Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@22:53:01 GMT

گزارش سال ۱۴۰۰ آی تی بازار

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۵۱۵۹۸

گزارش سال ۱۴۰۰ آی تی بازار

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، آی تی بازار اولین و قدیمی ترین سایت تخصصی در زمینه آی تی به زبان فارسی است که از سال ۱۳۸۹ تا کنون مشغول ارائه خدماتی از قبیل اعلام قیمت روز کالاهای دیجیتال، معرفی منابع فروش معتبر (فروشگاه های اینترنتی + فروشگاه های حضوری بازار)، نقد و بررسی مشخصات فنی کالاها، تولید و انتشار جدیدترین اخبار تخصصی فناوری، اعلام تخفیف های ویژه و روزانه فروشگاه ها و سایر خدمات مرتبط با محصولات آی تی و فناوری جهت ارائه به کاربران خود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آی تی بازار از ۱۳۸۹ تا ۱۴۰۰

آی تی بازار در سال نخست با ایده بازار اینترنتی تخصصی در زمینه کالاهای دیجیتال و متشکل از یک تیم ۳ نفره شروع به فعالیت کرد و علاوه بر گسترش و توسعه اهداف خود در سراسر ایران تیم خود را به مرور گسترش داد.

در طی این ۱۱ سال آی تی بازار تبدیل به یک خانواده ۵۰ نفره گردیده است، خانواده ای متشکل از نخبگان و متخصصان حوزه آی تی کشور تا بتوانند با علاقه و تخصص خود فرآیند خرید در بازار آی تی کشور را بهبود ببخشند.

سال ۱۴۰۰ در بازار آی تی ایران چگونه گذشت؟

همان طور که گفته شد آی تی بازار در طی سال های گذشته قصد خدمت رسانی بیشتر به کاربران و مشتریان خود را داشته و در راستای همین هدف تصمیم به ارائه گزارشی جامع از سال ۱۴۰۰ گرفته است. در این گزارش سعی کردیم با کمک هوش مصنوعی و تحلیل رفتار کاربران عملکرد آن ها در طول سال گذشته را بررسی و تحلیل نماییم.

استقبال بی سابقه خریداران از کالاهای دست دوم در سال ۱۴۰۰

با توجه به کاهش قدرت خرید در میان افراد در طول سال های گذشته و به خصوص سال ۱۴۰۰ تعداد زیادی از افراد برای خرید کالاهای دست دوم اقدام نمودند. بیشترین آمار خرید کالاهای دست دوم در آی تی بازار در طی این سال مربوط می شود به پلی استیشن ۲ سونی با حافظه ۱ ترابایت، لپ تاپ دل ۱۵N۵۱۱۰ i۵-۲۴۳۰M و پی اس ۳ سونی ۱TB که با افزایش قیمت لپ تاپ و کنسول های بازی با مدل بالاتر مانند PS۵ روز به روز افزایش پیدا کرد.

اصلی ترین مواردی که آی تی بازار در این گزارش آن را مورد بررسی قرار داده است:

۱. رویدادهای مهم ۱۴۰۰ در حوزه آی تی و فناوری

۲. مشاغل پردرآمد بازار آی تی

۳. پرفروش ترین کالاهای دیجیتال (گوشی موبایل، کامپیوتر و.....) در سال ۱۴۰۰

۴. وضعیت فروش کالاهای دست دوم در بازار آی تی

۵. گارانتی های محبوب و معتبر بازار آی تی ایران

۶. میزان رشد بازار آی تی در سال های اخیر

۷. بازه سنی کاربران و مشتریان

۸. تعداد کاربران و فروشندگان بازار آی تی

۹. قدیمی ترین فروشگاه های فعال در آی تی بازار

۱۰. محبوب ترین فروشگاه های سال

به نظر شما سرنوشت طرح صیانت چه می شود؟ چه کالاهایی در سال ۱۴۰۱ گران می شوند؟ بیشترین خریداران محصولات آی تی در کدام یک از شهر های ایران هستند؟ پردرآمد ترین مشاغل سال ۱۴۰۰ چه بود؟ شما می توانید برای رسیدن به پاسخ سوال های خود و اطلاع کامل از گزارش بازار آی تی ایران از طریق لینک زیر اقدام نمایید.

گزارش سالانه آی تی بازار از بازار آی تی ایران در سال ۱۴۰۰

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5484320

منبع: مهر

کلیدواژه: بازار دیجیتال کسب و کارهای اینترنتی خرید آنلاین ایران خودرو دندانپزشکی فرش دستبافت بازار سهام شیراز هواوی بلیت هواپیما مهدی خطیبی نرم افزار حسابداری گروه خودروسازی سایپا دوربین مدار بسته کربلای معلی زائران کربلا تولید فرش دستباف بازار آی تی ایران کالاهای دست دوم آی تی بازار سال ۱۴۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۱۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا

حوزه‌های علمیه کشور برای دهه کرامت تدارک ویژه دیده و در هزار نقطه کشور و ۴۰۰ نقطه جهان برنامه‌ خواهند داشت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت الله محسن اراکی در دیدار اعضای ستاد ملی دهه کرامت، گفت: پیش از امام رضا(ع) مذهب تشیع در انزوا قرار داشت.

