Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه صنعتی اصفهان یکی از برجسته‌ترین دانشگاه‌های کشور است که با وجود منابع انسانی فوق‌العاده، دانشجویان بسیار خوبی که این دانشگاه را انتخاب می‌کند و زیرساخت‌های مناسبی است که در این دانشگاه وجود دارد، درخشیده است.

به گزارش خبرگزاری برنا از اصفهان، نشست شورای پژوهشی دانشگاه  با حضور معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با ارائه گزارشی از دستاوردها و برنامه‌های پژوهشی دانشگاه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان، در ابتدای این نشست با بیان اینکه، دانشگاه صنعتی اصفهان از نمودهای اقتدار بخشی کشور است؛ بیان داشت: جوان‌های متدین و متخصص دانشگاه تمام اهتمام خود را برای اقتدار بخشی کشور در عرصه پژوهش به کار می‌گیرند. 

سید علی محمد میر محمدی میبدی حضور معاون پژوهشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری را برای هموار شدن مسیر پیشرفت دانشگاه صنعتی اصفهان مؤثر دانست و ابراز امیدواری کرد: این نشست بستر تحقق اهداف و برنامه‌های پژوهشی دانشگاه را فراهم کند و فرصت‌های مناسبی برای پیشبرد برنامه‌های پژوهشی آتی دانشگاه به همراه داشته باشد. 

پیمان صالحی، معاون پژوهشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در نشست شورای پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی اصفهان بیان داشت: دانشگاه صنعتی اصفهان یکی از برجسته‌ترین دانشگاه‌های کشور است که با وجود منابع انسانی فوق‌العاده، دانشجویان بسیار خوبی که این دانشگاه را انتخاب می‌کند و زیرساخت‌های  مناسبی است که در این دانشگاه وجود دارد، درخشیده است.

صالحی با اشاره به اینکه در طی سال‌های اخیر حرکت به سمت دانشگاه‌های نسل سوم و نسل چهارم در دانشگاه صنعتی اصفهان شروع شده افزود: مجاورت این دانشگاه با شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان باعث رشد مراکز نوآوری، مراکز رشد تخصصی و ایجاد شرکت‌های زایشی از دانشگاه به بازار تجاری‌سازی در حوزه علم و فناوری شده است.  

معاون وزیر علوم تحقیقات و فناوری با بیان اینکه هنوز ضریب تجاری‌سازی یافته‌های ما در حد استاندارد دنیا نرسیده است؛ نام‌گذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری را با عنوان "تولید، دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین" فرصت مناسبی دانست تا فاصله یافته‌های علمی با تجاری‌سازی در کشور کوتاه شود.

عضو شورای‌عالی عتف حرکت دانشگاه‌ها را به سمت مأموریت‌گرایی در حوزه پژوهشی  را از دیگر ضرورت‌ها دانست و خاطرنشان کرد: دانشگاه‌ها و مراکز علمی در تمام دنیا علاوه بر وظایف ذاتی که  برعهده دارند سعی می‌کنند باتوجه‌به موقعیت جغرافیایی، سیاسی و ژئو پلتیک منطقه‌ای که قرار دارند، اولویت‌هایی را برای ارائه خدمات منطقه‌ای برعهده گیرند. 

وی دراین‌رابطه ادامه داد: با هماهنگی‌های انجام شده، ابلاغیه‌ای از سوی وزیر کشور به استانداران صادر شد تا دبیرخانه‌ای در استان‌ها با محوریت استانداران، برای تحقق  شعار سال و مشخص‌سازی مأموریت‌های دانشگاه‌ها تشکیل شود. از این طریق اقدامات لازم برای جلب پشتیبانی‌های ویژه از طرف وزارت علوم تحقیقات و فناوری یا سازمان‌های دیگر، در تمام حوزه‌های فعال دانشگاهی انجام شود. 

