Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ مدیرعامل مجمع خیرین سلامت کشور گفت: باید باشگاه اهداکنندگان خون در استان مرکزی راه‌اندازی شود و اهداکنندگان در باشگاه عضو شوند. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از   اراک، سید محمدهادی ایازی ظهر امروز در همایش خیرین انتقال خون با اشاره به راه‌اندازی باشگاه انتقال خون اظهار داشت: باید باشگاه اهداکنندگان خون در استان مرکزی راه‌اندازی شود و اهداکنندگان در باشگاه عضو شوند، در این زمینه باید زیرساخت‌ها توسط اداره کل انتقال خون استان تامین شود حتی سمن‌ها می‌توانند در راه‌اندازی این باشگاه مشارکت فعال داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این باشگاه با اطلاع رسانی صحیح باید توسعه داده شود، می‌توان در شبکه‌های اجتماعی نقطه نظرات را مطرح کرد و از این نقطه نظرات برای پیشرفت هرچه بهتر باشگاه استفاده کرد.

مدیرعامل مجمع خیرین سلامت کشور عنوان کرد: مجمع خیرین انتقال خون استان مرکزی راه‌اندازی، هیئت موسس آن مشخص و مجوز ثبت از استانداری گرفته شود و فعالیت خود را در واحدهای سیار و ثابت شروع کنند.

ایازی بیان کرد: راه‌اندازی واحد سیار انجام شود بنابراین مجمع خیرین راه‌اندازی پایگاه سیار را با خرید اتوبوس باید پیگیری کند.

وی خاطرنشان کرد: توسعه پایگاه ثابت در استان مرکزی انجام شود با توجه به توسعه بیمارستانی استان حتما باید پایگاه جدید دایر شود.

مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران در اراک: نیمی از ظرفیت اهدای خون کشور هدر رفته است رئیس سازمان انتقال خون ایران: کیفیت فرآورده‌های خونی ایران هم‌تراز با کشورهای پیشرفته است وضعیت در همه گروه‌های خونی کاشان مناسب نیست / تداوم فعالیت مرکز انتقال خون بعد از افطار در ماه رمضان

  پایگاه‌های خون‌گیری استان مرکزی باید افزایش یابد  

ریتا ظهیری، سرپرست اداره کل انتقال خون استان مرکزی هم در این همایش با اشاره به بهره‌برداری فاز سوم بیمارستان آیت‌الله خوانساری گفت: استان به سمت توسعه جدی بخش بستری پیش می‌رود و فاز سوم بیمارستان آیت‌الله خوانساری در آینده نزدیک به بهره‌برداری می‌رسد و تا کنون 80 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

وی افزود: ساخت بیمارستان امام حسن مجتبی(ع) در ساوه، بیمارستان 478 تخته ولی‌عصر(عج) در اراک، بیمارستان سینا، آیت‌الله طالقانی و بیمارستان خیرساز سینا رضایی آشتیانی که در شرف بهره‌برداری است، در کنار یکدیگر تعداد تخت‌های بستری را به شدت افزایش می‌دهد.

سرپرست اداره کل انتقال خون استان مرکزی تصریح کرد: استان مرکزی در شاه‌راه مواصلاتی کشور قرار دارد بحث تصادفات در شهر ما جدی است و جایگاه نخست تصادفات جاده‌ای مربوط به شهرستان ساوه است که این تصادفات نیاز استان به خون را افزایش می‌دهد.

ظهیری عنوان کرد: توسعه درمان در کل دنیا، کشور و به تبع آن استان نیاز به خون را افزایش می‌دهد بنابراین زمان ما برای اینکه انتقال خون را به درمان برسانیم محدود است از همه مسئولان و گروه‌های مردمی درخواست توجه به این امر مهم را داریم.

وی بیان کرد: در حال حاضر دو پایگاه خون‌گیری در اراک و ساوه وجود دارد که حداقل 5 پایگاه خون‌گیری برای استان و 12 پایگاه برای کل شهرستان‌های استان نیاز است.

انتهای پیام/712/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان مرکزی راه اندازی انتقال خون استان استان مرکزی مجمع خیرین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۳۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی نخستین واحد تولید پروپیلن از پروپان در ۱۴۰۴

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی از راه‌اندازی واحد PDH پتروشیمی رجال به‌عنوان نخستین PDH کشور تا اوایل سال آینده خبر داد و گفت: سایر طرح‌های PDH نیز در مرحله اجرا قرار دارند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مرتضی شاه‌میرزایی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: جهش در تولید کالا و تجهیزات کنار افزایش تولید محصولات پتروشیمی از برنامه‌های صنعت پتروشیمی در سال 1403 است و به این منظور برنامه‌های مختلفی ترسیم شده که حرکت دانش‌بنیان‌ها در مسیر جهش تولید کالا و تجهیزات، یکی از آن‌هاست.