وی با اشاره به اینکه در آثار شعرا و هنرمندان می‌توان به این موضوع یقین پیدا کرد، افزود: این موارد موضوعاتی است که هنوز به درستی در تاریخ تحقیق نشده است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه تبیین این نکات موجب می‌شود مردم قدر وضعیت امروز تشیع را بدانند، گفت: عجیب‌ترین پدیده اجتماعی عشق مردم به اهل بیت(ع) است.

وی با اشاره به اینکه نقش اولاد امام کاظم(ع) در انتشار این عشق و جوشش بی‌نظیر بوده است، خاطرنشان کرد: اقداماتی که دهه کرامت انجام می‌شود نیز به معنای ترویج و تقویت این عشق و جوشش است.

آیت الله اراکی با بیان اینکه این عشق و شور باید به جریان اجتماعی تبدیل شود، تصریح کرد: در دوران صفویه برخی مداحان با حضور در بازارها به نوحه خوانی می‌پرداختند که یک اقدام بسیار موثر در تربیت مردم بود.

وی با اشاره به اینکه ارزش دهه کرامت باید حفظ شده و به یک اقدام روتین تبدیل نشود، گفت: مراسم دهه کرامت باید زنده، با روح و پویا باشد.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه اولاد امام کاظم(ع) در کشور کانون‌های جریان فرهنگی هستند، افزود: اولاد امام کاظم(ع) محبت اهل بیت(ع) و اسلام را در نقاط مختلف به صورت یک جریان اجتماعی ترویج دادند.

وی با اشاره به اینکه مسئله حب اهل بیت(ع) در تمام جریانات اسلامی وجود دارد، بیان کرد: هیچ جریان اجتماعی به قدرت و گستردگی جریان محبت اهل بیت(ع) وجود ندارد.

آیت الله اراکی با بیان اینکه تمام کار اهل بیت(ع) معجزه و فرابشری است، افزود: باید این معجزات را تبدیل به داستان و فیلم کرده و به مردم معرفی کرد.

نماینده حوزه‌های علمیه کشور در ستاد بزرگداشت دهه کرامت نیز در دیدار با آیت الله اراکی عضو مجلس خبرگان رهبری، گفت: به عنوان حوزه علمیه اعتقاد داریم که دهه کرامت باید طراوت بخش باشد.

حجت الاسلام سید حسن طیب حسینی با اشاره به اینکه برنامه‌های دهه کرامت باید امید افزا، نشاط آفرین و مروج شادی حلال باشد، افزود: شعار جهاد تبیین باید یکی از برنامه‌های محوری در دهه کرامت باشد.

مدیر روابط عمومی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه با بیان اینکه تلاش داریم از ترویج برنامه‌های بدون وجاهت شرعی جلوگیری شود، عنوان کرد: به عنوان مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه در طول دهه کرامت در هزار نقطه کشور و 400 نقطه جهان برنامه‌هایی خواهیم داشت.

وی از تولید محتوای فاخر، به روز و مورد نیاز اقشار مختلف در قالب‌های مختلف یاد کرد و گفت: حدود 5 هزار مورد از این محتواها از هم‌اکنون قابل استفاده است.

 طیب حسینی تصریح کرد: برگزاری نشست‌های علمی و همایش‌های ملی و بین المللی در دستورکار حوزه‌های علمیه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چین اولین مقصد صادرات کالاهای ایرانی/ باید بازار چین را بشناسیم
  • نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند
  • افزایش حدود ۱۴۰۰ تایی اتوبوس های پایتخت در ۳۲ ماه اخیر
  • ۱۴۰۰ اتوبوس به ناوگان حمل و نقل تهران اضافه شده است
  • شهردار تهران: ۱۴۰۰ اتوبوس در ۳۲ ماه به ناوگان حمل و نقل تهران اضافه شده است
  •  افزایش حدود ۱۴۰۰ تایی اتوبوس‌های پایتخت در ۳۲ ماه اخیر/ ۲۵ میلیون یورو به نفع ایران عمل کردیم
  • ۱۴۰۰ اتوبوس در ۳۲ ماه به ناوگان حمل و نقل تهران اضافه شده است
  • افزایش ۱۴۰۰ اتوبوس به پایتخت در ۳۲ ماه اخیر
  • وفور کالاهای اساسی و آرامش در بازار/ تخلف برخی کسبه به بهانه مالیات ارزش افزوده
  • تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا