Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید حامد عاملی گفت: کشاورزی سنتی دیگر هیچ نفعی ندارد و جهاد کشاورزی استان اردبیل باید برنامه راهبردی خود برای رعایت الگوی کشت را هرچه سریعتر تدوین و ارائه نماید.

استاندار اردبیل در جلسه شورای مدیریت آب استان گفت: بخش آب استان اردبیل برنامه عملیاتی و راهبردی خوبی را تنظیم کرده و هم اکنون در سطح استان اجرا می‌کند و همه دستگاه‌های اجرایی استان باید همکاری مستمری با این بخش داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عاملی می‌گوید: بزودی در جلسه‌ای با حضور وزیر نیرو بخش مهمی از خواسته‌های استان اردبیل در بخش آب را بررسی خواهیم کرد.

او با بیان اینکه قسمت عمده مصرف آب در بخش کشاورزی اتفاق می‌افتد گفت: جهاد کشاورزی باید با ترویج فرهنگ صحیح مصرف و کشت محصولات کم آب بر در بین کشاورزان برنامه ریزی مناسبی داشته باشد.

استاندار اردبیل نگاه به آینده در حل مشکلات و چالش‌های آبی را خواستار شد و گفت: همه می‌دانیم که دیگر آب پایدار وجود ندارد و امکان تداوم این وضعیت با منابع آبی موجود وجود ندارد و باید نگرش‌ها نسبت به مصرف آب تغییر یابد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای اردبیل نیز در این جلسه گفت: برای مدیریت بهینه مصرف منابع آب در بخش‌های مختلف باید به دنبال صرفه جویی و رعایت الگوی کشت باشیم.

علی حیدری اناری با بیان اینکه باید فهم مشترکی از وضعیت موجود منابع آب در بین مسئولین و مردم شکل بگیرد گفت: شرکت آب منطقه‌ای اردبیل جلسات متعددی با فرمانداران، ائمه جمعه و جماعات و رسانه‌ها برگزار کرده تا آگاهی رسانی جامعی از وضعیت موجود منابع آب در استان ارائه نماید.

او کاهش حجم آب در پشت سد‌های ارس و خداآفرین را یادآور شد و گفت: آب موجود در پشت سد‌های ارس و خداآفرین هم اکنون با کاهش ۲۰۰ میلیون مترمکعبی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه است که باید با فرهنگ سازی صحیح مصرف، کمبود‌ها را مدیریت کنیم.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای اردبیل اصلاح روش کشاورزی در استان را از راهکار‌های جدی برای برون رفت از مشکلات موجود عنوان کرد و گفت: شرکت آب منطقه‌ای اردبیل از آغاز سال جدید با ترویج روش‌های آبیاری نوین علی الخصوص آبیاری شبانه، نوبت بندی و استقرار پلیس آب گام‌های محکمی در این راستا بعمل آورده است.

حیدری اناری لاینینگ کانال‌های آبیاری برای جلوگیری از پرت آب در کانال‌های آبیاری را یادآور شد و گفت: برنامه ریزی مناسبی برای این کار هم اکنون در دست انجام است و دولت باید در تامین و تخصیص منابع مالی برای اصلاح و مرمت و لایروبی کانال‌های آبیاری به استان تلاش نماید.

او در پایان با قدردانی از همراهی و همکاری دادگستری استان با برنامه‌های بخش آب استان، خواستار همکاری تمامی دستگاه‌های اجرایی استان در عمل به برنامه‌های سازگاری با کم آبی شد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی مصرف آب دستگاههای اجرایی الگوی کشت شرکت آب منطقه ای اردبیل منابع آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۳۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: دانشگاه‌ها برای برنامه‌های خود باید سند اسلامی شدن را ملاک عمل قرار دهند و براساس آن عمل کنند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی صبح امروز در مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع) حاضر شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، با تأکید بر ظرفیت اندیشه‌ورزانه دانشگاه امام صادق (ع) اظهار کرد: امسال شورای عالی انقلاب فرهنگی وارد چهلمین سال تشکیل خود می‌شود و در این دوران دبیران متعددی داشته و این شورا کار‌های بزرگی را انجام داده است.

