Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-01@17:21:14 GMT

فوائد زبان آموزی در کودکان پیش دبستانی چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۵۳۸۴۵

فوائد زبان آموزی در کودکان پیش دبستانی چیست؟

یادگیری زبان در پیش دبستانی ، کودک را برای برقراری ارتباط ، بیان و درک احساسات و همچنین از توانایی تفکر کودک حمایت نموده و به او کمک می‌کند تا بتواند روابط خود را توسعه داده و حفظ کند.

رشد زبان، پایه و اساس مهارت های خواندن و نوشتن را در کودکان به هنگام ورود به مدرسه ایجاد می‌کند . زبان برای همه جنبه آموزش های آن ها در کلاس درس زمانی که با همسالان و معلمان ارتباط برقرار می کنند و در طول زندگی شان در دوران بزرگسالی مورد نیاز است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین توسعه مهارت های زبانی برای پیشرفت هر کودک در دوره بعدی زندگی هم به عنوان موجودات اجتماعی و هم در تغییر آموزش اهمیت مطلق دارد.

با وجود اینکه امروزه تکنیک های متعددی برای یادگیری زبان های خارجی و همچنین روش های مختلف آموزش زبان های خارجی وجود دارد اما ، همه آنها در یک چیز مشترک هستند یعنی اگر بپرسید چگونه کودک به زبان دوم می تواند مسلط شود پاسخ در همه رویکردها مشابه خواهد بود و آن این است که با استفاده منظم از زبان می توان به آن مسلط شد . بنابراین کلید یادگیری موفق هر زبان خارجی قرار گرفتن در معرض و استفاده از آن است.

هنگامی که صحبت از آموزش زبان به کودک پیش دبستانی می شود به این معنی است که کلاس ها به تنهایی کافی نیستند یعنی اگر کودک بعد از کلاس دیگر با زبان ارتباطی نداشته باشد هر چیزی که یاد گرفته است به زودی از ذهن او محو می شود . این امر در مورد همه زبان های خارجی صدق می کند بنابراین شما باید فرزندتان را تشویق کنید تا از کلماتی که می آموزند تا حد امکان خارج از کلاس آموزشی نیز استفاده کند ، زیرا بهترین راه برای یادگیری هر زبانی استفاده از آن است.

البته در این مورد نقش والدین با ایجاد انگیزه بدون آنکه او را مجبور کنند می‌تواند تعیین کننده باشد.

هنگامی که بچه ها کوچک هستند دانش را در محیط های عاری از استرس و فشار از طریق بازی به بهترین شکل استفاده می کنند بنابراین ایجاد یک محیط محرک و حمایتی برای یادگیری زبان خارجه کودک ضروری است.

 

ارتباط بین توسعه زبان و سواد در کودک چیست؟

 

رشد زبان ارتباط تنگاتنگی با سواد کودک دارد . تحقیقات زیادی در این مورد انجام شده است که همه آنها ثابت کرده‌اند که سواد اولیه ارتباط نزدیکی با رشد زبان در کودکان در سال های مهد کودک و پیش دبستانی دارد و ارتباط بین این دو کاملاً طبیعی است، زیرا مدت‌ها قبل از اینکه کودک یاد بگیرد چگونه کلمات را بخواند و نمادها را بشناسد ، مهارت های مورد نیاز برای درک نحوه عملکرد زبان را توسعه داده و تقویت می ‌کند . قبل از ۸ سالگی کودکان با کشف اینکه گفتار دارای الگوها و نمادهای خاصی هستند پایه و اساس رشد زبان و سواد را تشکیل می دهند.

با این حال ، گاهی اوقات به دلایل مختلف تغییر در مهارت های زبانی در کودکان رخ می‌ دهد که منجر به ناکارآمدی واژگان شده و باعث می شود که آنها بسیار از همسالان خود عقب بمانند . بنابراین قرار گرفتن مناسب در معرض آموزش‌های ساختار یافته و متناسب با سن در طول سال های رشد زبان و سواد به پر کردن این شکاف موفقیت کمک می کند.

برخی از راهبردهای حمایت از توسعه زبان و سواد در کودکان پیش ‌دبستانی عبارتند از:

- ساخت واژگان متنوع

- افزایش آگاهی واج شناختی

- تشویق مهارت‌های درک داستان

- پشتیبانی از مهارت‌های رمزگشایی

- مداخله سطح سواد

برای آموزش زبان دوم به کودکان از کجا شروع کنیم ؟

بسیاری از والدین تمایل دارند در سنین پایین و قبل از مدرسه به کشف و پرورش استعدادهای کودک خود بپردارند . 

آموزش خواندن به کودکان زیر 6 سال ، پیش از مدرسه رفتن نیز امکان پذیر است. یک روش امتحان شده و آسان آموزش کلمات و خواندن به کودکان ، پک آموزش زبان باما است . در این محصول بصورت عملی و ساده ، والدین طی یک فرایند بازی – آموزشی ، می توانند کلمات مختلف فارسی و انگلیسی را به کودک خود آموزش داده و کودک بتواند آنها را بخواند . 

آموزش خواندن کلمات انگلیسی به کودکان نیز از ویژگی های پک آموزشی باما است. 

برای کسب اطلاعات بیشتر  به سایت مایا کودک مراجعه فرمایید . 

