Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهروندان زلزله زده در شهر سی سخت از عدم استمهال وام های بانکی در این شهر گلایه داشته و خواستار رفع مشکلات استمهال وام های بانکی شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح زاگرس بیش از یک سال از زلزله 5 و 6 دهم ریشتری در شهرستان زلزله دنا می گذرد و بعد از گذشت یک سال در کنار خدمات فروان در حوزه ساخت واحدهای مسکونی، کمک به معیشت زلزله زدگان و همچنین حضور نیروهای مختلفی همچنین سپاه و بسیج و نیروی انتظامی و و دستگاه های خدمات رسان برای کاستن آلام آنها، اما همچنیان گلایه ها از برخی مشکلات وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از مشکلاتی که در یک سال گذشته به عنوان مطالبه ای از سوی زلزله زدگان در شهر سی سخت مطرح می شود استمهال وام های بانکی است، در این راستا طبق قانون در مناطق زلزله زده و بحرانی ۲ سال استمهال وام های بانکی  در نظر گرفته می‌شود تا شهروندان بتوانند در فرصتی مناسب اقدام به پرداخت داشته باشند.

در شرایطی که  قانون استمهال وام های بانکی در مناطق مختلفی از کشور مانند کرمانشاه حتی بیش از 3 سال استمهال شده است اما این قانون در شهر سی سخت زلزله زده بر زمین مانده و گلایه شهروندان از عدم اجرای آن به قوت خود باقی مانده است.

در همین رابطه شهروندان زلزله در دنا عنوان کردند: وقتی به بانک برای استمهال وام های بانکی و قانونی بودن آن مراجعه می کنیم، بانک ها اعلام می کنند استمهال وام ها عملی نشده است.

شهروند دیگری در همین رابطه گفت: یکی از بانک ها با بنده تماس گرفته و تهدید کرد درصورتی که وام گیرنده تا آخر هفته وام خود را پرداخت نکند پرونده شما به عنوان ضامن قضایی می شود و همه حساب های شما بسته خواهد شد.

گفتنی است یکی از علت عدم پرداخت وام ها در شهر سی سخت به عنوان کانون زلزله در شهرستان دنا، چشم انتظاری برای بهره مندی از مصوبه قانونی استمهال وام های بانکی است زیرا این شهروندان مطالبات به حقی برای قانون استمهال دارند.

از سویی دیگر دریافت تسهیلات تکمیلی برای زلزله زدگان و ایجاد خسارت های مختلف در این شهر سبب شده است تا شهروندان هزینه های مختلفی در اثر زلزله متحمل شوند و ناتوان در پرداخت وام های بانکی در سالیان گذشته قبل از زلزله باشند به همین منظور امروز باید پرسید چرا بعد از گذشت بیش از یک سال همچنان نگرانی شهروندان در خصوص استمهال وام های بانکی رفع نشده است و چرا همچنان چشم انتظار تحقق وعده ها هستند؟  زیرا آنها درصدد هستند با دریافت فرصت و تنفس ناشی از پرداخت هزینه های زلزله در یک سال گذشته در فرصتی مناسب وام های سالیان گذشته خود را از طریق قانون استمهال پرداخت کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: استمهال وام های بانکی استمهال وام ها شهر سی سخت زلزله زده یک سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۵۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۵ زمین‌لرزه در خوی طی هفته گذشته

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، در هفته گذشته چالوس استان مازندران بعد از زلزله‌ای به بزرگای ۳ در عمق ۹ کیلومتری با زمینلرزه دیگری به بزرگای ۳.۷ لرزید. به گفته دکتر مهدی زارع، استاد پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله در گفت‌وگو با ایسنا، گسل اصلی مرز شمالی استان مازندران شامل گسل‌های «مازندران»، «کاسپین» و «خزر» یک گسل راندگی پنهان است که لغزش عمودی دو میلی‌متر در سال و متوسط افقی ۳ میلی‌متر در سال را نشان می‌دهد. در جنوب البرز، امتداد گسل‌های «آستانه»، «فیروزکوه»، «مشا» و «طالقان» و از شرق به غرب از میزان لغزش ۵ تا ۲ میلی‌متر در سال تخمین زده شده است.

وی خاطر نشان کرد: مهمترین گسل‌های لرزه‌زا در منطقه البرز مرکزی شامل گسل‌های زیر می‌شود:

* گسل شمال البرز
* گسل کاسپین (مازندران)
* گسل لاریجان
* گسل لار
* گسل مشا
* گسل کندوان
* گسل بلده

در خوی استان آذربایجان غربی دو زلزله به بزرگای ۲.۷ و زلزله‌های ۲.۸، ۲.۹ و ۴.۲ به ثبت رسید و کیانشهر استان کرمان با زلزله ۳.۹ و کنگ استان هرمزگان با زلزله‌ای به بزرگای ۳.۵ لرزیدند.

