Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، سید رضا مرتضوی یکشنبه شب در جلسه قرارگاه محرومیت زدایی استان اظهار داشت: داده های اولیه از محرومیت زدایی روستاها باید تهیه و با پیوست فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی اقدام به تهیه نقشه محرومیت زدایی در استان شود. 

وی با بیان اینکه تنها در لوای این نقشه می‌توان اقدام به ریشه کنی فقر و محرومیت در روستاها کرد، افزود: ۹۳۵ روستا و آبادی در استان اصفهان داریم که با شناسایی روستاهای محروم در گام اول و استفاده از ظرفیت گروه های جهادی، دستگاه های اجرایی، مجموعه قرارگاه ها و سپاه باید برای رفع محرومیت اقدام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

استاندار اصفهان با اشاره به اینکه اکثر داده ها موجود است و باید در یک تعامل سازنده نقشه راه برای رفع محرومیت در روستا شکل بگیرد، افزود: با اشتغالزایی و رفع بیکاری از روستاها  و توسعه گردشگری روستایی با ظرفیت های موجود از جمله منزل روستایی، زمین کشاورزی و دامداری باید برای رفع محرومیت گام برداشت.

وی تشکیل گروه های جهادی در روستاها را از بدنه مردم روستا یک راهکار دانست و گفت: نیاز است در ابتدا در قالب کارگروه و کمیته ای از متخصصان الگویی برای رفع محرومیت روستاها شکل بگیرد و با استفاده از ظرفیت فرمانداری، بخشداری، دهیاری و دیگر بخش ها برای رفع محرومیت به مرحله اجرا در بیاید. 

مرتضوی خواستار تشکیل نسل چهارم گروه های جهادی شد و افزود: تاکنون آنچه مورد انتظار و مدنظر مقام معظم رهبری در راستای رفع محرومیت زدایی از روستاها بوده توسط گروه های جهادی شکل نگرفته است. 

وی از گروه های جهادی خواست با استفاده از عناصر اجتماعی، فرهنگی و  اقتصادی اقدامات تکاملی در جهت محرومیت زدایی روستاها صورت دهند.

فرمانده سپاه صاحب الزمان( عج) استان اصفهان نیز در این جلسه با این پیشنهاد که دستگاه های اجرایی طرح عمرانی در روستاها را که بدلایلی معوق مانده به گروه های جهادی واگذار کنند تا در راستای رفع محرومیت زدایی از  این اماکن اقدام شود، افزود: امکان شمردن مشکلات و نیازهای مردم تمام روستاها توسط گروه های جهادی نیست.

سرتیپ مجتبی فدا بیان داشت: اولویت کار تمامی دستگاه های اجرایی باید رفع محرومیت از روستاها باشد و البته به شکلی که شاهد حذف موازی کاری ها باشیم.

برچسب‌ها اصفهان محرومیت قاسم سلیمانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اصفهان محرومیت قاسم سلیمانی اصفهان محرومیت قاسم سلیمانی برای رفع محرومیت گروه های جهادی محرومیت زدایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۶۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز (سه شنبه، ۱۱ اردیبهشت) در جریان بررسی بخش دوم بودجه سال ۱۴۰۳ با کلیات گزارش کمیسیون تلفیق در مورد جدول ۱۰- ج در خصوص اعتبارات استانی با ۱۵۴ رأی موافق، ۲۷ رأی مخالف و ۸ رأی ممتنع از مجموع ۲۱۰ نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.

حمیدرضا حاجی بابایی در نشست علنی نوبت صبح امروز (سه شنبه، ۱۱ اردیبهشت) مجلس شورای اسلامی در توضیح بخش درآمدی جدول ۱۰- ج لایحه بودجه ۱۴۰۳ گفت: این جدول مربوط به اعتبارات استانی می‌باشد که ریالی در آن بالا و پایین نشده است، بخشی از آن به مناطق محروم اختصاص داده می‌شود، این جدول به بخش‌های مختلفی تقسیم می‌شود، در بخشی از جدول حدود ۱۵۰۰ میلیارد تومان به بودجه‌های جهادی اختصاص داده شده که به طور مساوی به تمام استان‌ها تقسیم می‌شود. هیچ گونه تغییری در این جدول اعمال نشده است فقط ۴ ستون به آن اضافه شده، ۴ مورد آن نیز در مورد مباحث استانی می‌باشد.

داوود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه در توضیح جدول ۱۰- ج، گفت: این جدول با نظر دولت تنظیم شده، تغییرات مختصری بر آن اعمال گردیده که مخالفتی با آن نداریم، مبالغ عنوان شده در این جدول به صورت یکجا برای حل مسائل مدارس نیمه تمام، راه‌های روستایی و آبرسانی به مناطق محروم اختصاص داده می‌شود و همگی در یک ستون آورده می‌شود، اما در ستون توازن یک سوءبرداشتی نشود، بودجه در اختیار نمایندگان است، قطعا توافق ما این نیست که بودجه را در اختیار نمایندگان بگذاریم بلکه این اعتبارات بودجه‌ای در اختیار شورای برنامه ریزی استان‌ها قرار می‌گیرد.

حاجی بابایی رئیس کمیسیون تلفیق در ادامه، گفت: تمام بودجه با همکاری دولت و مجلس دنبال شده است، این جدول نیز براساس توافق دولت و مجلس به نتیجه رسیده است، تلاش می‌شود با رعایت انصاف و عدالت بودجه تقسیم شود.

قالیباف در توضیح جدول ۱۰- ج، گفت: بخشی که در توازن یک آمده و در زیرمجموعه نمایندگان قرار می‌گیرد توافق بر این شده است که در سازمان برنامه، شورای برنامه ریزی آن استان در حوزه مسائل عمرانی با برنامه قرار بگیرد، با نظر دوستان در همان سیستم نیز انجام پذیرد، حتی اولویت هم باید با کار‌های زیرساختی باشد، چون توافق صورت گرفته ابهامی نیز ایجاد نمی‌شود.

رئیس مجلس در ادامه یادآور شد: ۱.۵ همتی که برای موضوع فنی و حرفه‌ای اختصاص داده شده بود که در حوزه ملی باشد با پیشنهاد دولت در همان مبحث استانی تعلق می‌گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • آبرسانی به ۸۲۰ روستای استان کرمانشاه در قالب پروژه‌های ملی، استانی و قرارگاه محرومیت‌زدایی
  • سال گذشته بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کردیم
  • سردار زهرایی: بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کرده‌ایم
  • آبرسانی به ۱۸۰ روستای خوزستان در قالب طرح محرومیت‌زدایی
  • آبرسانی به ۷۶۶ روستای خوزستان در جهاد آبرسانی
  • تعیین اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳ مشخص شد
  • توزیع عادلانه امکانات در مدارس کرمانشاه با رویکرد محرومیت‌زدایی
  • اجرای ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال و شبکه آب در طرح جهاد آبرسانی خوزستان
  • تقویت مدارس دولتی با رویکرد محرومیت زدایی