Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@04:57:15 GMT

تحول اقتصادی خراسان جنوبی با توسعه گردشگری

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۵۰۹۱۹

تحول اقتصادی خراسان جنوبی با توسعه گردشگری

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا طالبی صبح یکشنبه در مراسم تودیع و معارفه مدیران کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان جنوبی اظهار کرد: صنعت گردشگری در جهان سومین صنعت اقتصادی جهان بعد از نفت و خودروسازی است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه سرمایه اصلی در حوزه گردشگری نعمت‌های طبیعی خدادادی است، بیان کرد: ۱۴ آیه قرآن کریم به صورت مستقیم به موضوع گردشگری اشاره شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طالبی با تأکید بر اینکه ملاحظه‌های فرهنگی مردم در حوزه گردشگری باید مراعات شود، گفت: یکی از آثار مهم گردشگری درآمدزایی اقتصادی است.

وی ادامه داد: ما جاذبه‌های طبیعی و منحصر به فرد زیادی چون کویر شگفت‌انگیز را داریم که این ظرفیت‌ها به خوبی معرفی نشده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی گفت: باید از جاذبه‌های گردشگری در راستای تحول اقتصادی خراسان جنوبی استفاده کنیم.

ایجاد ۶۰۰ فرصت شغلی در حوزه صنایع دستی

حسن رمضانی مدیرکل سابق میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی نیز در این جلسه اظهار کرد: تعداد آثار ثبت شده ملی امروز به ۹۸۷ اثر رسیده و ۱۷۰ بنای تاریخی نیز مرمت شده است.

مدیرکل سابق میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی گفت: ۱۹۷ گردشگر خارجی در سال ۹۲ داشتیم که در آخرین سال قبل از کرونا به ۱۲ هزار گردشگر رسید.

رمضانی با اشاره به اینکه یکی از مهمترین اتفاقات در حوزه صنایع دستی خراسان جنوبی ثبت روستای جهانی صنایع دستی خراشاد است، افزود: در سال ۱۴۰۰ در حوزه صنایع دستی ۶۰۰ نفر فرصت شغلی ایجاد شده است.

وی یادآور شد: خوشبختانه در حال حاضر تعداد هنرمندان ثبت شده صنایع دستی به ۱۰ هزار نفر رسیده است در حالی که سال ۹۲ تنها دو هزار هنرمند صنایع دستی داشتیم.

کد خبر 5484466

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری خراسان جنوبی میراث فرهنگی خراسان جنوبی بیرجند بوشهر کرمانشاه ویروس کرونا عید فطر 1401 خطبه های نماز جمعه آمار کرونا عید سعید فطر گرد و غبار عملیات بازی دراز صعود به بازی دراز نماز عید سعید فطر آلودگی هوا گروههای جهادی سرپل ذهاب خراسان جنوبی صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۰۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایش ۵۹ شیء تاریخی به زودی در موزه‌های استان همدان

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: ۵۹ شیء تاریخی از سوی یک خانواده ملایری به اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ملایر اهدا شد و پس از تعیین قدمت در مخزن‌های نگهداری و در موزه‌های استان در معرض دید عموم قرار می‌گیرد.

به گفته معصوم علیزاده این آثار تاریخی مربوط به دوره‌های پیش از تاریخ، تاریخی و دوره اسلامی است که پدر مسعود محبی، اهدا کننده این اشیاء، آنها را خریداری و در موزه شخصی نگهداری کرده است.

او همچنین گفت: این اشیاء قدیمی هم اکنون به رایگان در اختیار موزه‌های استان قرار گرفته است و با نام اهدا کننده در معرض دید عموم قرار می‌گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • ثبت روز گل محمدی و گلاب
  • نمایش ۵۹ شیء تاریخی به زودی در موزه‌های استان همدان
  • بوم‌گردی عشایری در لرستان راه‌اندازی می‌شود
  • انعقاد تفاهم‌نامه مشترک حوزه گردشگری با ۶ استان در نمایشگاه ایران اکسپو
  • شورای راهبردی توسعه گردشگری در ساری شکل گرفت
  • افتتاح هتل در ارومیه
  • هنرنمایی زنان عشایر در ۳۰ رشته صنایع دستی
  • تائید بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس پس از ۱۵ سال
  • مراسم کومسای در منطقه جهانی هورامان برگزار می‌شود
  • مسجد جامع ارومیه قابلیت جهانی شدن را دارد