Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@21:09:23 GMT

کلینیک فوق تخصصی الزهرا (س) در بم افتتاح شد

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۵۵۱۸۲

کلینیک فوق تخصصی الزهرا (س) در بم افتتاح شد

به گزارش ایرنا، عملیات اجرایی مرکز درمانی الزهرا (س) در ابتدای طرح نظام سلامت در سال ۹۳ آغاز و به دلیل یکسری اختلافات و همچنین مشکلات اعتباری از سوی پیمانکار طرح، در اواخر سال ۹۶ متوقف شد.

ادامه عملیات اجرایی این پروژه از اسفندماه سال ۹۹، پس از پیگیری‌های مجدانه و مستمر مسئولان شرق استان کرمان و همکاری متولیان و مسئولان ملی آغاز شد و اکنون باحضور مسئولان شرق استان کرمان به بهره برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دانشگاه علوم پزشکی بم روز یکشنبه در حاشیه افتتاح کلینیک تخصصی و فوق تخصصی الزهرا(س) افزود: بیش از سه هزار و ۱۰۰ متر فضای فیزیکی (درمانی و آموزشی)برای این کلینیک در نظر گرفته شده و ۲۵ میلیارد تومان اعتبار ابنیه این مرکز درمانی بوده است.

مازیار اویسی اظهار داشت: پس از اتمام ساخت این پروژه کلینیک های محمدباقر(ع) و امام رضا(ع) و همچنین طب کار ما با این مرکز درمانی ادغام شدند و بجز تجهیزات کلینیک‌های یادشده بالغ بر پنج میلیارد تومان نیز تجهیزات پزشکی جدید به این مرکز درمانی اضافه شده است.

وی با اشاره به پیگیری‌های‌مستمر نماینده مردم بم در مجلس شورای اسلامی با مقام عالی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ابراز داشت: هزینه تجهیزات پزشکی این پروژه از محل اعتبارات این وزارتخانه به صورت رایگان در اختیار دانشگاه علم پزشکی بم قرار داده شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بم ادامه داد: این دانشگاه در مدت ۲ سال اخیر ۵۴ پروژه را به اتمام رسانده و بالای ۸۰ درصد تجهیزات درمانی این واحد دانشگاهی نیز بروزرسانی شده است.

۲۱ پروژه بهداشتی شرقی کرمان نیازمند تامین اعتبار

وی می گوید: ۲۱ پروژه بهداشت و درمان در صورت تامین اعتبار توسط وزارتخانه متبوع طی سال جاری در چهار شهرستان شرقی استان کرمان به اتمام خواهد رسید.

اویسی عنوان کرد: امیدوارم کلینیک تخصصی و فوق تخصصی الزهرا (س) موجب خدمت رسانی بهتر به مردم شرق استان کرمان باشد.

نماینده مردم شهرستان های بم ،نرماشیر، فهرج و ریگان در مجلس شورای اسلامی نیز در این آیین گفت: دانشگاه علوم پزشکی به عنوان یک برند و از افتخارات شرق استان کرمان است که با تلاش شبانه روزی و مدیریت جهادی رییس این دانشگاه، معاونان و پرسنل این مجموعه تحولی در حوزه بهداشت، درمان و آموزش رقم خورده است.

حجت الاسلام موسی غضنفرآبادی بیان کرد: اهمیت و جایگاه دانشگاه علوم پزشکی بر کسی پوشیده نیست و از زحمات پزشکان، پرستاران و مجموعه کادر بهداشت و درمان از زمان شیوع کرونا تاکنون که زحمات زیادی و سختی های زیادی را متحمل شدند، قدردانی می‌شود.

وی درباره خوابگاه پسرانه تلاش که بهمن ۱۴۰۰ افتتاح شده بود گفت: ساخت این خوابگاه یکی دیگر از کارهای جهادی و کم هزینه دانشگاه علوم پزشکی است همچنین وزارت بهداشت به دلیل اینکه با سلامت مردم ارتباط دارد مساعدت های خوبی در بحث بهداشت و درمان دارد.

نماینده مردم شهرستان های شرقی استان کرمان با اشاره به توقف پروژه احداث بیمارستان ۲۰۲ تختخوابی بم تاکید کرد: ساخت بیمارستان ۲۰۲ تختخوابی بم یکی دیگر از اولویت های منطقه به شمار می رود و پیگیر ساخت و اعتبار مورد نیاز این پروژه هستیم تا عملیات عمرانی آن مجدد از سر گرفته شود.

نگرانی و دغدغه مردم در بحث دارو باید رفع شود

وی ادامه داد: امروزه در کشور از شرایط مناسبی برخوردار هستیم و در زمینه شیوه استفاده از ارز اتفاقاتی در حال رخ دادن است که باید دولت و وزارت را کمک کنیم تا نگرانی و دغدغه مردم در بحث دارو برطرف شود .