جزئیات زلزله‌های هفته گذشته به این شرح است:

شنبه اول اردیبهشت

کنگ استان هرمزگان با زلزله‌ای به بزرگای ۳.۵ در عمق ۲۰ کیلومتری لرزید و کانون آن در ۲۷ کیلومتری کنگ، ۳۳ کیلومتری بندر لنگه و ۴۷ کیلومتر جزیره تنب بزرگ این استان بوده است.

خوی استان آذربایجان غربی بعد از یک زلزله ۲.۷، زمینلرزه دیگری با بزرگای ۴.۲ در عمق ۱۳ کیلومتری را تجربه کرد که رومرکز این رخداد لرزه‌ای در ۱۰ کیلومتری خوی و ۳۱ کیلومتری ایواوغلی استان آذربایجان غربی و ۳۵ کیلومتری تسوج استان آذربایجان شرقی بوده است.

در مرزن آباد استان مازندران زلزله ۲.۷ رخ داد.

یکشنبه ۲ اردیبهشت

در خوی استان آذربایجان غربی زلزله ۲.۸ به ثبت رسید.

معمولان استان لرستان با زلزله‌ای به بزرگای ۳.۲ در عمق ۵ کیلومتری لرزید و کانون آن در ۲۰ کیلومتری معمولان، ۲۲ کیلومتری ویسیان و ۲۴ کیلومتری خرم آباد این استان گزارش شد.

دوشنبه ۳ اردیبهشت

در اینچه برون استان گلستان زلزله ۲.۹ رخ داد.

بهاباد استان یزد زمینلره‌ای به بزرگای ۳.۱ در عمق ۱۱ کیلومتری را تجربه کرد که رومرکز این رخداد لرزه‌ای در ۳۰ کیلومتری بهاباد و ۴۰ کیلومتری بافق استان یزد و ۷۴ کیلومتری کوهبنان استان کرمان بوده است.

در فین استان هرمزگان زلزله‌ای به بزرگای ۳.۷ در عمق ۱۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید و کانون آن در ۲۷ کیلومتری فین، ۴۱ کیلومتری قلعه قاضی و ۴۴ کیلومتری بندرعباس این استان گزارش شد.

سه‌شنبه ۴ اردیبهشت

در چلگرد استان چهارمحال و بختیاری زلزله‌ای به بزرگای ۳ در عمق ۸ کیلومتری به ثبت رسید و رومرکز آن در ۳۳ کیلومتری چلگرد این استان، ۳۸ کیلومتری قلعه خواجه و ۶۵ کیلومتری لالی استان خوزستان بوده است.

در شوسف استان خراسان جنوبی زلزله ۲.۷ به ثبت رسید.

چالوس استان مازندران بعد از زلزله‌ای به بزرگای ۳ در عمق ۹ کیلومتری، زمینلرزه دیگری به بزرگای ۳.۷ در عمق ۱۵ کیلومتری را تجربه کرد که کانون این رخدادهای لرزه‌ای در ۶ کیلومتری چالوس، ۱۱ کیلومتری نوشهر و ۱۴ کیلومتری کلارآباد این استان بوده است.

چهارشنبه ۵ اردیبهشت

در گتوند استان خوزستان زلزله ۲.۵ رخ داد.

در کیانشهر استان کرمان زلزله ۳.۹ در عمق ۶ کیلومتری به ثبت رسید که رومرکز آن در ۱۸ کیلومتری کیانشهر، ۲۲ کیلومتری کوهبنان و ۳۲ کیلومتری راور این استان گزارش شد.

جم استان بوشهر با زلزله‌ای به بزرگای ۳.۸ در عمق ۲۰ کیلومتری زمین لرزید و کانون آن در ۲ کیلومتری جم، ۲۸ کیلومتری بندر کنگان و ۳۲ کیلومتری بنک این استان گزارش شد. زلزله ۲.۷ از دیگر رخدادهای لرزه‌ای این منطقه بوده است.

پنج شنبه ۶ اردیبهشت

در بابامنیر استان فارس زلزله ۲.۷ و در جایزان استان خوزستان زلزله ۲.۵ به ثبت رسید.

جمعه ۷ اردیبهشت

در خوی استان آذربایجان غربی دو زلزله ۲.۷ و ۲.۹ به ثبت رسید.

دیگر خبرها

  • مبلغ گواهی اسقاط خودروهای مونتاژی افزایش یافت
  • برنامه‌ریزی برای تامین تسهیلات بانکی ۱۲هزار واحد مسکن در ایلام
  • ۷۸ مصوبه سفر دولت به مازندران کامل اجرا شده است
  • در حوزه عفاف و حجاب کار بر زمین مانده بسیار است
  • صدور مصوبه کارگروه امور زیربنایی برای ۵۷ شهرک مسکونی
  • دستگیری عامل تیراندازی در گتوند
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده‌اند بخوانند
  • زلزله ۶.۹ ریشتری ژاپن را لرزاند
  • خبر خوب برای مستاجران ؛ اجاره‌بها زیاد ممنوع !
  • ثبت ۵ زمین‌لرزه در خوی طی هفته گذشته