترونیکی ثبت برای علائم تجاری، طرح‌های صنعتی و اختراعات ثبت شده با هدف تسهیل فرایند ثبت و کاهش مراجعات حضوری نیز از دیگر اقدامات مرکز مالکیت فکری بوده است.

میرطاهری در پایان با بیان این‌که در سال گذشته برون‌سپاری عملیات تایید مدارک اظهارنامه‌ها به دفاتر اسناد رسمی و حذف پرونده‌های فیزیکی باعث کاهش چشمگیر مراجعات مردمی شده است، گفت: اتصال الکترونیکی سامانه مرکز مالکیت معنوی به اجرای اسناد کشور، راه‌اندازی سرویس استعلام وکالت‌نامه‌های تنظیمی در دفاتر اسناد رسمی جهت بررسی اصالت و اعتبار این‌گونه وکالت‌نامه‌ها،‌ راه‌اندازی سرویس تصدیق گواهی‌های موقت صادره از طریق سامانه ثبت من، اتصال به سامانه ثنا به منظور صدور هرگونه ابلاغ به متقاضیان و حذف واسطه‌گران و راه‌اندازی سرویس استعلام از دفاتر اسناد رسمی به منظور نقل و انتقال علائم تجاری و کاهش مراجعات حضوری نیز از اقدامات اخیر مرکز مالکیت فکری بوده است.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: سازمان ثبت اسناد و املاک کشور ، مالکیت فکری

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان ثبت اسناد و املاک کشور مالکیت فکری اتصال الکترونیکی مرکز مالکیت فکری وکالت نامه ها علائم تجاری راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۴۸۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنبه‌های اقتصادی مالكیت فكری مغفول مانده است

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری علم و فناوری آنا، میترا امین لو، مدیر كانون مدیریت دارایی‌های فكری معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در یک مصاحبه رادیویی اظهار كرد: مالكیت فكری در دنیا از دو قرن پیش بر اساس مسئله اقتصاد شكل گرفته و بنابراین ارزش اقتصادی دارد.

مدیر كانون مدیریت دارایی‌های فكری معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری گفت: تحولات جدی كه در حوزه فناوری و نوآوری ایجاد شده توجه فناوران و دانشگاهیان را به این موضوع جلب كرده اما گاهی در برخی حوزه‌ها توجه به این بخش بیش از حد شده و جنبه‌های اقتصادی مالكیت فكری مغفول مانده است.

این مقام مسئول خاطرنشان كرد: مالكیت فكری در سال‌های اخیر فقط به سمت اختراعات حركت كرده و در اختراعات هم فقط به موضوع ثبت توجه شده است.

امین لو با اشاره به اینكه قانون مالكیت صنعتی هنوز بعد از ۱۶ سال در مجلس به تصویب نرسیده است افزود: با الحاق قانون جامع کپی‌رایت به قانون مالكیت صنعتی، روند كار به‌شدت كند شد و متأسفانه قانون کپی‌رایت نیز به‌طور كامل متوقف شد.

وی در این باره افزود:  ما در حال حاضر در یك سری حوزه‌ها از جمله انیمیشن و فیلم و نشر ادبی مزیت‌های رقابتی جدی پیدا كردیم و این در حالی است كه نه تنها قانون ملی پاسخگو نیست بلكه هیچ به روزرسانی هم صورت نگرفته است.

مدیر كانون مدیریت دارایی‌های فكری معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری گفت: بحث مالكیت فكری، قوانین سرزمینی دارد یعنی همه كشورها قانون ملی خودشان را دارند اما یك سری كنوانسیون‌ها هم شكل گرفته تا همگرایی را زیاد كنند و به همین دلیل برخی كشورها به كنوانسیون‌های بین‌المللی پیوستند.

امین لو با بیان اینكه تقریباً همه كشورهای دنیا به كنوانسیون برن پیوستند افزود: در حال حاضر فقط ایران و چند كشور معدود به این كنوانسیون نپیوستند و این در شرایطی است كه بستر فضای مجازی هم ایجاد شده و آثار به‌صورت برخط در فضای مجازی وجود دارد و فناوری‌هایی مانند هوش مصنوعی و بلاكچین نیز قوانین حقوق کپی‌رایت و مالكیت صنعتی را تغییر داده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گسترش همکاری‌های سازمان ثبت و سازمان انرژی هسته‌ای
  • بیش از ۹۰ درصد خدمات ثبتی الکترونیکی انجام می‌شود
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • دهقانی: نظام مالکیت فکری کلید توسعه عادلانه فناوری است
  • جنبه‌های اقتصادی مالكیت فكری مغفول مانده است
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • قوانین و مقررات در کشور جلوتر از مصادیق مالکیت فکری است
  • درخواست بلینکن از رئیس جمهور چین درباره ایران