غضنفرآبادی اظهارداشت: یارانه دارو پیش از این در مبدا پرداخت می شد اما اکنون با تغییرات صورت گرفته باید در مقصد و به شرکت های بیمه پرداخت شود که در کوتاه مدت، تلاطم و جو روانی ایجاد خواهد شد و عده ای از افراد از این اتفاق سوء استفاده کرده و نگرانی برای مردم بوجود آورده اند که باید مدیریت کنیم.

به گفته وی باید داروی بیماران خاص حتما مورد توجه قرار گیرد و نباید در این منطقه بیماران خاصی وجود داشته باشند که با مشکل دارو مواجه شوند.

رهاورد تغییر در شیوه استفاده از ارز ترجیحی

نماینده مردم شهرستان‌های شرقی استان کرمان در خانه ملت تصریح کرد: عبور از گردنه و به ثمر نشستن این طرح اقتصادی دولت، یعنی تغییر شیوه استفاده از ارز ترجیحی و یارانه کالاها از جمله دارو سختی‌هایی خواهد داشت اما اگر موفق شویم به نظر بنده و افرادی که کار کارشناسی انجام داده اند، رهاورد بسیار خوبی ایجاد کرده ایم.

وی گفت: تاکنون متاسفانه سرمایه های زیادی را از دست می‌دادیم، به طوری که دولت یارانه دارو می دهد اما به دست مردم و مصرف کننده واقعی نمی رسد لذا این شیوه باید اصلاح شود و حتما هم خواهد شد.

هفته سلامت از روز ۱۷ تا بیست و سوم اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۱ با شعار سلامت ما سلامت سیاره ما نامگذاری شده است.

دانشگاه علوم پزشکی بم چهار شهرستان شرق استان کرمان را تحت پوشش دارد.

شهرستان بم در فاصله ۱۹۵ کیلومتری شرق شهر کرمان قرار دارد.

برچسب‌ها کرمان بم وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرمان بم وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی کرمان بم وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهداشت و سلامت دانشگاه علوم پزشکی شرق استان کرمان نماینده مردم مرکز درمانی پزشکی بم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۵۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات

  حبیب غزنوی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت روستایی چاه زرد زاهدان گفت: مراکز خدمات جامع سلامت روستایی بعنوان خط مقدم ارائه خدمات سلامت هستند، باید با بهره گیری از ظرفیت و توانمندی همکاران بهداشتی کیفیت ارائه خدمات سلامت به مراجعین را ارتقاء دهیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان استقرار نظام ارجاع الکترونیک مبتنی بر سطح بندی خدمات و پرونده الکترونیک سلامت را از مهمترین برنامه های راهبردی نظام سلامت کشور عنوان کرد و افزود: اجرای دقیق و اصلاح نظام ارجاع الکترونیک به گونه ای که پزشکان سطح یک از اقدامات سطح 2 و 3 مطلع گردند ضروریست.

 

 وی در حاشیه این بازدیدگفت: در حال حاضر تمامی مناطق روستایی  و عشایری که تحت پوشش بیمه سلامت روستایی هستند، درصورت نیاز به دریافت خدمات تخصصی می توانند با مراجعه به پزشک خانواده مستقر در مراکز خدمات جامع سلامت روستایی و شهری روستایی و اخذ کد ارجاع و دریافت نوبت بدون معطلی در بیمارستانهای دانشگاه پذیرش و خدمات تخصصی و فوق تخصصی را با کمترین هزینه دریافت نمایند.

وی ادامه داد: 20 تا 30 درصد نوبت های کلینیک های تخصصی بیمارستانهای دانشگاه به صورت روزانه به مراجعینی که از طریق نظام ارجاع مراجعه می کنند تخصیص می یابد، لذا از تمامی روستائیان عزیز تقاضا داریم که قبل از مراجعه به مراکز تخصصی نسبت به دریافت کد ارجاع و نوبت از پزشک خانواده خود اقدام نمایند.

  رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به همراه معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت زاهدان  از مرکز خدمات جامع سلامت چاه زرد زاهدان بازدید کردند.

 مرکز خدمات جامع سلامت چاه زرد در فاصله 60 کیلومتری زاهدان قرار دارد و بیش 8 هزار نفر از هموطنان عزیز در این منطقه از خدمات سلامت شامل ویزیت پزشک، دندانپزشکی، مشاوره روان شناس، واکسیناسیون، داروخانه و خدمات مامایی  بهره مند هستند .

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی ۱۶ هزار تخت بیمارستاتی در دولت سیزدهم
  • وجود بیش از ۱۰۰۰ خوابگاه متأهلی برای دانشجویان علوم پزشکی
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • مدارک تحصیلی مورد پذیرش در آزمون دکتری علوم پزشکی ۱۴۰۳ اعلام شد
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات