Web Analytics Made Easy - Statcounter

برای ساماندهی به فعالیت مجازی سیگنال فروشان، شرکت‌های توسعه و آموزش بورس اعلام کرده‌اند که کارگروهی را برای تشخیص صلاحیت فعالان فضای مجازی تشکیل می‌دهند.

از ابتدای بهمن پارسال که روند بازار نسبت به قبل مطلوب‌تر شده تا امروز شاهد رشد ۲۸ درصدی شاخص کل بورس هسیتم .

آقای کوروش آسایش کارشناس بازار سرمایه گفت: رشد شاخص ها فرصت مناسبی را برای سود جویان فراهم ساخته است، سود جویانی که دست به هر اقدامی می‌زنند و تنها به فکر خود هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقای آراد پورکار کارشناس بازار سرمایه می گوید، زمانی که بازار سرمایه روند رو به رشدی دارد تعداد کانال‌های غیر مجاز بورسی به شکل چشمگیری افزایش پیدا می‌کند و این موضوع باید یک هشدار تلقی شود.

صاحبان این کانال‌ ها سهمی را معرفی می‌کنند که به ادعای آن‌ها سود چند صد درصدی به افراد می‌دهد.

زیانی‌هایی از جنس وعده برای سود‌های کلان!

آقای حسین مرید تحلیلگر بازار سرمایه گفت: بخش بزرگی از فعالیت کانال‌های غیر مجاز بورسی دادن سیگنال‌ است. سیگنال های نماد با رانت به راحتی ۴۰۰ تا ۵۰۰ درصد در ابتدا رشد می کند و در نهایت قطعا به سبب روند و ساختار جز ۶۰ الی ۷۰ درصد ضرر برای سهامدار رقم نخواهند زد.

آقای مرید سادات می گوید، گردانندگانی این قبیل کانال‌ها، اغلب سواد مالی اصولی و صحیح ندارند که نمونه‌های آنان در فضای مجازی به فراوانی وجود دارد.

کم سواد بودن این افراد سبب شده تا در فضای مجازی دست مایه طنز قرار بگیرند.

 

 

در یک مصاحبه مردمی پس از پرس و جو از افراد، آن‌ها از نتیجه اعتمادشان به این کانال‌ها به ایران اکونومیست گفتند که در اغلب موارد آنان دچار زیان شده بودند.

به گفته مدیر سابق تخلفات سازمان بورس به روز نبودن قانون بازار سرمایه سبب گسترش این کانال‌های غیر مجاز شده است.

قانون بازار سرمایه دیگر بازدارنده نیست!

آقای مرتضی شهیدی گفت: قانون بازار سرمایه برای زمان تصویب خود مناسب بوده و اکنون نیازمند بازنگری دقیق و همه جانبه است. زمانی که افراد فایده‌ و درآمدی که از ارتکاب جرم به دست می‌آورند بسیار بیشتر از هزینه و جریمه‌ای است که باید بپردازند، قطعا ترغیب و تشویق به انجام این جرم می‌شوند.

قانون بازار سرمایه مصوب سال ۸۴ است و نمایندگان مجلس می‌گویند قرار است این قانون به روز رسانی شود.

آقای پور ابراهیمی نماینده مجلس گفت: بحث قانون بازار سرمایه و ساماندهی وضعیت فضای مجازی پیرامون بازار سرمایه مطرح است. فعالان حاضر در بازار سرمایه نباید نگران صحبت‌های مربوط به آموزش و بخش فضای مجازی باشند؛ زیرا مسایل مطرح شده به‌طور حتم در کمیسیون اقتصادی بررسی و بعد از ابلاغ آن در صحن مجلس تبدیل به قانون می‌شود.

اما به گفته حسین اسکندری مدیر عامل شرکت توسعه و آموزش سازمان بورس مواردی برای ساماندهی به این فعالیت‌های مجازی کارگروهی برای تشخیص صلاحیت فعالان فضازی مجازی تشکیل شده است.

