Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار کتاب ایرنا، شبستان مصلای امام خمینی (ره) دو روز مانده به گشایش سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، شاهد تلاش جسته و گریخته ناشرانی است که پس از دو سال کرونایی تعلیق این رویداد فرهنگی در حال آماده سازی غرفه هایشان هستند.

فضای شبستان مصلی تاریک، ساکن و ساکت اما محو تماشاست. ناشران فقط یک روز برای جاگذاری کتاب‌هایش و چیدمان غرفه زمان دارند؛ سه‌شنبه ۲۰ اردیبهشت افتتاحیه نمایشگاه است و از فردای آن روز، یعنی ۲۱ اردیبهشت نمایشگاه مجازی کتاب کار خود را شروع می‌کند، تعدادی از مسئولان نشر در حال آماده کردن غرفه‌هایشان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر غرفه‌های سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران چیده شده‌اند، اما هنوز بیشتر ناشران کتاب‌هایشان را به غرفه نبرده اند، در بخی بخش ها هم نام ناشرانی که قرار است ۱۱ روز در مصلی با مخاطبان خود دیدار و کتاب‌هایشان را به آن‌ها معرفی کنند، مشخص نیست. 

غرفه‌ها را ساده‌تر از قبل پیدا کردیم

غرفه‌ها خالی و نسبت به دوره گذشته کوچکتر هستند. یکی از غرفه‌ها که وسعتش از ۱۲ متر هم کمتر است، کاملا آماده است. سه زن در غرفه انتشارات «رسپینا» فعال هستند، رومیزی کرم پهن کردند و کتاب‌ها را مرتب روی آن چیدند. پرانرژی و شاداب هستند و می‌گویند که در سی‌وسومین دوره برگزاری نمایشگاه کتاب، ساده‌تر توانستند غرفه خود را پیدا و کتاب‌ها را به درون آن منتقل کنند.

به گفته آن‌ها شاید افرادی که در غرفه قبلی از شرایط ناراضی بودند، تحت تاثیر خستگی اعتراض کردند و شاید در روزهای آینده نظر متفاوتی داشته‌باشند. زیرا صندلی و میز را در روز نخست نمایشگاه به ناشران تحویل می‌دهند.

غرفه‌هایی که باید در یک روز برای شرکت در نمایشگاه آماده شوند

در میان سازه‌های فلزی و چوبی غرفه‌هایی که کتاب دارند، غرفه‌ای با سازه‌های چوبی در حال آماده‌سازی است. هرچند ویترین‌های شیشه‌ای که چوب‌های بلوطی اطراف آن‌ها را گرفته، هنوز از کتاب خالی هستند، اما به نظر می‌رسد مسئولان غرفه «انتشارات علم»، بتوانند تا پایان روز این غرفه را کاملا آماده کنند.

این غرفه به نسبت دیگر غرفه‌ها بزرگ‌تر است و تعداد بیشتری برای آماده‌سازی آن تلاش می‌کنند. این گروه هم از شرایط به نسبت راضی هستند، می‌گویند که به راحتی محل غرفه را پیدا کردند و توانستند با مسئولان برای دیگر اقدامات هماهنگ باشند.

مهلت کمی برای ناشران باقی مانده‌است، آماده‌سازی غرفه‌هایشان باید تا پایان دوشنبه ۱۹ اردیبهشت کامل شود. حتما ناشرانی که سال‌ها در نمایشگاه بین‌المللی شرکت کردند، می‌دانند و برنامه‌ریزی دقیقی برای شرکت در سی‌وسومین دوره از نمایشگاه دارند.

زن و مردی اما خسته در غرفه‌ای نیمه آماده روی کتاب‌هایشان نشستند و در لیوان کاغذی، چای می‌نوشند. انتشارات «باهم» از معدود ناشرانی است که در این روز کتاب‌هایش را به غرفه و داخل شبستان رسانده‌است. آن‌ها از شرایط نمایشگاه راضی نیستند، می‌گویند که در غرفه فقط یک صندلی به آن‌ها تحویل داده شده‌است، «حداقل دوره‌های قبل یک میز هم به ما می‌دادند»

آن‌ها گفتند که شنبه هفدهم اردیبهشت، حتی شماره غرفه‌ها مشخص نبود و بعد از دوندگی و تلاش بسیار توانستند غرفه خود را پیدا کنند.

هرچه هست این سکوت تا دو روز دیگر با حجم مهمانان مکتوب این مکان معنوی در میان همهمه دوستداران کتاب می شکند.

برچسب‌ها وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شهر تهران نمایشگاه کتاب کتاب ناشران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شهر تهران نمایشگاه کتاب وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شهر تهران نمایشگاه کتاب کتاب ناشران آماده سازی کتاب ها غرفه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۵۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غرفه سیستان و بلوچستان در نمایشگاه «اکسپو» با سه محور برگزار می‌شود

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان گفت: نمایشگاه بین‌المللی صادراتی «اکسپو» فرصت خوبی برای معرفی ظرفیت‌های استان است که در این راستا غرفه سیستان و بلوچستان با سه محور شیلات، معدن و زنجیره ارزش خرما کار خود را آغاز می‌کند.

داوود شهرکی روز شنبه در جلسه هماهنگی برگزاری این نمایشگاه اظهار کرد: نمایشگاه بین‌المللی اکسپو از امروز تا ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با هدف معرفی توانمندی‌ها و ظرفیت‌های داخلی کشور ایران اکسپو ۲۰۲۴ آغاز شد.

وی افزود: در این نمایشگاه هر یک از استان‌ها غرفه‌هایی برپا کردند که توانمندی‌های اقتصادی هر منطقه را نشان می‌دهد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان ادامه داد: غرفه این استان با سه محور شیلات، معدن و زنجیره ارزش خرما کار خود را آغاز کرد که البته در این سه محور اتفاقات خوبی در استان رقم خورده است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های معدنی سیستان و بلوچستان بیان کرد: در بخش معدن بیش از هفت کارخانه با سرمایه‌گذاری بیش از ۲۰۰ هزار میلیارد ریال در حال ساخت است.

شهرکی با اشاره به اهمیت نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ اذعان کرد: امیدواریم با مشارکت مدیران دستگاه‌های اجرایی و نمایندگان بتوانیم ظرفیت‌های موجود در سیستان و بلوچستان را به خوبی به سرمایه‌گذاران معرفی کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قم در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ حضور یافت
  • پیام مقاومت یمن را در نمایشگاه کتاب تهران مخابره می‌کنیم
  • شمارش معکوس برای اتمام آزادراه مراغه- هشترود+ فیلم
  • غرفه سیستان و بلوچستان در نمایشگاه «اکسپو» با سه محور برگزار می‌شود
  • بودن یا نبودن کتابفروشان؛ مسئله ناشران چیست؟
  • گزارشی از سریال‌های در حال ساخت نمایش خانگی/ کدام کارگردانان این روزها مشغول کارند؟
  • کدام کارگردانان این روزها مشغول کارند؟
  • انتشارات شهید کاظمی با دست پر به نمایشگاه می‌­آید
  • برگزاری جشن تولد برای مجموعه کتاب‌های پیامبران اولوالعزم در نمایشگاه کتاب
  • تعطیلی یک کتابفروشی و آغاز غرفه‌سازی ناشران در نمایشگاه کتاب