Web Analytics Made Easy - Statcounter

اخبار شرکت‌ها؛ محمد شیخان مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیره شرکت دخانیات ایران در نشست صمیمی با اعضای شورای اسلامی کار دخانیات سراسر کشور با اشاره به آیه «و امر هم شورا بینهم»گفت: در وجود شورای اسلامی کار یک تبلور دینی و یک حقیقت عملی نهفته است. گروهی که با مشورت، تصمیم درست می گیرند و به نظم پایبند هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اعضای شورای اسلامی کار را بازوان مشورتی برای خود و مدیران مجتمع های دخانیات کشور دانست و با اشاره به سخنان تعدادی از این اعضاء که در ابتدای مراسم بیان شد، اظهار داشت: خوشحال هستم که دغدغه های شما برای تولید و اشتغال است. این برای من جای خوشحالی دارد. اظهارات شما خستگی ام را برطرف کرد.

مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیره شرکت دخانیات ایران با تاکید بر ضرورت وحدت و همدلی بین کارکنان و مدیران دخانیات افزود: همه ما عضو یک خانواده هستیم و باید برای رسیدن به هدف تلاش کنیم.

شیخان با طرح این سوال که چه اتفاقی افتاده که یک شرکتی با قدمت صد ساله و با ظرفیت های بالا امروز به نقطه ای رسیده که عده ای انتظار افول آنرا دارند، افزود: چه دست هایی در کار است که نگذاشتند تا ما در کنار هم باشیم و بتوانیم مسیر رشد و تعالی را طی کنیم و نگذاریم سرمایه مردم از کشور خارج شود.

وی گفت: سوال دیگر این است که دشمنان ما چه توطئه ای را علیه ما طراحی می کنند که نگذارند تا ما در کنار هم باشیم و به اهداف خود برسیم.

مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیره شرکت دخانیات ایران با بیان اینکه حقیقت مسلم ماجرا فقط تولیدات محصولات دخانی و فروش آن نیست، افزود: اگر ما مسیر اصلی را به درستی طی می کردیم، امروز بخش زیادی از بازارهای منطقه ای متعلق به ایران بود، و تولید ثروت در کشور به نفع اشتغال و افزایش سطح بهداشت رقم می خورد.

شیخان با اشاره به نفوذ شرکت های چند ملیتی در داخل ایران تصریح کرد: شرکت های چند ملیتی با همکاری عوامل داخلی در کشور پایگاه زدند و سود حاصل از صنعت را از ما گرفتند و به خارج سرازیر می کنند.

وی با بیان اینکه این شرکت ها وارد هر کشوری که می شوند، در گام اول کشاورزی را نابود می کنند، اظهار داشت: این شرکت ها با یک طراحی پیچیده که عده ای در داخل هم با آنها همراهی کردند، همه ظرفیت و توانمندی تولید داخلی را له کردند.

مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیره شرکت دخانیات ایران افزود: آنها سفره کشاورزان را به تاراج بردند و برای خودشان منافع و کاخ درست کردند. این یک حقیقت تلخ و ظلم مضاعف بود که تنها منافع دلالان وارد کننده توتون در آن دیده شده بود.

شیخان با اشاره به توطئه این شرکت های چند ملیتی برای از بین بردن مراکز تحقیقاتی دخانیات کشور اظهار داشت: شرکت دخانیات کشور سه مرکز تحقیقاتی داشت که هر سه مرکز تراز یک منطقه خاورمیانه را داشت. اما ببینید چه بلایی سر این مراکز آوردند.

وی تاکید کرد: این شرکت های چند ملیتی ذائقه مصرف کنندگان را به سمت کالاهای خود سوق دادند و کل بازار را گرفتند. در حالی در کیفیت و استانداردهای بهداشتی در سطحی پایین تر قرار دارند.

مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیره شرکت دخانیات ایران با بیان اینکه نقشه خیلی پیچیده است، اظهار داشت: ما باید به لحاظ نگرش و تفکر با هم همراه باشیم چون صحنه، صحنه جنگ اقتصادی است. فضای جنگ اقتصادی خیلی پیچیده تر از جنگ های دیگر است.

شیخان خطاب به اعضای شورای اسلامی کار تاکید کرد: شماها می توانید برنده و پیروز این میدان باشید.

وی با بیان اینکه هر اقدامی در جهت خدمت به کارگران دخانیات از جمله تبدیل وضعیت آنها، اعمال مدرک تحصیلی و رفاه کارکنان، که انجام شده، وظیفه ما بوده، افزود: نوکری کارگر خود را می کنیم و دستش را می بوسیم و به این افتخار می کنیم.

مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیره شرکت دخانیات ایران با بیان اینکه به هیچ کس باج نداده و نمی دهیم، افزود: کسانی که منافع کارگر ما را به خطر بیاندازند با آنها مقابله و مبارزه می کنیم.

شیخان  با بیان اینکه ما در کنار هم هستیم برای یک جهاد،به نفع منافع کشور و حفظ سرمایه ملی افزود: نباید اجازه بدهیم تا سرمایه کشور خارج شود و زمینه اشتغال فرزندان ما را از بین ببرند.

وی با تاکید بر اینکه اگر دلالان یقه سفید اجازه دهند صنعت دخانیات به تنهایی صد هزار شغل در کشور ایجاد می کند، افزود: ما با تبعیض، بی عدالتی، بی نظمی، نگاه ارباب رعیتی و کسب ثروت های نامشروع توسط عده ای خاص مخالفیم.

مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیره شرکت دخانیات ایران با بیان اینکه باید بازارهای داخلی و خارجی را تصاحب کنیم، افزود: کار سخت و پیچیده ای است چرا که عده ای نمی گذارند. اما من معتقدم این شدنی است و شرط آن قرار گرفتن ما در کنار هم و کار کردن با روحیه جهادی و همدلی است.

شیخان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه باید به سمتی حرکت کنیم که مجتمع های تولیدی ما در استانها به استقلال نسبی برسند، افزود: این مسیر رشد و توسعه صنعت دخانیات را سرعت می دهد.

وی با بیان اینکه مجتمع های تولیدی اصالت، ریشه، ظرفیت، ساختار، قانون و چارچوب دارند، افزود: اما متاسفانه حتی اجازه کوچکترین خرید را به این مجتمع ها نمی دهند. چرا ؟ چون عده ای منافع دارند و اجازه نمی دهند.

مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیره شرکت دخانیات ایران گفت: متأسفانه این منافع با افراد مختلف در سطوح مختلف گره خورده است. بنابراین ما با این مخالفیم و این فرآیند را بمنظور کاهش هزینه ها به نفع تولید و سرعت بخشیدن به عملیات تولید مجتمع ها تغییر خواهیم داد.

شیخان افزود: عده ای فرصت طلب زر اندوز شرکت های چند ملیتی را با شعار مبارزه با محصولات قاچاق وارد کشور کردند، ولی همین ها بنگاه های تولیدی ما را در نوار مرزی کشور از مدار تولید خارج کردند و دالان های ورودی قاچاق به سمت داخل را کاملاً باز گذاشتند.

وی تصریح کرد: بنابراین امروز ما مکلفیم که این بنگاه ها تولیدی مرزی را با رویکرد جلوگیری از قاچاق و صادرات دوباره فعال و احیاء نماییم.

مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیره شرکت دخانیات ایران در ادامه از برنامه های خود برای تغییر و تحول در شرکت دخانیات خبر داد و اظهار داشت: راه اندازی کاروان تولید و اشتغال و سفر به استانها، استقلال نسبی مجتمع های تولیدی و تفویض سطحی از اختیارات در راستای توسعه تولید و اشتغال ، حمایت از ظرفیت های تولیدی با چارچوب و مدل اقتصادی، شناسایی نخبگان و کارشناسان متخصص در مجتمع های دخانیات سراسر کشور و استفاده از ظرفیت فکری و توان اجرایی دادن  آنها از جمله این برنامه هاست.

شیخان با تاکید بر اینکه باید فضای دخانیات به نفع کارگر رقم بخورد، اظهار داشت: به نفع کارگر رقم زدن، یعنی به نفع تولید، به نفع اشتغال و به نفع ثروت ملی. 

وی با بیان اینکه اصلاح ساختار دخانیات در دستور کار ما قرار دارد، افزود: ساختار شرکت دخانیات را ارتقاء می دهیم. در این زمینه از نظرات کارشناسی استانها هم استفاده می کنیم.

مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیره شرکت دخانیات ایران همچنین از بودجه ریزی برای استانها خبر داد و افزود: استانها باید به سرفصل هزینه فایده برسند. درآمد و هزینه های آنها مشخص شود. این باعث انگیزه بیشتر کار و پیاده سازی مدل اقتصادی خود اتکایی خواهد شد. 

شیخان در پایان خبر خوشی برای نیروهای فصلی و حجمی شرکت دخانیات اعلام کرد و افزود: نیروهای فصلی و حجمی دخانیات در چند استان که از چند سال قبل در شرکت مشغول کار هستند، را در سه مرحله سامان می دهیم. در مرحله اول ظرفیت استفاده از این کارگران را 2 برابر می کنیم.در مرحله دوم و سوم این افراد در چارچوب آیین نامه‌های تدوین شده به نیروهای دائمی شرکت تبدیل خواهند شد.