آقای اسکندری گفت: بانک اطلاعاتی مدرسان بازار سرمایه راه حلی بود که خود فعالان بازار سرمایه پبشنهاد دادند و قرار بر این شد که با امضای مرامنامه‌ای حرفه‌ای و اخلاقی علاقه‌مندان به حضور در بانک اطلاعاتی وارد این چرخه شوند البته که از قبل در کمیته راهوری آموزش صلاحیت برخی از آن‌ها مورد تایید قرار گرفته بود و به عنوان هسته اولیه بانک اطلاعاتی در سایت شرکت توسعه مدیریت و آموزش در اختیار عموم مردم قرار داده شده بود.

به گفته مدیر عامل شرکت توسعه و آموزش سازمان بورس افرادی که بخواهند به این بانک اطلاعاتی اضافه شوند باید صلاحیت شان مورد بررسی قرار گیرد. برای بررسی صلاحیت این افراد فرآیندی طراحی و کار گروهی متشکل از مدرسان، شناخته شده و فعالان حرفه‌ای بازار سرمایه تشکیل شدند تا افراد جدید بررسی و به بانک اطلاعاتی اضافه شوند.

اما در نهایت حتی با وجود این ساختار این خود افراد هستند که باید توجه داشته باشند که این ساختار تنها یک متر و معیار است و باید بیشتر در انتخاب حوزه آموزش و محتوای آموزشی فضازی مجازی در بورس دقت کنند.

منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: بازار سرمایه ، بورس ایران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بازار سرمایه بورس ایران قانون بازار سرمایه بانک اطلاعاتی فضای مجازی کانال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۶۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 

رونق تولید موضوعی است که در سال های اخیر بیشتر مورد توجه سیاست گذاران کلان و مسئولان اقتصادی کشور قرار گرفته و سال ۱۴۰۳ نیز شعار جهش تولید با مشارکت مردم انتخاب شده است اما نقش بورس در این زمینه چیست؟

به گزارش ایسنا، کارشناسان اقتصادی بازار سرمایه را یکی از ابزارهای مناسب برای اجرای سیاست رونق تولید عنوان می‌کنند، اما آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید در کشور شود؟ برخی معتقدند که بورس به واسطه بازار ثانویه امکان جذب نقدینگی جدیدی ندارد و بنابراین نمیتواند به شرکت ها کمک کند و  آنچه در بورس اتفاق می افتد، نوسانات متعدد است.

برزو حق شناس در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه بازار سرمایه یکی از مولفه‌های اقتصادی هر کشوری است، گفت: در  واقع رونق تولید نیز یکی از سیاست‌های کلان کشور در حوزه اقتصاد  محسوب می‌شود که بورس جزئی از آن و یکی از ابزارهای اجرای این سیاست کلان محسوب می‌شود. 
وی با اشاره به اینکه بورس نمی‌تواند به تنهایی باعث رونق تولید شود، یادآور شد: اگر سیاست های دیگر کشور در کنار بورس به کمک رونق تولید بیاید در آن زمان است که رونق تولید شکل می گیرد. 
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به تفاوت بازارهای اولیه و ثانویه پرداخت و ادامه داد: اینکه بورس بازار ثانویه است تعریف درستی است،  اما اگر به درستی مدیریت نشود باعث اختلال در بازار اولیه می شود.
به گفته حق شناس، بازار اولیه به شرکت‌ها کمک می‌کند تا تامین مالی شوند و بتوانند عرضه اولیه خود را برای سرمایه گذاران به نمایش بگذارند، اما در کنار بازار اولیه اگر بازار ثانویه یعنی بورس فعالیت بانشاطی نداشته باشد نمی توان انتظار داشت که بازار اولیه هم رونق پیدا کرده و با استقبال سرمایه گذاران رو به رو شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • بانک مرکزی وضعیت ارزی کشور را بهبود بخشید
  • تغییر در قانون پیش فروش مسکن، سرمایه‌های انبوه سازان را جذب می‌کند
  • یکپارچه سازی زمین های کشاورزی شمال با سرمایه گذاری چینی‌ها
  • ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد
  • سامانه بازار کتاب تا پایان نمایشگاه سی‌وپنجم غیرفعال است
  • سامانه بازار کتاب تا انتهای نمایشگاه سی‌وپنجم موقتا غیرفعال است
  • سامانه بازار کتاب تا انتهای نمایشگاه کتاب موقتا غیرفعال است
  • لاستیک نانویی بسیار سبک به بازار آمد
  • مآخذ مالیات برعایدی سرمایه در ایران برعکس دنیاست