وی ادامه داد: این موضوع با هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی مطرح و تأکید شده است که کالاهای مورد نیاز خود را با استفاده از توان داخلی تأمین کنند تا شاهد جهش بزرگ و انقلابی در ساخت داخل باشیم، البته تا جایی‌ که آسیبی به برنامه تولید وارد نشود.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی افزود: جهت‌گیری‌ها در اجرای طرح‌ها و پروژه‌های صنعت پتروشیمی نیز به‌سمت کالاها و تجهیزات دانش‌بنیان است که پیش از این در خارج سفارش‌گذاری می‌شد.

وی با اشاره به برنامه فشرده وزارت نفت برای رفع ناترازی بنزین با توجه به افزایش تقاضاها، گفت: با توجه به دستور وزیر نفت و سیاست دولت، صنعت پتروشیمی وارد این حوزه می‌شود تا به‌جای صادرات، از متانول تولیدی صنعت پتروشیمی با فرایند MTG بنزین تولید شود.

شاه‌میرزایی همچنین با توجه به اعلام آمادگی متانول‌سازها برای تولید بنزین، اضافه کرد: معافیت‌ها و مشوق‌هایی برای این واحدها در نظر گرفته شده است و مراحل نهایی برنامه‌ریزی زیرساخت‌ها و سازوکارهای لازم برای سرمایه‌گذاری تولید بنزین از متانول انجام شده است، زیرا ظرفیت تولید متانول در کشور بالاست و زنجیره این محصول توسعه نیافته است.

وی ادامه داد: دولت سیزدهم به‌طور ویژه در زمینه تکمیل زنجیره محصولات برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری کرده است.

معاون وزیر نفت با بیان اینکه هلدینگ‌هایی همچون پتروفرهنگ و شستان که واحدهای متانولی بیشتری دارند باید بخشی از ظرفیت خود را برای تولید دیگر محصولات زنجیره آماده و برنامه‌ریزی کنند، گفت: بخشی از واحدهای MTP و MTG در قطب پارسیان در مجاورت قطب عسلویه احداث خواهند شد.

وی از راه‌اندازی واحد PDH پتروشیمی رجال به‌عنوان نخستین PDH کشور تا اوایل سال آینده خبر داد و گفت: سایر طرح‌های PDH نیز در مرحله اجرا قرار دارند و سرمایه‌گذاران به‌دنبال این هستند که صرفه اقتصادی این طرح را افزایش دهند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با ابراز اینکه "هم‌اکنون حدود 127 مجوز طرح پتروشیمی به‌طور رسمی صادر شده است."، افزود: طرح‌های برنامه هفتم توسعه به‌طور میانگین حدود 37درصد پیشرفت دارند.

وی راهبرد اصولی دولت سیزدهم را تکمیل زنجیره ارزش به‌منظور پرهیز از خام‌فروشی و ایجاد ارزش افزوده از منابع هیدروکربوری اعلام و بیان کرد: مجوز حدود 17 طرح پتروشیمی پس از بازنگری‌های انجام‌شده لغو شد و طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش جایگزین آن‌ها شدند.

شاه‌میرزایی خاطرنشان کرد: همچنین طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش در قالب 21 بسته به هلدینگ‌ها ابلاغ و مجوزهای لازم صادر شده است که با جدیت پیگیر اجرای آن‌ها هستیم.

انتهای پیام/+

دیگر خبرها

  • انتقال ۳ میلیارد و ۸۵۰ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه‌های کشور در سال گذشته
  • ۲۵ فقره سرقت موفق از خطوط لوله نفت در سال ۱۴۰۲
  • دیدار مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی با نماینده ولی فقیه در استان خراسان شمالی 
  • مجمع جهانی گفتگوی فرهنگ‌ها فرصتی برای انتقال مواضع فرهنگی ایران
  • مجمع جهانی گفتگوی فرهنگ‌ها فرصتی برای انتقال مواضع فرهنگی ایران به نخبگان
  • راه‌اندازی نخستین واحد تولید پروپیلن از پروپان در ۱۴۰۴
  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود
  • مصباحی مقدم : کنترل بانک‌ها از خرداد در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد
  • بانک مرکزی از خرداد ماه بانک ها را کنترل می کند
  • انتقال میزبانی مچ‌اندازی آسیا از کیش به تاشکند!