وی خطاب به اعضای شورای اسلامی کار گفت: علاقمندم در سال 1401 در مجموعه شرکت دخانیات در راستای تحقق شعار سال، با هدف جلوگیری از ورود کالای قاچاق به کشور و مانع شدن از خروج ثروت از کشور جشن تولید بگیریم. جشن تولیدی که سهم بازار شرکت را افزایش می دهد و جلوی خروج ثروت مردم از کشور را می‌گیرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: محمد شیخان مدیر عامل شرکت دخانیات ایران جلوگیری از قاچاق سیگار اعضای شورای اسلامی کار شرکت های چند ملیتی ما در کنار هم شرکت ها مجتمع ها عده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۱۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اقتصادی کشور در گرو بهبود شرایط زندگی کارگر است

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: رفع مشکلات معیشتی کارگران نیازمند یک طرح جامع در کنار افزایش دستمزد است،برای حل مشکلات معیشتی کارگران باید برنامه‌ریزی‌های دقیق‌تری صورت بگیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با جمعی از کارگران و مسئولان اداره کار خراسان رضوی که به مناسبت روز کار و کارگر برگزار شد، اظهار داشت: کارمندان و کارگران غیور و دلاور سرمایه افتخار و سرافرازی این ملت و نظام مقدس اسلامی هستند. شما عزیزان با مقاومت و مجاهدت خود چه در عرصه فعالیت و کار  و چه در عرصه کارآفرینی و محیط کار سرمایه ارزشمندی برای این نظام مخصوصاً در تقابل با کارشکنی‌های دشمنان ایجاد کرده‌اید.

وی افزود: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تمام پیشرفت و تعالی که توانسته در مقابل توطئه‌ها، تهاجم‌ها و عدوات دشمن طی 45 سال عمر انقلاب به دست آورد را مدیون مجاهدات ارزشمند شما برادران زحمتکش و عزیزانی است که در عرصه کار و فعالیت توانستید رشد جامعه را به نقطه‌ای برسانید که دشمنان ما در همه سرکوب‌هایی که نسبت به ما داشتند ناموفق باشند.

کارگر تنها با طرح نهضت ملی مسکن خانه‌دار نمی‌شود

آیت‌الله علم‌الهدی با بیان اینکه مشکل مسکن کارگران تنها با اجرای طرح نهضت ملی مسکن رفع نمی‌شود، ادامه داد: استفاده از این طرح در مرحله نخست نیازمند منابع مالی قابل‌توجهی است که با توجه به درآمد، اجاره‌بها و وضعیت معیشت کارگران، این قشر شریف نمی‌تواند از این طرح بهره‌مند شود؛ بنابراین باز هم افرادی که در جریان رفاه نسبی قرار دارند توان پرداخت این مبلغ را داشته و دوباره این قشر زحمتکش کارگر است که بی‌خانه می‌ماند.

رفع مشکلات معیشتی کارگران نیازمند یک طرح جامع است

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه برای حل مشکلات معیشتی کارگران نمی‌توانیم تنها به دنبال افزایش دستمزد باشیم، گفت: چراکه هم‌زمان با افزایش حقوق کارگران قیمت سایر خدمات اجتماعی نیز افزایش پیدا می‌کند و این اقدام تأثیر چشمگیری در زندگی آنان نخواهد داشت و بیشتر به ضرر این قشر و اقتصاد کشور است.

وی با بیان اینکه رفع مشکلات معیشتی کارگران نیازمند یک طرح جامع در کنار افزایش دستمزد است، اضافه کرد: شرایط زندگی در طول زمان برای کارگران سخت‌تر می‌شود، بنابراین برای رفع مشکلات معیشتی کارگر نیاز است، برنامه‌ریزی‌های دقیق‌تری صورت بگیرد تا او با خیال راحت و تمرکز کافی بتواند در محیط کار حاضر شود و از طرف دیگر لذت آسایش و رفاه را در کنار اعضای خانواده تجربه کند.

رشد اقتصادی کشور در گرو بهبود شرایط زندگی کارگر است

امام‌جمعه مشهد رشد اقتصاد کشور را در گرو بهبود شرایط زندگی کارگر و کاهش دغدغه‌های او عنوان کرد و افزود: یکی از اقداماتی که در حال حاضر برای کاهش فشار گرانی انجام می‌شود، دادن کالابرگ به عموم مردم است، بهتر بود این کالابرگ با اولویت‌بندی ابتدا به قشر کارگر داده می‌شد.

