Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-04@00:13:37 GMT

منابع آلوده‌کننده آب تهران شناسايي مي‌شوند

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۵۲۶۰۲

خبرگزاری آریا-معاون توسعه و پایش اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران از اجرای پروژه "طراحی سامانه پایش کیفی شبکه جمع آوری آب‌های سطحی شهر تهران" با هدف شناخت کیفیت آب‌های سطحی شهر تهران و شناسایی منابع آلوده کننده آن خبر داد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، سعید احمری درخصوص کیفیت منابع آب سطحی خاطرنشان ساخت: شناسایی و پایش کیفیت منابع آب سطحی به منظور شناخت کیفیت آب متناسب با مـصارف مختلـف بـه عنـوان یکـی از گام‌های اصلی مدیریت کیفیت منابع آب از جایگاه ویژه‌ای در نزد مدیران شهری در اقصی نقاط دنیا برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون توسعه و پایش اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با بیان اینکه براساس قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست و آیین نامه جلوگیری از آلودگی آب‌، به لحاظ قانونی سازمان حفاظت محیط زیست و وزارت نیرو متولی انجام پایش آب‌های سطحی هستند، گفت: تاکنون در سطح شهر تهران فعالیت موثری از سوی ارگان های مذکور در این خصوص انجام نشده و اطلاعات به روز و دقیقی از کیفیت آب‌های سطحی وجود ندارد.
وی افزود: بر همین اساس این اداره کل به عنوان متولی بهبود کیفیت محیط‌زیست شهری براساس وظایف محوله و اسناد فرادستی در سال گذشته اقدام به معرفی و اجرای پروژه "طراحی سامانه پایش کیفی شبکه جمع آوری آب‌های سطحی شهر تهران" با هدف شناخت کیفیت آب‌های سطحی شهر تهران، شناسایی منابع آلوده کننده آن، به دست آوردن اطلاعات کمی از تغییرات زمانی و مکانی متغیرهای کیفی و خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی منابع آب، طراحی سامانه پایش کیفی آب، رسوبات و پسماندهای موجود در شبکه و بهبود کیفیت آب رواناب‌های مصرفی در آبیاری اراضی جنوب تهران کرده است.
احمری اظهار کرد: در این پروژه در فاز نخست 150 نقطه روی مسیل‌های اصلی و فرعی نمونه‌برداری شده و 32 عنصر فلزات سنگین، 27 پارامتر آب، 5 پارامتر فیزیکی و 7 پارامتر شیمیایی رسوبات به همراه 4 شاخص پسماند(حجم، نوع، وزن تر و خشک) در دو نوبت(فصول خشک و تر) مورد آزمایش و پایش قرار می‌گیرند تا در نهایت بتوان یک شبکه پایش بهینه طراحی و اطلاعات بهنگام و قابل استناد از کیفیت آب‌های سطحی شهر تهران استخراج کرد.
لازم به توضیح است؛ هم اکنون نمونه‌برداری از مسیل‌های غرب تهران به اتمام رسیده و مشاور در حال نمونه‌برداری از مسیل‌های شرق تهران است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: آب تهران آب های سطحی شهر تهران کیفیت آب های سطحی محیط زیست پایش کیفی منابع آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۲۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جبران خسارت زیست محیطی ازسوی آزادراه تهران-شمال

به گزارش «تابناک»، مجید درگی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به خسارت چندهزار میلیاردی آزادراه تهران- شمال به محیط زیست اظهار کرد: هر چند این پروژه نقش بسزایی در کاهش زمان تردد مسافران،کاهش مصرف سوخت، کاهش آلودگی هوا و ... دارد ولی نمی‌توان از کنار آسیبی که احداث این مسیر به محیط زیست وارد کرده به سادگی گذشت.

وی ادامه داد: هرچند عدم تعامل مجریان این پروژه با محیط زیست به ضرر طبیعت و حیات وحش تمام شده ولی در تلاشیم بخشی از این ضررها را جبران کنیم.

وی با تاکید بر اینکه اگر احداث این بزرگراه با نظارت محیط زیست انجام می‌شد، خسارت‌های آن به حداقل می‌رسید و دغدغه امروز وجود نداشت، توضیح داد: با احداث این آزادراه دسترسی شکارچیان به حیات وحش منطقه آسان شده و حتی شکارچی از داخل خودرو خود می‌تواند با دوربین شکار را بزند.

این مسئول تاکید کرد: برای جبران بخشی از خسارات وارده به محیط زیست منطقه پیشنهاداتی مطرح شده که امیدواریم از طریق مراجع ذیربط پیگیری و به نتیجه برسد.

مدیرکل محیط زیست البرز ابراز کرد: نصب دوربین‌های اپتیکی در مسیر این آزادراه برای رصد فعالیت شکارچیان احتمالی یکی از این پیشنهادات بوده که بنا شده در کمیته‌‎های فنی بررسی و به تصویب برسد.

درگی تاکید کرد: نصب این دوربین‌ها بیش از ۴۰ میلیارد تومان هزینه دارد که تامین آن در شرایط فعلی از عهده محیط زیست برنمی‌آید.

مدیر کل محیط زیست البرز با اشاره به دیگر پیشنهاد مطرح شده توضیح داد: با توجه به اینکه روزانه بیش از ۲۷ هزار تردد در این مسیر ثبت می‌شود، امیدواریم بخشی از عوارض این آزادراه به محیط زیست اختصاص یابد تا بتوانیم با هزینه کرد آن جان تازه‌ای به محیط زیست منطقه تزریق کنیم.

درگی خاطرنشان کرد: اقدامات اولیه در این خصوص انجام شده و امیدواریم این اتفاق به زودی بیفتد.

دیگر خبرها

  • بررسی مسائل زیست محیطی اصفهان در جلسه شورای عالی حفاظت محیط زیست با حضور رئیس جمهور
  • مناطق حادثه خیز در هنگام وقوع بارندگی شناسایی شدند
  • عوارض آزادراه تهران-شمال در اختیار محیط زیست
  • جزییات برگزاری چهارمین جلسه شورای عالی محیط زیست
  • شکست مرز‌ها در مناطق چهارگانه محیط‌زیست
  • دستگیری 10 خرده فروش مواد مخدر در شهرستان فردوس
  • پاک‌ترین و آلوده‌ترین کشورهای جهان
  • بررسی مشکلات و معضلات رودخانه کن
  • جبران خسارت زیست محیطی ازسوی آزادراه تهران-شمال
  • بخشی از عوارض آزادراه تهران-شمال به محیط زیست اختصاص یابد