همچنین توجه ویژه حوزه معاونت پژوهشی را به افزایش جذب دانشجویان پسادکترا، نمایه‌سازی نشریات علمی، ارزیابی، پالایش انجمن‌های علمی، تقویت هیئت ممیزه دانشگاه‌ها با افراد متخصص در حوزه دانش‌بنیان، تمدید عضویت سالانه دانشگاه‌ها در مراکز علمی بین‌المللی و تقویت شبکه علمی آزمایشگاه‌ها  از دیگر عناوینی بود که در این نشست بیان شد. 

حمید رضا صفوی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی اصفهان نیز در ابتدای این نشست، ضمن ارائه گزارش از دستاوردها و اهداف پژوهشی دانشگاه، چالش‌های پیش روی آینده پژوهش و فناوری دانشگاه را مطرح کرد. 

صفوی، از تأثیرگذاری ویژه دانشگاه منطقه و صنعت یادکرد و با بیان اینکه باید نسبت به وضعیت پژوهش و فناوری دانشگاه نگاه واقع‌بینانه داشته باشیم بیان داشت: باید تلاش شود اعتبارات حوزه پژوهشی از اعتبارات دولتی جدا شود. 

وی با اشاره به اینکه اصفهان صنعتی‌ترین شهر کشور است افزود: استقرار تجهیزات پژوهشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی و اپتیک در دانشگاه به رشد صنایع و توسعه همکاری‌های بین دانشگاهی کمک بسزایی کرده است. 

صفوی تحریم‌های ظالمانه و قطع ارتباطات بین‌المللی بین مراکز علمی و پژوهشی  را یک تهدید بالقوه برای فعالیت‌های پژوهشی کشور دانست و خاطرنشان کرد: مهاجرت نخبگان در کلیه سطوح دانشجویی، اعضای هیئت‌علمی، فناوران و نوآوران یک مسئله نگران‌کننده برای دانشگاه‌ها است. 

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تمرکز بر اقتصاد نفتی – تجاری و عدم رویکرد اقتصاد دانش محور و دانش‌بنیان را در کشور مسئله‌ای قابل‌تأمل دانست و تصریح کرد: در آیین‌نامه ارتقای اعضای هیئت‌علمی دانشگاه رویکرد ارائه دستاورد مؤثر برای کشور باید بیش از تولید مقاله مورد توجه و اهمیت قرار گیرد.

صفوی رویکرد مأموریت‌گرایی در معاونت پژوهشی دانشگاه را یک برنامه جدی دانست و تصریح کرد:  پیش‌ازاین رویکرد آموزش‌محور دانشگاه سایه بر امور پژوهشی انداخته بود و اغلب طرح‌های پژوهشی شخص محور بود. 

وی ادامه داد: محور برنامه‌های پژوهشی دانشگاه مأموریت‌گرا نمودن بخش‌های مختلف دانشگاه است. حرکت باید به سمت تحقیقات موردنیاز منطقه باشد که پتانسیل‌های آن در دانشگاه وجود دارد. 

عضو هیئت‌علمی دانشگاه صنعتی اصفهان رویکرد جذب نیروی انسانی ساختارهای پژوهشی دانشگاه با استفاده از پژوهشگران غیر هیئت‌علمی و پسادکترا به حدود 50 پژوهشگر در سال 1401، از محل اعتبار طرح‌ها را از دیگر برنامه‌های اصلی حوزه پژوهشی در سال 1401 عنوان کرد و افزود:  با جذب دانشجویان مستعد در دوره پسادکترا، خروج نخبگان از کشور و تداوم همکاری با دانشگاه در قالب برنامه‌های پژوهشی میسر می‌شود.

گفتنی است در این نشست رئیس‌دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه صنعتی اصفهان و رئیس اداره ارتباط با صنعت دانشگاه نیز گزارشی از فعالیت‌های این دو حوزه ارائه کردند.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دانشگاه صنعتی اصفهان شعار سال 1401 معاون پژوهشي وزارت علوم تحقيقات و فناوري وزارت علوم تحقیقات و فناوری معاون پژوهشی وزارت علوم پژوهش و فناوری دانشگاه دانشگاه صنعتی اصفهان پژوهشی دانشگاه برنامه های پژوهشی معاون پژوهش دانشگاه ها هیئت علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۰۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، جلسات هیئت ممیزه دانشگاه آزاد اسلامی برگزار و با ارتقا مرتبه علمی ۱۰ عضو هیئت علمی به استادی موافقت شد.

در این جلسات با ارتقا مرتبه علمی مژگان امتیازجو عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، سیدمسلم سیدالحسینی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد، مهدی شمسایی مهرجان عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، شهرام صداقت حور عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، صدیقه میرابوطالبی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، سعید کامیابی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان، مریم قراچورلو عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، نادر جعفرنیا دابانلو عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، علی خادمی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه و زهره مشکاتی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان به مرتبه استادی موافقت شد.

مژگان امتیازجو با مدرک ی تخصصی زیست شناسی دریا، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال است که دارای بیش از ۱۶۰ مقاله، ۳ کتاب و سه اختراع «پکیج‌ها و ستون‌های میکروبی تثبیت شده حدف آلاینده فلز سنگین جیوه (فیلتر زیستی) از صنایع»، «مکمل غذایی پرورش ماهی قزل الای رنگین کمان جهت از بین بردن سلول‌های سرطانی پوست با استفاده از اسپیرولینا» و «شیرغنی شده با نانوحامل‌های لیپیدی حاوی ترکیبات زیست فعال دریایی» است. 

سید مسلم سیدالحسینی دارای مدرک ی تخصصی شهرسازی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد است که دارای ۲ ایده ثبت شده، ۱۳ طرح پژوهشی، ۱۲۷ مقاله ISI، علمی پژوهشی و ... است.

مهدی شمسایی مهرجان با مدرک ی تخصصی شیلات، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات است که دارای بیش از ۱۸۰ مقاله ISI، علمی ـ پژوهشی و ... است. وی همچنین ۷ کتاب و بیش از ۶ اختراع است.

شهرام صداقت‌حور با مدرک ی باغبانی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت است که دارای ۵ جلد کتاب، بیش از ۱۰۰ مقاله علمی پژوهشی، ISI و ... و ۹ طرح پژوهشی است.

صدیقه میرابوطالبی با مدرک ی فیزیک عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال است که دارای ۴۴ مقاله ISI، ۱۴ مقاله علمی پژوهشی، ۷ طرح و یک کتاب است.

سعید کامیابی با مدرک ی جغرافیای طبیعی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان است که دارای بیش از ۱۰۰ مقاله ISI، علمی پژوهشی، ۶ کتاب و ۱۰ طرح پژوهشی است.

مریم قراچورلو با مدرک ی مهندسی کشاورزی ـ علوم و صنایع غذایی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات است که دارای ۵۴ مقاله ISI، بیش از ۷۰ مقاله علمی پژوهشی، ۵ کتاب و ۳ طرح پژوهشی است.

نادر جعفرنیا دابانلو با مدرک ی برق عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات است که دارای بیش از ۱۰۰ مقاله ISI، علمی پژوهشی، ۱۶ کتاب و ۶ اختراع در زمینه مهندسی پزشکی است.

علی خادمی با مدرک ی تخصصی روان‌شناسی عمومی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه است که دارای بیش از ۱۷۰ مقاله ISI و علمی پژوهشی، ۱۹ طرح پژوهشی و ۸ کتاب است.

زهره مشکاتی با مدرک ی تخصصی تربیت بدنی و علوم ورزشی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان است که دارای بیش از ۱۰۰ مقاله ISI، علمی پژوهشی و ...، ۱۰ طرح پژوهشی درون و برون دانشگاهی و ۷ جلد کتاب است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • موزه دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد
  • پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس هاب بین‌المللی تعاملات علمی با کشورهای دیگر
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند
  • حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی حمایت می‌شوند
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی