Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «تابناک» به نقل از سایپانیوز، مسعود پروین با اشاره به اینكه گروه خودروسازی سایپا در برنامه تولیدی كه به وزارت صنعت، معدن و تجارت ارائه كرده بود، می بایست در فروردین ماه 20134 دستگاه خودرو تولید می كرد، تصریح كرد: این مجموعه با وجود تمام مشكلات و خودروهای ناقصی كه وجود داشت، موفق شد ٢٠٨٤٥ دستگاه انواع محصولات را تولید كند و همزمان خودروهای ناقص را نیز كاهش دهد به طوری كه موجودی خودروهای ناقص گروه سایپا كه در پایان فروردین ماه سال گذشته حدود 58 هزاردستگاه بود با انجام تكمیل كاری، تا پایان فروردین ماه سال جاری به حدود 31 هزار دستگاه رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون برنامه‌ریزی جامع تولید گروه خودروسازی سایپا با تاكید بر اینكه میزان خودروهای ناقص در فروردین ماه سال جاری نسبت به سال گذشته حدود 47 درصد كاهش یافته است، اشاره كرد: تمام بخش های گروه خودروسازی سایپا در تلاش هستند تا ضمن به صفر رساندن خودروهای ناقص، افزایش تولید را برای این مجموعه رقم بزنند.

معاون برنامه‌ریزی جامع تولید گروه خودروسازی سایپا گفت: بر اساس برنامه ریزی انجام شده، در اردیبهشت ماه افزایش محسوسی در تولید ثبت شده است به نحوی كه در 17 اردیبهشت ماه تولید به مرز 1700 دستگاه رسید و تثبیت این روند در دستور كار تمام حوزه ها قرار گرفته است.

او خاطرنشان كرد: از ابتدای سال جاری تا 18 اردیبهشت ماه بیش از 35000 دستگاه انواع محصولات در گروه خودروسازی سایپا تولید شده كه حدود 90 درصد آن (حدود 32 هزار دستگاه) عبور مستقیم بوده و در فرآیند تحویل به فروش قرار گرفته است.

پروین با بیان اینكه عبور مستقیم خودروها باعث سه اتفاق رشد كیفی خودروهای تولیدی، كاهش هزینه های مربوطه و افزایش سرعت در تحویل خودروها به مشتریان می شود، افزود: از ابتدای سال جاری تا 18 اردیبهشت ماه با حدود32 هزار دستگاه تولید عبور مستقیم وتكمیل حدود19 هزار دستگاه خودروهای ناقص، 51 هزار دستگاه خودرو آماده تحویل به فروش شد كه این امر دستاوردی جدید محسوب می شود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: گرانی ماکارونی رتبه بندی معلمان آزمون دستیاری یارانه ارز 4200 تومانی وام ودیعه مسکن 1401 سایپا صنعت خودرو تولید خودرو گرانی ماکارونی رتبه بندی معلمان آزمون دستیاری یارانه ارز 4200 تومانی وام ودیعه مسکن 1401 گروه خودروسازی سایپا خودروهای ناقص اردیبهشت ماه دستگاه خودرو فروردین ماه هزار دستگاه سال جاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۳۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل های کارگری و کار فرمایی در گلستان

به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی خواجه مظفری صبح شنبه در دیدار با رئیس کل دادگستری استان گلستان با اشاره به اینکه گلستان در رسیدگی به دعاوی کارگری و کارفرمایی با رویکرد کاهش زمان رسیدگی توانست رتبه سوم را کسب کند، اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ میانگین مدت زمان رسیدگی به دعاوی کارگری به ۱۶ روز رسیده است.

وی تعداد دادخواست‌های واصله در سال ۱۴۰۲ را چهار هزار و ۹۲۰ دادخواست اعلام کرد و افزود: این آمار نسبت به سال ۱۴۰۱ به میزان هشت درصد کاهش داشته است.

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان گلستان با اشاره به چهار هزار و ۵۰۱ دادنامه صادر شده در سال گذشته گفت: از این تعداد هزار و ۴۲۰ فقره به صورت سازشی حل و فصل شده است.

وی یادآور شد: در سال ۱۴۰۲ تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری در استان به تعداد دو هزار ۹۵۹ نفر بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱ به میزان ۱۵ درصد کاهش داشتیم و تنها استانی هستیم که سیر نزولی داشته و بیانگر حفظ و صیانت از شغل و اشتغال شده است.

خواجه مظفری اظهار کرد: در راستای صیانت از نیروی کار و نظارت بر حسن اجرای قانون کار در واحدهای مشمول قانون کار در سال ۱۴۰۲ بازرسان کار به تعداد هفت هزار ۵۳۹ مورد بازرسی انجام دادند که از این تعداد دو هزار و ۸۸۱ بازرسی مربوط به کارگاه‌های پر خطر بوده است که در نتیجه این بازرسی‌ها و ارائه آموزش‌ها در سال ۱۴۰۲ منجر به کاهش ۳۱ درصدی حوادث ناشی از کار نسبت به سال ۱۴۰۱ شده است.

وی یادآور شد در سال ۱۴۰۲ توسط مرکز تحقیقات و تعلیمات اداره کل تعاون و کار در زمینه آموزش عمومی و تخصصی در خصوص حفاظت و بهداشت کار ۲۷ هزار و ۱۷۶ نفر ساعت آموزش به کارگران و نمایندگان کارفرمایان ارائه شده است.

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان گلستان از افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل‌های کارگری و کار فرمایی طی سال گذشته خبر داد و گفت: در حال حاضر ۳۵۲ تشکل در استان داریم که ۷۷ درصد تشکل کارگر و ۲۳ درصد تشکل کارفرمایی بوده که برای سال جاری افزایش ۱۵ درصدی را پیش بینی می‌کنیم.

کد خبر 6089720

دیگر خبرها

  • ۹۰ درصد از جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد
  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور
  • زورآزمایی جی ای سی (JAC) با غول های خودروسازی جهان در نمایشگاه پکن 2024
  • تولید خودروهای برقی تویوتا استارت نخورد
  • شرکت مگاموتور در تولید روزانه انواع پیشرانه رکورد زد
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • پژو سقوط کرد؛ سرگردانی ایران‌خودرو برای تولید محصول محبوب
  • قیمت خودرو امروز ۸ اردیبهشت +جدول
  • برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید
  • افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل های کارگری و کار فرمایی در گلستان