Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از خرم‌آباد، فرهاد زیویار ظهر امروز در آئین بزرگداشت مقام معلم که در محل دانشگاه فرهنگیان این شهرستان برگزار شد، ضمن گرامی‌داشت مقام معلم و تبریک به جامعه فرهنگیان، اظهار کرد: امروز تمایل دارم خوشحالی خود را از حضور در جمع شما فرهیختگان اعلام می‌کنم، کمااینکه در گذشته روزهایی را در مقام معلمی فعالیت داشتم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: توفیق علم‌آموزی از سوی حضرت حق به انسان ارزانی داشته شده، مقامی رفیع که انبیا سرسلسله آن قرار گرفتند و مابقی ماحصل تعلیم و تربیت معلمان هستند.

استاندار لرستان با گرامی‌داشت مقام بلند معلم لرستانی مرحوم عبدالحسین ساکی، این فرهنگی فقید را شخصیتی بزرگ خواند و افزود: لرستان سرزمینی است که از مواهب خدادادی بسیاری بهره برده و از امکانات طبیعی و تاریخی سرشار است.

زیویار بیان داشت: لرستان با همه شایستگی‌ها و ظرفیت‌ها در بخش توسعه و پیشرفت از قافله عقب مانده و البته این موضوع متوجه اجزا و سرمایه‌های انسانی به صورت جداگانه نیست، چرا که استان سرمایه‌های انسانی فراوانی دارد، فرزندانی که هر زمان شرایط فراهم شده در مدارج علمی و دیگر موقعیت‌ها خود را اثبات کرده‌اند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر اجزا و سرمایه‌ها به خوبی کنار یکدیگر قرار نگرفته‌اند، گفت: فرزندان استان در سراسر کشور مدرس، متخصص و مدیر ارشد هستند و به عنوان سرمایه‌های اصلی کشور محسوب می‌شوند.

استاندار لرستان تاکید کرد: نهادها هر کدام می‌توانند به تنهایی خود به مانند یک دانشگاه عمل کرده و الگوسازی نمایند، این نقش به صورت ویژه در دستگاه تعلیم و تربیت باید پیگیری شود.

زیویار با اشاره به طرح رتبه‌بندی فرهنگیان، تصریح کرد: در دوره‌ای که سکان کار تحویل دولت سیزدهم داده شده، صدها هزار میلیارد تومان بدهی به شکل چک و اوراق تحویل شده که ماهانه حدود ۱۲ هزار میلیارد تومان به طور متوسط باید پرداخت شود.

وی ادامه داد: در آخرین مکاتبات بین رئیس سازمان برنامه و بودجه وقت و رئیس‌جمهور در خصوص دادن اعتبار به برخی از پروژه‌ها، گفته شده که در خزانه هیچپولی وجود ندارد، با این وجود دولت سیزدهم با روش‌های مختلف بدون چاپ اسکناس و تضعیف پول ملی، بدهی‌ها را به صورت ماهانه پرداخت می‌کند.

استاندار لرستان، با متفاوت خواندن شرایط حال حاضر، اظهار امیدواری کرد که با سیاست‌های جدید دولت و اقدامات جهادی از گردنه‌های سخت عبور خواهیم کرد.

زیویار، شهید مطهری را عالمی نستوه، دانشمندی فرزانه و معلمی دلسوز عنوان کرد و افزود: آثار شهید مطهری همچنان با گذشت زمان تازگی دارد و کماکان می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد.

وی با تاکید بر اینکه با نگاه ارزشی باید شغل معلمی را دنبال کرد، گفت: جامعه معلمان یقین داشته باشید که پرچم‌دار کار بزرگی هستید و وظیفه سخت تعلیم و تربیت را بر عهده دارید.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: استاندار لرستان فرهاد زیویار هفته معلم طرح رتبه بندی معلمان سرمایه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۲۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این جاده‌های ایران در بهار هم برفی هستند

به گزارش همشهری آنلاین، برخی محورهای کوهستانی با بارش نخستین برف زمستانی مسدود می‌شوند؛ معمولا اهالی ساکن در مقصد این راه‌ها چند ماهی در محاصره‌اند یا از محورهای دیگری تردد می‌کنند. حالا که فصل بهار رسیده و از سرمای استخوان‌سوز زمستان خبری نیست، این محورها یکی یکی بازگشایی می‌شوند. ما در این گزارش به این محورها و جاذبه‌های گردشگری‌شان سرزده‌ایم.

«تته» تونل برفی و دشت پر گل

یکی از شگفت‌انگیزترین گردنه‌های ایران است؛ گردنه‌ای که برای عاشقان طبیعت به‌ویژه حالا که سراسر دشت‌های اورامانات با گل‌های سرخ پوشیده شده و منظره‌ای بدیع خلق کرده است. ما هم این نوید را به شما می‌دهیم که گردنه تته بعد از چند ماه از 5 اردیبهشت بازگشایی شده و حالا اگر از این گردنه بین مریوان در کردستان و پاوه در کرمانشاه عبور کنید، از یک تونل برفی هم می‌گذرید. این گردنه پیچ در پیچ طولی حدود ۳۰۰۰ متر دارد و در انتهای مسیر به روستای زیبای اورامان‌تخت می‌رسد؛ ارتفاع برف در این مسیر گاهی به ۱۲ متر هم می‌رسد، اما فقط همین نیست، ارتفاع زیاد این گردنه باعث شده که یک منظره زیبا از مرز ایران و عراق و سد دربندیخان پیش روی شما باشد که به راحتی قابل تماشاست.

ببینید:
بازگشایی گردنه معروف پس از ۵ ماه مسدودی + فیلم | ارتفاع برف به چندین متر می‌رسد

تصاویری از برف روبی گردنه تته کردستان | حجم سنگین برف در گردنه + فیلم

«گنجنامه-تویسرکان» اسکی در فصل گرم

گنجنامه- تویسرکان یک محور فرعی است، اما بسته‌شدن این جاده هم از پاییز تا بهار سال بعد ترددها را با چالش مواجه می‌کند. این محور ۲۴کیلومتری جزو مسیرهای فرعی و کوهستانی همدان است و روستاهای منطقه را به همدان متصل می‌کند. گنجنامه- تویسرکان یکی از مسیرهای گردشگری همدان نیز محسوب می‌شود که در مسیر آن، از دیدن یک طبیعت بکر و آب و هوای دلپذیر لذت خواهید برد؛ به‌ویژه اینکه در این مسیر می‌توانید به پیست اسکی تاریک‌دره هم سر بزنید و از پیست چمنی آن هم استفاده کنید. دشت میشان و دهکده گردشگری گنجنامه از دیدنی‌های این منطقه است که حالا با بازگشایی جاده از ۷ اردیبهشت آماده حضور گردشگران هستند.

بیشتر بخوانید:
بازگشایی جاده گنجنامه پس از 5 ماه

«پونل- خلخال» جاده‌ای رو به بهشت

می‌گویند مسیری رو به بهشت است؛ یکی از زیباترین جاده‌های گردشگری که بعد از عبور از روستای گردشگری خوجین و روستای مجره جلوه‌گری می‌کند. این مسیر گردشگری شما را در کمتر از یک ساعت از شهرستان خلخال در اردبیل به رضوانشهر در استان گیلان می‌رساند؛ جاده‌ای که با دره‌های سرسبز، چشمه‌های آب و همچنین آب و هوای مطبوع و خنک در مسیر جنگلی، حال شما را خوب می‌کند. تا چشم کار می‌کند جنگل است و درختان هیرکانی. این جاده هم البته به‌دلیل کوهستانی بودن در روزهای سرد سال بسته است و حالا 20روزی است که دوباره بازگشایی شده و می‌توانید با سفر به آن یک تجربه منحصر به فرد داشته باشید.

بیشتر بخوانید:
ارتفاع برف بهاری در این نقطه به نیم متر رسید + فیلم

«عسل‌کشان» سفر به غار طبیعی برفی

نامش «عسل‌کشان» است و راه ارتباطی ۱۵ روستا با حدود 4500نفر جمعیت با مرکز شهرستان کوهرنگ و دهستان موگویی. عسل‌کشان هر ساله با نخستین بارش برف مسدود می‌شود و تا سال آینده امکان بازگشایی آن وجود ندارد. ارتفاع برف در این منطقه گاهی تا 8متر هم می‌رسد. این گردنه از 25فروردین امسال بازگشایی شده و می‌توانید با عبور از جاده موگویی- چلکرد به غار یخی «چما» سفر کنید که یک غار عظیم از جنس برف است و از انباشت برف و یخ در طول سال‌های زیاد ایجاد شده است‌. دهستان موگویی هم سرشار از زیبایی‌های طبیعی چون طبیعت بکر و روستاهای پلکانی و آبشارهاست که دیدن‌شان خالی از لطف نیست.

ببینید:
برف روبی جاده چلگرد - سرآقاسید در چهارمحال و بختیاری + فیلم | حجم برف را ببینید


«بیژن» برفی‌ترین پیچ ایران

می‌گویند برفی‌ترین پیچ ایران است و همین باعث شده تا حتی در تابستان هم آب و هوای خنک داشته باشد؛ جایی میان اصفهان و کهگیلویه و بویراحمد در ارتفاع ۳۲۰۰ متری منطقه دنا. ارتفاع برف در این منطقه گاهی به حدود ۸ متر یا بیشتر هم می‌رسد. می‌گویند بیژن نام دلاوری از ایران زمین و در لشکر کیخسرو است که به همراه ۲۹تن از یاران وفادار خود در این منطقه گرفتار سرما و برف می‌شوند و همگی جان می‌سپارند. این مسیر که همین چند روز پیش بازگشایی شده، بزرگ‌ترین گردنه ماشین‌رو در ایران است و اگر خوش‌شانس باشید می‌توانید عشایر و چادرهای زیبایشان را هم در این گردنه ببینید. به علاوه، منطقه حفاظت شده دنا در همین نزدیکی است.

کد خبر 848143 برچسب‌ها برف سفر - گردشگری خبر مهم

دیگر خبرها

  • این جاده‌های ایران در بهار هم برفی هستند
  • اجرای ۱۶ پروژه شاخص در مجتمع گردشگری صفه/ برای توسعه صنعت نشاط و تفریح تلاش می‌کنیم
  • فینال مسابقات بوکس برگزار شد
  • نشستی از جنس مدرسه در لرستان
  • استان‌ها‌ از مرحلۀ تأمین زمین ‌‌طرح ملی مسکن عبور کرد‌ند
  • کودتا در کاخ سفید/ تلاش‌های نافرجام برای برکناری سخنگوی دولت بایدن
  • نشست هم اندیشی تشکل‌های کارگری و کارفرمایی چهارمحال و بختیاری با استاندار
  • نمود موفقیت دولت در چهره شهرها مشخص است
  • طرح جامع شهری در شهرهای کوچک بلاتکلیف مانده است
  • عبور از خام‌فروشی، رشد بهره‎‌وری و توسعه برداشت گاز با حرکت به سمت دانش بنیان شدن