Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اقتصادی استانداری کرمان با بیان اینکه روغن خام اختصاص داده شده به استان رسیده و در حال تصفیه و بسته بندی است، گفت: مشکلات مربوط به روغن خوراکی مورد نیاز مردم نیز تا آخر هفته جاری برطرف می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "راه آرمان"؛ هفتمین جلسه ستاد تنظیم بازار استان کرمان در محل سالن پیامبر اعظم (ص) استانداری با حضور مدیران و مسئولان استانی و بسیج اصناف برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدی حسینی‌نژاد مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمان در ابتدای هفتمین جلسه تنطیم بازار استان کرمان تاکید کرد: بازرسی در کارخانجات روغن استان کرمان با حضور نیروهای بسیج انجام می‌شود و از کارخانه‌داران می‌خواهیم ابتدا روغن مورد نیاز استان را تامین کنند.

حسین محرابی معاون اقتصادی استانداری کرمان با بیان اینکه روغن خام اختصاص داده شده به استان رسیده و در حال تصفیه و بسته بندی است، گفت: مشکلات مربوط به روغن خوراکی مورد نیاز مردم نیز تا آخر هفته جاری برطرف می‌شود.
حسین محرابی ادامه داد: به لحاظ قانون تنظیم بازار در کشور هیچ استانی نمی‌تواند مانع ورود یا خروج کالاها از استانی به استان دیگر شود به غیراز استان‌ها و بازارچه‌های مرزی که بحث قاچاق و یا بهداشت را دارند.

وی افزود: نمی‌توانیم مصوبه‌ای داشته باشیم که خروج کالاها از استان کرمان به استان‌های دیگر را ممنوع کنیم، اما می‌توانیم با تعاملات مجدانه در نقطه ایی قرار بگیریم که در ابتدا کالاهای مورد نیاز در استان توزیع شود و سپس به دیگر استان‌ها ارسال شود.

 مشکل روغن به زودی رفع می شود

محرابی تاکید کرد: مشکل روغن بر اساس گفته مسؤولان کشوری تا آخر این هفته برطرف می‌شود، زیرا واردات انجام شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان عنوان کرد: توزیع شکر در برخی از مراکز تعاون روستایی با صف‌های طولانی مواجه شده است که این موضوع باید بررسی شود و چنانچه سهمیه بیشتری جهت رفع این مشکل باید اختصاص داده شود در دستور کار قرار گیرد.

محرابی تصریح کرد: بر اساس گزارش‌هایی که به دست ما رسیده است، توزیع عادلانه کالا های اساسی از طریق فروشگاه‌های زنجیره ای بهتر از مغازه‌های خرده فروش به دست مردم می‌رسد که  باید علت این نابسامانی نیز باید شاسایی شود.

انبار ۲۰ هزار تن  گندم وارداتی و خرید ۱۰۰ هزار تن گندم از جنوب 


داریوش ماهری نیز به وضعیت آرد و ماکارونی نیز اشاره کرد و گفت: اخبار مربوط به نرخ و وضعیت بازار از طریق رسانه ها مرتب اعلام می شود اما در خصوص خرید استان در عرصه گندم ما  تاکنون ۱۰۰ هزار تن گندم با کیفیت مطلوب از جنوب استان کرمان خریداری کرده ایم  و ۲۰ هزار تن  گندم وارداتی نیز در انبار ذخیره داریم.


وی ادامه داد: خرید گندم همچنان ادامه دارد و در ذخیره سازی نیز مشکلی نداریم .

ماهری تاکید کرد: نسبت خرید گندم به نسبت مدت مشابه در سال گذشته  که ۸۰ هزار تن گندم خریداری شده بود، رشد 20 درصدی را استان کرمان تجربه کرده است.

ماهری اذعان کرد: کلیه 2 هزار تن سهمیه شکر ماه رمضان در شمال و جنوب جذب شده است و سهمیه جدید 2 هزار تنی نیز از دشت های نیشکر خوزستان در حال بارگیری به سمت استان هستند.
وی در پایان خاطر نشان کرد:در زمینه تامین شکر و برنج تا کنون مشکلی مواجه نشده ایم.

در پایان ابوالقاسمی معاون بازرگانی وزارت صمت در کرمان تاکید کرد: در حال حاضر وضعیت روغنی که در کارخانه گلناز باقی مانده است منتظر تایید سازمان غذا و دارو هستیم که به محض تایید سلامت روغن وارداتی، تصفیه و در بازار توزیع خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: استان کرمان مورد نیاز هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۴۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات گوشت گرم گوسفندی به استان یزد، همین هفته

به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد، شفیعی با اشاره به برنامه ریزی برای تامین گوشت در استان یزد، گفت: گوشت گرم و منجمد وارداتی امسال طی دو مرحله در استان توزبع شده است و در همین هفته هم گوشت گرم وارداتی وارد استان می‌شود.
وی ادامه داد: گوشت منجمد گوسفندی هم به میزان ۲۰ تن در این مرحله در شهرستان‌ها در حال توزیع است. 
شفیعی گفت: برنامه‌های مختلفی در سازمان جهاد کشاورزی برای ساماندهی بازار گوشت در برنامه داریم و افزایش ظرفیت دامی استان، راه اندازی واحد‌های راکد و نیمه فعال و افزایش ظرفیت مراتع از جمله این برنامه‌ها است. 
وی ادامه داد:قیمت مصوب گوشت گرم گوسفندی هر کیلو ۵۸۰ هزار تومان است و فروش بیشتر از این قیمت تخلف محسوب می‌شود.
سرپرست مدیریت توسعه بازرگانی سازمان جهادکشاورزی استان یزد، ادامه داد:با هر گونه تخلف و گران فروشی برخورد و پرونده متخلفان به تعزیرات حوکمتی ارجاع داده می‌شود.

دیگر خبرها

  • واردات گوشت گرم گوسفندی به استان یزد، همین هفته
  • مهلت ۲ روزه برای اصلاح و تکمیل اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده زمستان ۱۴۰۲
  • باید به کارگران به عنوان سنگرداران جنگ اقتصادی توجه شود
  • محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!
  • مهلت ۱۰ روزه تل‌آویو به حماس برای پذیرش شروط خود
  • تمدید سه روزه مهلت واریز وجه مشتریان فراخوان شده پارس
  • فرصت برای تعیین تکلیف املاک ادارات کرمان
  • رفع توقیف بیش از ۲۴ هزار وسیله نقلیه در قم
  • فروش ۷۰ میلیارد تومانی املاک مازاد دستگاه‌های اجرایی استان کرمان
  • «خضری» در یک قدمی فرآوری ۵ ماده معدنی/جهش اقتصادی در حوزه معدن