وی افزود: در حوزه علم و فناوری اسناد خوبی مصوب شده است. کار قرارگاهی و راهبردی در حوزه علم و فناوری تا حد زیادی موفق بوده است در این مسیر فقط سندبسندگی مدّنظر نبوده است بلکه مثلاً نقشه جامع علمی کشور را هدایت کرده است. سند هوا فضا، سند گیاهان دارویی و اسناد دیگر علم و فناوری از اقدامات خوب شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه علم و فناوری بوده است.

وی ادامه داد: در حوزه فرهنگ نیز اسناد خوبی از جمله نقشه مهندسی فرهنگی و سند دانشگاه اسلامی نوشته شده است و برش‌های استانی نقشه مهندسی فرهنگی تدوین شده است، در گذشته برش‌های استانی پروژه‌محور نبودند بلکه راهبرد‌های کلی را مطرح کرده بودند، به همین خاطر در دوره جدید این برش‌های استانی تکمیل‌تر شد و به زودی برش‌های استانی در همه استان‌ها تدوین خواهد شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه این شورا با چند کاستی مواجه است که نخبگان می‌توانند در برطرف کردن آن‌ها به شورا یاری رسانند، گفت: انتظار مهم مقام معظم رهبری از شورای عالی انقلاب فرهنگی، قرارگاهی شدن آن است، این قرارگاه باید توانمند شود تا بتواند بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی را محقق کند.

استاد خسروپناه با طرح این سوال که قرارگاه یعنی چه؟ بیان کرد: جلسات متعددی با کسانی که تجربه کار قرارگاهی داشتند برگزار شد، هم‌اکنون می‌توانیم اعلام کنیم که الگوی کار قرارگاهی استخراج شده و به زودی به صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه می‌شود.

به زودی سیاست‌های کلان فرهنگی بر مبنای منظومه فکری مقام معظم رهبری تدوین می‌شود

وی با تأکید بر اینکه برای تدوین اسناد باید نظریه‌های مربوطه استخراج و مشخص شود، گفت: اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه به شورای عالی انقلاب فرهنگی یاری برسانند. همچنین با هماهنگی که با مجمع تشخیص مصلحت نظام صورت گرفته به زودی سیاست‌های کلان فرهنگی بر مبنای منظومه فکری مقام معظم رهبری تدوین خواهد شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نبود الگوی حکمرانی در حوزه‌های مختلف را یکی از نقصیه‌های دیگر خواند و ادامه داد: اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه به شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک کنند.

استاد خسروپناه بیان کرد: همچنین اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در استخراج منظومه فکری مقام معظم رهبری برای تدوین اسناد به شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک کنند.

وی با تأکید بر توجه به حلقه‌های میانی گفت: ظرفیت‌های خوبی در حوزه‌های مختلف وجود دارد که باید زمینه ارتباط این افراد با شورای عالی انقلاب فرهنگی فراهم شود. همچنین باید برای چالش‌ها چاره‌اندیشی شود تا الگوی مناسبی برای مواجهه با آن‌ها تعیین شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین خسروپناه همچنین به نظارت هوشمند نیاز داریم که در الگوی حکمرانی تعریف شود، دانشگاه‌ها نیز برای برنامه‌های خود باید سند اسلامی شدن ملاک عمل قرار دهند و براساس آن عمل کنند.

دیگر خبرها

  • وحیدی: ۷۰۰ همت برنامه سرمایه‌گذاری در فارس تعریف شده است
  • دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • تعریف قریب ۷۰۰ همت برنامه سرمایه‌گذاری در فارس
  • نجات زاگرس با الگوی ۳ کشور اروپایی | مرگ یک پنجم مساحت جنگل‌های زاگرس | جنگلداری اجتماعی چگونه زاگرس را احیا می کند؟
  • لایروبی ۱۴۰ کیلومتر از کانال شبکه آبیاری مغان
  • الگوی عملیاتی تحقق شعار سال باید منجر به رشد تولید و خلق ثروت شود
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد
  • لایروبی ۱۴۰ کیلومتر از کانال شبکه آبیاری و زهکشی مغان
  • اتمام طرح تحقیقاتی تهیه و تدوین نقشه راه صنعت استان کرمانشاه