وی با تأکید بر نقش نیروی کار جوان و خلاق داخلی و اهمیت استفاده از آن ابراز کرد: خوشبختانه نیروی جوان، متخصص و خلاق در جامعه بسیار وجود دارد که اگر به‌خوبی از توان و نیروی آنان در تولید استفاده شود، ما شاهد رشد چشمگیر اقتصاد کشور خواهیم بود.

ضرورت نهادینه شدن «فرهنگ کار» در جامعه

آیت‌الله علم‌الهدی به نواقصی که در «فرهنگ کار» جامعه وجود دارد اشاره کرد و گفت: یکی از مشکلات جامعه ما فرهنگ نادرستی است که در حوزه فعالیت‌های کاری وجود دارد که اگر این فرهنگ به درستی در نیروی کار ما نهادینه شود، بازدهی مجموعه‌های اقتصادی ما بسیار بالا می‌رود.

وی با انتقاد به زمان بازنشستگی نیروهای کار خاطرنشان کرد: اگر این فرهنگ به درستی در جامعه حاکم شود، دیگر شرایط سنی و جسمی عامل تأثیرگذاری در به‌کارگیری افراد نیست، شما ببینید درست زمانی که یک فرد به اوج توانمندی و تجربه در حوزه کاری خود می‌رسد، بازنشسته می‌شود؛ اگر این تخصص بعد از بازنشستگی در یک مجموعه دیگر به کار گرفته شود که خیلی خوب است اما اگر موجب منزوی شدن و خانه‌نشینی فرد شود، ضرر بزرگی برای اقتصاد و تولید کشور است.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه فرهنگ کار را نمی‌توان با نصیحت و از بیرون به افراد انتقال داد، بیان کرد: این فرهنگ تنها می‌تواند توسط خود نیروی کار و کارگر ایجاد شود و مسئله‌ای نیست که از بیرون و با تعلیم و تربیت بشود به افراد دیکته کرد. بنابراین اگر در یک محیط کارگری 100 نفرِ تنها 30 نفر به درستی مشغول فعالیت شوند، ناخودآگاه آن 70 نفر دیگر را به دنبال خود می‌کشند. شما در شرکت‌های دانش‌بنیان می‌بینید که گاهی با 6 نفر کارمند نتیجه و دستاوردهای بیشتری از یک دستگاه تولیدی سابقه‌دار دارند.

تقدم مشارکت در کار نسبت به سرمایه‌گذاری

وی با اشاره به شعار سال که «جهش تولید با مشارکت مردم» است، عنوان کرد: منظور مقام معظم رهبری از مشارکت مردم بیشتر از نوع کار است، زیرا مشارکت در کار مقدم بر مشارکت در سرمایه است. البته مشارکت در سرمایه نیز ضروری و لازم است، نه اینکه مشارکت در سرمایه مهم نیست اما عمده تأثیرگذاری به قشر کارگر و تولید برمی‌گردد که اگر جهش پیدا کند، بازار کار گسترده‌ای را به وجود می‌آورد.

مشکلات حوزه معیشت کارگران به قوت خود باقی است

آیت‌الله علم‌الهدی به کاهش نرخ بیکاری کشور به 8 درصد اشاره کرد و گفت: یکی از افتخارات نظام در این مدت کاهش نرخ بیکاری بوده است که این رقم خوشبختانه در استان با توجه به فعالیت شما قشر زحمتکش و برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته به 6.2 درصد رسیده است.

وی با اشاره به مشکلات حوزه کار و کارگر بیان کرد: معمولاً در ایام «روز کارگر» مسائل و راهکارهایی مطرح می‌شود که بعد به مرحله اجرا نمی‌رسد و مشکلات حوزه معیشت کارگران به قوت خود باقی می‌ماند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی کشور در گرو بهبود شرایط زندگی کارگر است
  • تکلیف قرارداد نیروهای حجمی باید در کل کشور به سرانجام برسد
  • تولید سالانه ۷۰ میلیارد نخ سیگار در کشور
  • ویپ های ۲ میلیون تومانی در کشور/ چرا سیگارهای الکترونیک در ایران ممنوع نمی شود؟!
  • رشد ۳ درصدی نرخ بیکاری در گیلان
  • مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان بر نقش کلیدی طبقه کارگر در رونق اقتصادی تاکید کرد
  • کارگران زحمت کشور نیازمند توجه مسئولان هستند
  • آمریکا عامل همه جنگ‌ها در دنیا است
  • تقویت اقتصاد کشور دشمنان را ناامید خواهد کرد
  • ساماندهی فضای کسب و کار؛ جهش تولید و صنعت در استان اردبیل