Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-30@08:33:51 GMT

تابلوهاي سردر اماکن نيازي به پرداخت عوارض ندارند

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۵۲۶۱۴

خبرگزاری آریا-در پی صدور اخطاریه «ارائه مجوز تابلو» از سوی شهرداری ناحیه یک منطقه 12 برای اصناف این ناحیه، شهردار این منطقه به ارائه توضیحاتی دراین‌باره پرداخت.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 12، امیر یزدی شهردار منطقه، ضمن یادآوری این نکته که صدور این اخطاریه، خارج از قوانین و ضوابط جاری نبوده، توضیح داد: اخطاریه یادشده صرفاً برای مشخص‌شدن نصب تابلو با مجوز یا بدون اخذ مجوز صادر شده و چنانچه در متن اخطاریه نیز راهنمایی شده است، در صورت نصب تابلو بدون اخذ مجوز، پس از ارائه مدارک ملکی و استعلامات مورد نیاز (نداشتن خلاف و بدهی ملکی) در اسرع وقت و بدون نیاز به جمع‌آوری تابلو و توقف در کسب‌وکار واحد صنفی، مجوز تابلو صادر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


یزدی با تأکید بر اینکه عوارض شهری مهم‌ترین محل درآمدهای پایدار شهری است، افزود: اگر صاحبان صنوف و فعالیت‌های تجاری و اداری بخواهند از فعالیت تجاری خود در شهر منتفع شوند، مکلف‌اند برای نصب تابلوهای تبلیغاتی خود عوارض بدهند تا مدیریت شهری بتواند از این عوارض برای زیباسازی شهر و ساماندهی تبلیغات استفاده کند.
وی در مورد اخذ عوارض تابلوهای سردر واحدهای صنفی به اصلاحیه مصوبه شورای شهر تهران در سال 1397 اشاره کرد و گفت: پس از اینکه مصوبه شورای شهر توسط دیوان عدالت اداری مبنی بر دریافت‌نکردن عوارض از تابلوهای معرف کاربری ملک تجاری یا اداری باطل شد، شورای شهر تهران با اصلاح مصوبه قبلی، شرایط خاصی را صرفاً برای اخذ عوارض از تبلیغات صنفی تعیین کرد. نکته مهمی که در این مصوبه وجود دارد این است که برای نصب تابلوی معرفی صنف، حدود رایگان برحسب متراژ تابلو تعیین شده تا هر صنف یا فعالیت تجاری و اداری بتواند در این حدود به معرفی خود بپردازد؛ حدودی که متراژ بیش از آن به‌ویژه در ساختمان‌های غیرمسکونی، «تبلیغات تجاری» به شمار می‌رود که در این صورت مشمول پرداخت هزینه می‌شود.
شهردار قلب طهران در پایان بیان کرد: بر اساس مصوبه جدید شورای شهر تهران هر مغازه یا فعال صنفی می‌تواند به اندازه بَرِ ساختمان، حداکثر به ارتفاع 130 سانتی‌متر و برآمدگی حداکثر به اندازه 60 سانتی‌متر، یک تابلو را که معرف رسته صنفی و عنوان شغلی مغازه باشد، به صورت رایگان نصب کند؛ همچنین نصب تابلو و تبلیغات نامربوط با کسب و پیشه و بدون ارتباط با کاربری ملک یا نصب هرگونه تابلو و تبلیغات روی پشت‌بام ساختمان‌های مسکونی ممنوع است.
وی یادآور شد: تابلوهای تجاری صرفاً از طریق سازمان زیباسازی شهرداری تهران مجوز دریافت می‌کنند؛ همچنین طبق قوانین این سازمان، اگر تابلویی روی نمای ساختمان (عمود بر نما) باشد، غیرمتعارف باشد یا شیشه‌نویسی داشته باشد، غیرمجاز است و جمع‌آوری خواهد شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: پرداخت عوارض نصب تابلو شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۲۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سخنگوی دولت: برای مقابله با بی حجابی نیازی به قانون جدید نیست

روزنامه کیهان نوشت: علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت طی گفت‌وگویی درخصوص اظهاراتی مبنی بر موکول کردن ساماندهی وضعیت عفاف و حجاب به پذیرش بار مالی آن از سوی دولت، تاکید کرد: اخیراً مکاتبه‌ای از سوی مجلس شورای اسلامی مجدداً درخصوص ماده‌ای صورت گرفته بود که در آن ماده قید شده هزینه‌های حمایت از فرهنگ عفاف و تقویت بنیان خانواده، به‌عنوان هزینه قابل‌قبول مالیاتی تلقی شود و این نوعی مشوق سرمایه‌گذاری و هزینه‌کرد در این زمینه است.

 وی افزود: دولت طبیعتاً با اقدامات حمایتی در حوزه‌های تبلیغی، ترویجی و فرهنگ‌سازیِ مقوله‌های مرتبط با حجاب و عفاف و حمایت از بنیان خانواده موافق است و بحثی در این‌زمینه وجود ندارد. درخصوص کلّیت لایحه عفاف و حجاب نیز قبلاً گفتیم که قوانین موجود در حوزه‌های مختلف اجرائی، فرهنگی، تبلیغی، اجتماعی، انتظامی و قضائی روشن است.

سخنگوی دولت خاطرنشان کرد: شاید ضرورتی به تصویب قانون نداشته باشیم و هیچ الزامی نبود که این مسئله معطل مانده باشد تا یک قانون تصویب شود که اقدامی در این‌زمینه انجام بگیرد. قبلاً رفت‌وبرگشت‌هایی در این زمینه انجام شده بود و مذاکراتی در جلسات نهادهای مختلف صورت گرفته بود و لایحه‌ای از سوی مرجع قضائی تقدیم دولت شد.

بهادری‌جهرمی ادامه داد: دولت با همراهی و همدلی و همچنین با اصلاحات حداقلی در سریع‌ترین زمان ممکن، طبق تعیین تکلیفِ قانون اساسی مبنی بر اینکه لوایح قضائی باید از مسیر دولت به مجلس تقدیم بشود، لایحه را تقدیم مجلس شورای اسلامی کرد.

وی عنوان کرد: به‌نظر می‌رسد الان و یا هر مقطع دیگری هیچ مرجعِ اجتماعی، فرهنگی، انتظامی، قضائی و اجرائی معطل تصویب قانونی در این زمینه نیست و قوانین موجود تکالیف همین مراجع را در این موضوع‌های فرهنگی و اجتماعی مشخص کرده است.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: معاون وزیر کشور درباره طرح حجاب: با قوت به‌کار خود ادامه خواهد داد / یک مورد هم نداشتیم که نسبت به اجرای طرح مخالفتی داشته باشند و به پلیس اعتراض کنند تعیین تکلیف حسین شریعتمداری برای شورای نگهبان : لایحه عفاف و حجاب را کنار بگذارید، همین «طرح نور» کافی است / نگرانم این لایحه مثل برجام شود گشت ارشاد فقط برای دختران و زنان ایرانی است؟

دیگر خبرها

  • سخنگوی دولت: برای مقابله با بی‌حجابی نیازی به قانون جدید نیست
  • سخنگوی دولت: برای مقابله با بی حجابی نیازی به قانون جدید نیست
  • پرداخت ۱۲ هزارمیلیارد ریال عوارض ارزش افزوده در آذربایجان غربی
  • ممنوعیت فروش لباس‌های نامتعارف در واحد‌های تجاری
  • بیش از ۱۲ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش‌افزوده در آذربایجان‌غربی پرداخت شد
  • داستان فلسطین آنقدر جذاب است که نیازی به تخیل ندارد
  • ریز ارز پرداختی کالاهای اساسی و تجاری/چقدر ارز پرداخت شد؟
  • ثبت تصویری جالب از تجمع امروز مقابل سردر دانشگاه تهران
  • تغییر مهلت پرداخت عوارض ساخت بناهای گردشگری در ملک‌های تاریخی
  • افتتاح و کلنگ‌زنی چند پروژه در دانشگاه یاسوج