تلفن: 09192220696

www.mayakoodak.com

محتوای این مطلب تبلیغاتی است و توسط سفارش‌دهنده، تهیه و تنظیم شده است

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استرس بازی ذهن کودکان مدرسه پیش دبستانی زبان و سواد آموزش زبان رشد زبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۳۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسین قناعت:«والدین امانتی» به کودکان حفاظت از محیط زیست را آموزش می‌دهد/ فیلم کودک با اکران آنلاین بهتر دیده می‌شود

به گزارش خبرآنلاین، کارگردان فیلم سینمایی «لازانیا» درباره ساخت فیلم انیمیشن و ارتباط بهتر مخاطب با این آثار گفت: من به سینمای انیمیشن نیز علاقه دارم و اتفاقاً دو طرح برای ساخت اثر در این قالب نوشته‌ام. من هیچ‌گاه به دنبال کسب جایزه از جشنواره‌ها نبودم و سینمایی که مورد علاقه‌ام بوده را دنبال کردم و در فیلم‌هایم به فضای فانتزی همواره توجه داشته‌ام. سینمای من غیر از فیلم «دزد و پری» که مختص مخاطب خردسال است، معمولاً سینمایی است که مخاطبش خانواده‌ها هستند و سعی دارم قصه‌پردازی کنم و فانتزی را هم به خوبی می‌شناسم. سریال «دیو و ماه پیشونی» همزمان در چهار پلتفرم پخش شد توانست جزو پربیننده‌ترین سریال‌های کودک و نوجوان شبکه نمایش خانگی باشد. در این سریال سعی کردم خانواده‌ها و کودکان را به شاهنامه و کتابخوانی علاقه‌مند کنم و جالب است که در زمان پخش خانواده‌هایی که حتی بچه‌های ۵ یا ۶ساله داشتند و بچه‌هایشان توان خواندن و نوشتن نداشتند هم از علاقه‌مند شدن آن‌ها به شاهنامه می‌گفتند و این برای من اتفاق بسیار خوشایندی بود. متأسفانه همانطور که پیش‌تر گفتم شرایط سینمای کودک بسیار بد است و اگر حمایت نهادهای دولتی نباشد ساخت فیلم تقریباً غیرممکن است. همیشه مسئولان شعارهای خوبی برای حمایت از این سینما مطرح کرده‌اند اما هیچ‌گاه عملکردی که شاهد بودیم در حد شعارهای مطرح شده نبوده و واقعیت موجود در سینمای کودک بسیار ناامیدکننده است.


این کارگردان درباره موضوع فیلم «والدین امانتی» توضیح داد: اولین مسئله‌ام برای ساخت یک فیلم کودک و نوجوان سرگرم‌کننده بودن اثر است. در «والدین امانتی» یکی از مفاهیمی که مدنظر داشتم مسئله محیط زیست بود. متأسفانه محیط زیست ما با بی‌توجهی در خطر از دست رفتن است و به نظر من بسیار مهم است که نسل جدید نگاهی دلسوزانه به محیط زیست داشته باشد.

وی افزود: لوکیشن فیلم «والدین امانتی» در جنگل‌های هیرکانی است که درخت‌هایی مربوط به قرن‌ها قبل در آن حضور دارند و شاید برخی درختان مربوط به چهارهزار سال پیش باشند اما متأسفانه امسال شاهد بودم که نزدیک به ۳۰ تا ۴۰ هزار درخت را قطع کرده‌اند تا یک پارکینگ بسازند و اتفاقاتی اینچنین نشان می‌دهد که ما درباره محیط زیست نیاز به فرهنگ‌سازی داریم. همانطور که گفتم یکی از دغدغه‌های من همین مسئله بود و قصد داشتم اهمیتش را به کودکان گوشزد کنم و فکر می‌کنم مهم‌ترین مسئله برای نجات محیط زیست این است که به کودکانمان حفاظت از آن را آموزش دهیم. موضوع بعدی که در این فیلم مدنظر داشتم موضوع خانواده و احترام به پدر و مادر بود. خانواده برای من کلمه‌ای قابل احترام است و سعی کردم در قالبی سرگرم‌کننده اهمیت آن را برای کودکان و نوجوانان بازگو کنم.

قناعت در پایان اظهاراتش تأکید کرد: خوشبختانه از نتیجه کار و محصول نهایی رضایت دارم و اکران آنلاین نیز تا الآن برایم با بازخوردهای خوبی همراه بوده و از مسئولان فیلم‌نت نیز تشکر می‌کنم که شرایطی را برای اکران این اثر فراهم کردند.

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900919

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی به زبان ساده برای کودکان و نوجوانان
  • روایت «ایران» از زندگی در باغچه‌بان
  • اجرای سرود سلام فرمانده توسط کودکان پیش دبستانی + فیلم
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • ۲۱۳ هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه شد
  • دستگاه‌های اجرایی مکلف به اختصاص بخشی از بودجه عمرانی به مهارت آموزی کارگران شدند
  • آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مقدمه‌ای برای ایجاد اشتغال جوانان است
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • حسین قناعت:«والدین امانتی» به کودکان حفاظت از محیط زیست را آموزش می‌دهد/ فیلم کودک با اکران آنلاین بهتر دیده می‌شود
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج