Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، ظهر امروز ستاد تنظیم بازار استان کرمان در محل سالن پیامبر اعظم (ص) استانداری در حالی برگزار شد که بنا به گفته مسؤولان در استان کرمان در زمینه کالاهای اساسی مشکلی وجود ندارد و آن‌طور که حسین محرابی معاون استاندار می‌گوید: مشکلات مربوط به روغن مورد نیاز نیز تا آخر هفته جاری برطرف می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید محمد حسینی‌نژاد مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمان اظهار داشت: بازرسی در کارخانجات روغن استان کرمان با حضور نیروهای بسیج انجام می‌شود و از کارخانه‌داران می‌خواهیم ابتدا روغن مورد نیاز استان را تامین کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان نیز در سخنانی اظهار داشت: به لحاظ قانون تنظیم بازار در کشور هیچ استانی نمی‌تواند مانع ورود یا خروج کالاها از استانی به استان دیگر شود به غیراز استان‌ها و بازارچه‌های مرزی که بحث قاچاق و یا بهداشت را دارند.

حسین محرابی ادامه داد: نمی‌توانیم مصوبه‌ای داشته باشیم که خروج کالاها از استان کرمان به استان‌های دیگر را ممنوع کنیم، اما می‌توانیم با رایزنی‌ها به این برسیم که ابتدا کالاها در استان توزیع شود و سپس به دیگر استان‌ها داده شود.

وی ابراز داشت: مشکل روغن بر اساس گفته مسؤولان کشوری تا آخر این هفته برطرف می‌شود، زیرا واردات انجام شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان عنوان کرد: آن‌طور شنیده‌ام، توزیع شکر در برخی از تعاونی‌های روستایی با صف‌های طولانی مواجه شده است که این موضوع باید بررسی شود و چنانچه قرار است سهمیه بیشتری اختصاص داده شود این کار را انجام دهیم.

مهرابی تصریح کرد: بر اساس گزارش‌هایی که گرفته‌ام، توزیع کالا از طریق فروشگاه‌های زنجیره ای بهتر از مغازه‌ها به دست مردم می‌رسد که این موضوع هم باید بررسی شود.

همچنین در جلسه ستاد تنظیم بازار استان کرمان اعلام شد تاکنون ۱۰۰ هزار تن گندم با کیفیت مطلوب در استان کرمان خریداری شده است و ۲۰ هزار تن هم گندم وارداتی داشته‌ایم و خرید گندم همچنان ادامه دارد و در ذخایر مشکلی نداریم و این در شرایطی‌ست که سال گذشته ۸۰ هزار تن گندم خریداری شده بود. استان کرمان همچنین در زمینه تامین شکر و برنج هم مشکل خاصی ندارد.

انتهای پیام/۸۰۰۱۹/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: روغن خوراکی تنظیم بازار روغن کالای اساسی استان کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۱۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه زیرساخت‌ها در بنادر امری ضروری است

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران گفت: توسعه زیرساخت در ذخیره سازی محصولات در بنادر مازندران زمینه ساز دور زدن تحریم‌هاست . - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، عباسعلی وفایی‌نژاد با بیان اینکه به توسعه زیرساخت‌ها در بنادر برای تبادل تجاری کالاهای اساسی نیاز داریم گفت: مازندران به عنوان استان معین تامین امنیت غذایی کشور اهمیت دارد.

وی افزود: در مازندران مزیت‌های ویژه در تولید و تامین محصولات کشاورزی داریم و رتبه اول در تولید بسیاری از محصولات کشاورزی از آن مازندران است.

وی به برخورداری از موهبت دریا و بنادر مستعد و قابل توسعه و منطقه ویژه اقتصادی اشاره کرد و با تاکید بر اینکه باید از فرصت‌های مناسب در تامین امنیت غذایی و کالاها و محصولات مورد نیاز استفاده کرد، گفت: توجه مسئولین بر ایجاد و توسعه زیرساخت یک امر ضروری است.

وفائی‌نژاد به اقدامات انجام شده در سال های اخیر در جهت رشد و توسعه فعالیت‌های تجاری اشاره کرد و گفت: مزیت‌های حوزه خزر از نظر توسعه صادرات محصولات کشاورزی و تامین کالاهای مورد نیاز کشور مانند گندم،  روغن خام، دانه های روغنی و خوراک دام و ترانزیت و سوآپ  می تواند به توسعه استان و رشد اقتصاد دریاپایه منجر شود.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران بیان کرد: توسعه زیرساخت و توسعه فعالیت‌های حمل و نقل ریلی و تلاش در  ایجاد شرکت های حمل و نقل سراسری و بین المللی در کنار توسعه راه  و ایجاد سیلوها و مخازن می‌تواند به رونق  فعالیت‌های تجاری منجر شود.

وی تصریح کرد: توجه به زیرساخت‌ها در راستای تحقق شعار سال و رونق تولید و اشتغال و سرمایه گذاری است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران گفت: توجه به سرمایه گذاری پایدار و ذخیره استراتژیک کالا با ایجاد سیلو و مخازن روغن خام در استان فرصت مناسبی خواهد بود تا زمینه دور زدن تحریم ها فراهم شود.

وی افزود: ساخت پروژه 25هزار تن مخازن روغن در نکا و تسریع در مصوبات دولت در این خصوص موجب رشد سرمایه گذاری بخش خصوصی است.

وفائی نژاد به تامین کالاهای اساسی از جمله واردات 800 هزار تن گندم و روغن خام در دولت سیزدهم از مسیر بنادر مازندران اشاره کرد و گفت: استفاده از ظرفیت بنادر شمالی فرصت مناسبی برای افزایش تراز تجاری و رونق اقتصادی و توسعه مبادلات تجاری فراهم می‌کند.

 انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید ۵.۵تن گندم آبی در هر هکتار از مزارع لرستان
  • رئیسی: مشکلات آبی و برقی کشور درحال حل‌شدن هستند
  • رئیسی: مشکلات آبی و برقی کشور در حال حل شدن هستند
  • متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور اعلام شد
  • تشدید گشت های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • حدود ۳٫۵ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • ۸۰۰ هزار تن روغن و گندم از بنادر مازندران وارد شد
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • توسعه زیرساخت‌ها در بنادر امری ضروری است
  • زارعی: دغدغه ما برای مالکیت استقلال و پرسپولیس برطرف شد