Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-01@06:16:37 GMT

نگران تزریق پایین دوز سوم واکسن در کرمانشاه هستیم

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۵۴۸۷۱

نگران تزریق پایین دوز سوم واکسن در کرمانشاه هستیم

سارا شاه آبادی گفت: نگرانی ما از پوشش کم واکسیناسیون در نوبت سوم است که ممکن است ایمنی بدن افراد کاهش یابد و مجددا در فصول سرد سال وارد موج های بعدی شیوع کرونا شویم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سارا شاه آبادی در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، اظهار داشت: میزان پوشش واکسیناسیون در میان افراد بالای ۱۲ سال گذشته نوبت اول  ۹۴.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۴ و در نوبت دوم ۸۵.۱ درصد است همچنین ۴۵.۵ درصد افراد بالای ۱۸ سال نسبت به تزریق نوبت سوم واکسن کرونا اقدام کرده اند.

وی افزود: در سنین پنج تا ۹ سال ۱۹.۸ و ۹ تا ۱۲ سال ۳۹.۳ درصد جامعه هدف واکسن کرونا را دریافت کرده اند.

معاون فنی معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: مجموعا ۸۰.۴ درصد افراد نوبت اول و ۷۱.۳ درصد نوبت دوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند.

شاه آبادی خاطرنشان کرد: درحال حاضر دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از نظر میزان انجام واکسیناسیون در زمره دانشگاه های برتر در سطح کشور قرار دارد.

وی عنوان کرد: خوشبختانه مشکلی از نظر نوع و تعداد واکسن در استان کرمانشاه وجود ندارد.

معاون فنی معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: مراکز تجمیعی واکسیناسیون به استثنای چهار مرکز شهرستان کرمانشاه شامل مرکز تربیت در خیابان منزه، ۹ دی در  حافظیه، امام علی(ع) در شهرک جهاد و دانشکده بهداشت در بیمارستان فارابی  تعطیل شده اند.

شاه آبادی با بیان اینکه مراکز تجمیعی انجام واکسیناسیون در دو نوبت صبح و عصر فعال هستند، خاطرنشان کرد: این مراکز نیز تا آخر اردیبهشت تعطیل خواهند شد.

وی عنوان کرد: عملیات واکسیناسیون همچنان در همه مراکز خانه بهداشت در مناطق روستایی و پایگاه های سلامت در نقاط شهری انجام می شود.

شاه آبادی خاطرنشان کرد: در حال حاضر وضعیت کرونا هم از نظر موارد بستری و هم تعداد مرگ و میر کاهشی است که از درصد بالای واکسیناسیون نشات می گیرد.

وی افزود: با توجه به اینکه مدتی پس از تزریق واکسن کرونا، قطعا ایمنی ناشی از واکسن کاهش خواهد یافت تکمیل نوبتهای دریافت واکسن ضروری است.

معاون فنی معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: اکنون نوبت چهارم برای افراد بالای ۸۰ سال و بیماران مبتلا به بیماری های زمینه نظیر سرطان، هموفیلی، بیماری های کلیوی نیازمند دیالیز، افراد HAVمثبت و افرادی که داروهای تضعیف کننده سیستم ایمنی مصرف می کنند یا نقص سیستم ایمنی دارند، تزریق می شود.

شاه آبادی خاطرنشان کرد: این افراد در صورتی که چهار تا شش ماه از تزریق نوبت سوم واکسن آنها گذشته، به منظور ایجاد ایمنی مجدد در بدنشان باید نسبت به تزریق نوبت چهارم واکسن هم اقدام کنند.

وی افزود: نگرانی ما از پوشش کم واکسیناسیون در نوبت سوم است که ممکن است ایمنی بدن افراد کاهش یابد و مجددا در فصول سرد سال وارد موج های بعدی شیوع کرونا شویم بنابراین به طور جدی توصیه می شود که افراد دوزهای یادآور واکسن را تزریق کنند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه واکسن کرونا شاه آبادی نوبت سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۴۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در مراسم  آغاز ادغام تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان که در پایگاه ضمیمه مرکز خدمات جامع سلامت نجفی گل شهرستان بیرجند برگزار شد  با اشاره به اهمیت تزریق واکسن پنوموکوک در پیشگیری از عفونت‌های ناشی از باکتری پنوموکوک مثل عفونت مغز و ریه گفت: در استان خراسان جنوبی همزمان با استان‌های خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، خوزستان، ایلام و بوشهر، در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های بهداشتی و خانه‌های بهداشت سراسر استان تزریق واکسن آغاز شد.

شایسته با بیان اینکه این واکسن از سن دو ماهگی و در سه نوبت دوماهگی، ۴ ماهگی و یک سالگی به کودکان استان تزریق خواهد شد.، افزود: بخش اول واکسن از وزارت بهداشت تحویل و در مراکز بهداشت سراسر استان توزیع شده است.
وی با بیان اینکه هر سال حدود ۴۰۰۰۰۰ کودک زیر ۵ سال در دنیا به علت ابتلا به بیماری پنوموکوک جان خود را از دست می‌دهند، گفت:  کودکانی که به انواع شدید بیماری مبتلا می‌شوند و زنده می‌مانند، اغلب مبتلا به عوارض فلج دائمی، ناشنوایی یا آسیب‌های مغزی می‌شوند و استرپتوکوک پنومونیه (پنوموکوک) سبب سینوزیت، مننژیت، اوتیت مدیا، پنومونی، عفونت خون و سایر بیماری‌ها می‌شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: با واکسیناسیون کودکان از میزان بروز این عفونت‌ها در سنین بالاتر (سالمندان، بیماران قلبی ریوی مزمن، نقائص سیستم ایمنی) به علت کاهش مواجه شدن با بیماری کاسته خواهد شد همچنین واکسیناسیون با کاستن از بار بیماری سبب کاهش مصرف آنتی بیوتیک‌های وسیع  در مراکز درمانی کشور شده و از گسترش مقاومت دارویی در کشور نیز جلوگیری می‌کند.

دیگر خبرها

  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان