Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شانا»
2024-05-03@04:32:56 GMT

آلمان ظرفیت واردات ال‌ان‌جی را افزایش می‌دهد

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۵۴۹۴۵

آلمان ظرفیت واردات ال‌ان‌جی را افزایش می‌دهد

آلمان ظرفیت واردات گاز طبیعی مایع‌شده (ال‌ان‌جی) را به‌منظور جایگزینی گاز روسیه افزایش می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری رویترز از فرانکفورت، آلمان در حالی که از دریافت گاز روسیه با خط لوله دور می‌شود، گام‌هایی به‌سوی افزایش واردات گاز طبیعی مایع شده (ال‌ان‌جی) و اجاره چهار شناور ذخیره‌سازی و تبدیل دوباره به گاز (FSRU) برداشته است و بندر ویلهلمزهافن دریای شمال را به‌عنوان نخستین مرکز حمل‌ونقل انتخاب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به تلاش دولت‌های اروپایی برای یافتن راه‌های سریع تأمین ال‌ان‌جی تقاضا برای شناور ذخیره‌سازی و تبدیل دوباره گاز به‌شدت افزایش یافته است، اجاره شناورهای ذخیره‌سازی و تبدیل دوباره به گاز بخش مهمی از راهبرد آلمان است زیرا ساخت پایانه‌های دائمی ال‌ان‌جی زمانبر خواهد بود. 

بزرگترین اقتصاد اروپا اکنون برای حدود یک سوم گاز مورد نیاز خود به روسیه متکی است.آلمان در سال ۲۰۲۱ میلادی در مجموع ۱۴۲ میلیارد مترمکعب از روسیه گاز طبیعی وارد کرد، برلین اعلام کرده است که احتمال دارد قطع واردات گاز از روسیه تا سال ۲۰۲۱ میلادی به طول بینجامد.
آلمان متعهد به اجاره دو شناور ذخیره‌سازی و تبدیل دوباره به گاز از طریق شرکت یونیپر و دو قرارداد ۱۰ ساله با مجری طرح کشتی نروژی (Hoegh LNG) است که تا سپتامبر یا اکتبر تکمیل می‌شود و اداره آن به یونیپر آردبیلیوئی (Uniper RWE) سپرده می‌شود.

وزارت اقتصاد آلمان آخر هفته گذشته اعلام کرد که برای شتاب بخشی به متنوع کردن مسیرهای تأمین انرژی و کاهش وابستگی به روسیه خواستار چهار شناور ذخیره‌سازی و تبدیل دوباره به گاز است.رابرت هابک، وزیر امور اقتصاد آلمان در ویلهلمزهافن به خبرنگاران گفت: پایانه‌ها بخشی از طرح  کاهش وابستگی به روسیه است و اطمینان دارم که چنین روزی فرا می‌رسد.

دولت آلمان ۲ میلیارد و ۹۴۰ میلیون یورو اعتبار برای اجاره و ساخت این شناورها ر نظر گرفته است و قصد دارد به‌زودی قانونی برای صدور مجوز برای چنین زیرساخت‌هایی تصویب کند.هابک به‌تازگی از کشورهای تولیدکننده گاز از جمله نروژ و قطر بازدید کرده و به‌دنبال جایگزین‌هایی برای روسیه است.

نخستین شناور شناور ذخیره‌سازی و تبدیل دوباره به گاز (FSRU) با ظرفیت سالانه ۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون مترمکعب، معادل ۸.۵ درصد از کل تقاضای گاز آلمان، در ویلهلمزهافن لنگر خواهد انداخت.بر اساس بیانیه مشترک وزارت اقتصاد برلین و وزارت محیط زیست نیدرزاکسن، سه مورد دیگر هر کدام حداقل ۵ میلیارد متر مکعب ظرفیت خواهند داشت.

یونیپر دو شناور از شرکت تأمین‌کننده Dynagas اجاره می‌کند.گازی که به ویلهلمزهافن می‌رسد از طریق تأسیسات پایانه نیدرزاکسن و با همکاری یونیپر که ۶۵ میلیون یورو (۶۸.۸۲ میلیون دلار) در پروژه سرمایه‌گذاری می‌کند، به شبکه خطوط لوله گاز شهری آلمان منتقل می‌شود.آلمان همچنین در حال ساخت یک خط لوله انتقال از بندر به خطوط لوله انتقال گاز و مخازن ذخیره‌سازی زیرزمینی به همت شرکت خط لوله اوجی‌ئی OGE است.

منبع: شانا

کلیدواژه: آلمان درگیری های اوکراین و روسیه ال ان جی ال ان جی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۴۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل مناطق آزاد ویژه اقتصادی مازندران از واردات صرف به دانش فنی و صادرات

استاندار مازندران با اشاره به صدور منطقه آزاد ویژه اقتصادی در بنادر مازندران تاکید بر تبدیل این بنادر از مناطق واردات صرف به مناطق ایجاد دانش فنی و صادرات کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، یوسف نوری، عصر امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در بازدید از بندر نوشهر در جمع خبرنگاران این بندر را در جایگاه ویژه استان با برخورداری از ظرفیت بالا عنوان و اظهار کرد: با تلاش صورت گرفته در سال گذشته از رشد بسیار خوبی برخوردار شد.

وی با نگاه بر گسترش دریا بر اقتصادمحور افزود: در این راستا پیشنهاداتی ارائه شد که دولت دارد مصوبه می‌دهد؛ باتوجه به ظرفیت و وجود بنادر موجود در استان قرار شد بسته‌ای کامل داشته باشیم.

استاندار مازندران عنوان کرد: براساس برنامه اقتصاد دریاپایه دانشگاه نوشیروانی بابل در این مطالعه‌ای انجام داده که باید بر سیاست‌های ۹گانه مقام معظم رهبری بروز شود تا بتوانیم از این امکان به بهترین نحو استفاده کنیم.

نوری با اشاره به تعیین تکلیف پرونده منطقه آزاد مناطق ویژه اقتصادی در استان مازندران از صدور مصوبه دولت سیزدهم عنوان و مطرح کرد: هم‌اکنون درحال انجام کارها برای این مجوز بوده که البته این مهم ملاحظاتی دارد و باید این مناطق را از مناطق واردات صرف به مناطق ایجاد دانش فنی و صادرات تبدیل کنیم.

وی ادامه داد: مذاکرات انجام شده که در این زمینه نیازمند طرح جامع برای ایجاد مناطق ویژه اقتصادی استان مازندران هستیم.

استاندار مازندران با اشاره به مشکل لایروبی بنادر این استان بیان کرد: بحث لایروبی به‌دلیل پس‌رفت آب خزر مشکلی برای تمام بنادر سطح استان مازندران ایجاد کرد که لازم است در امر لایروبی بنادر سطح استان سیاست‌های کوتاه‌مدت با جدیت اعمال شده و با جدیت پیگیری شود.

وی با تاکید بر اینکه امیدواریم باتوجه به مطالعات و پیش‌بینی‌ها دوره برگشت دهه ۷۰ را داشته باشیم تا بتوانیم با برگشت سمت آب به سوی سواحل پسروی به سمت دریا را کمتر شاهد باشیم، خاطرنشان کرد: در ارتباط با بحث پسروی آب خزر باید در مراکز تحقیقاتی چاره‌اندیشی کنیم تا بندر به فعالیت خود با جدیت ادامه دهد.

کد خبر 749482

دیگر خبرها

  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی خریدهای شرکت مس با ایجاد سامانه استعلام قیمت
  • آلمان: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شود
  • افزوده شدن بیش از ۹۰ هزار مترمکعب به ظرفیت ذخیره آب شهرستان مشهد
  • بومی‌سازی دوربین های ضد انفجار برای صنعت دریایی در شرکت دانش‌ بنیان
  • سازه‌های آبخیزداری سمنان ۶ میلیون مترمکعب رواناب بارش‌ها را ذخیره کرد
  • تصویب لایحه جنجالی در سنای آمریکا؛ واردات اورانیوم از روسیه ممنوع شد
  • سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد
  • واردات نفت هند از روسیه افزایش و از عربستان کاهش یافت
  • تبدیل مناطق آزاد ویژه اقتصادی مازندران از واردات صرف به دانش فنی و صادرات
  • رونمایی بریتانیا از سیستم ذخیره‌سازی انرژی آبی جدید