Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، یعقوب مصطفی‌لو امروز رزمایش سراسری جهادگران فاطمی اظهار کرد: خداوند متعال برتری برای کسانی قائل هست که تقوا داشته باشد و ملاک و معیار انسان‌ها نزد خداوند متعال تقوا است پس بنابراین همه ای ما با هر قومیتی نسبت با یکدیگر برادر و برابر هستیم.

وی تصریح کرد: بسیج سازندگی سپاه آق‌قلا در سال ۱۴۰۰ با تشکیل و راه‌اندازی ۲۹۰ گروه جهادی در سامانه اطلس جهادی در عرصه‌های عمرانی و محرومیت‌زدایی، فرهنگی و آموزشی، بهداشت و درمان، اقتصاد مقاومتی، خدمات‌رسانی و کمک مومنانه فعالیت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده سپاه آق‌قلا افزود: دو قرارگاه محرومیت‌زدایی در سطح شهرستان و قرارگاه حضرت ابوالفضل العباس (ع) که ما بین سپاه و اداره آب و فاضلاب انجام و تشکیل شد.

مصطفی‌لو خاطرنشان کرد: ۲۸ پروژه محرومیت‌زدایی از اول سال ۱۴۰۰ تاکنون و ۱۷ پروژه با مشارکت گروه‌های جهادی شامل سه جاده بین مزارع، سه پروژه آبرسانی، سه باب مسجد و ۱۹ مورد پروژه مسکن محرومین اجرا و تکمیل شدند.

فرمانده سپاه آق‌قلا از تشکیل و راه‌اندازی ۵۷ صندوق قرض‌الحسنه اشتغالزا و دو تعاونی اشتغالزایی خبر داد که از طریق تسهیلات بانک ملت، صادرات و صندوق کارآفرینی امید برای ۱۸ نفر به صورت مستقیم و هفت نفر به صورت غیرمستقیم اشتغال ایجاد شد و همچنین با تفاهم‌نامه ما بین سپاه و کمیته امداد امام خمینی (ره) چهار کارگاه خیاطی ایجاد و برای ۵۳ نفر شغل ایجاد شد.

مصطفی‌لو گفت: در روز افتتاحیه میز خدمت و همچنین ویزیت رایگان توسط گروه جهادی بسیج جامعه پزشکی با حضور مسئولان شهرستانی در روستای «قلعه جیق» برگزار و یک کارگاه خیاطی دیگر نیز به بهره‌برداری می‌رسد.

 

به مناسبت دهه بسیج سازندگی که از ۱۷ تا ۲۷ اردیبهشت نامگذاری شده، رزمایش سراسری جهادگران فاطمی با حضور یعقوب مصطفی‌لو فرمانده سپاه آق‌قلا، سلیمان هاشمی فرماندار، مدیران دستگاه‌های اجرایی، بسیجیان و اقشار مختلف مردم در سپاه شهرستان آق‌قلا برگزار شد.

انتهای پیام/۲۳۰۷/

منبع: فارس

کلیدواژه: فرمانده سپاه آق قلا مصطفی لو محرومیت زدایی سپاه آق قلا مصطفی لو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۶۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از روابط عمومی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، افزود: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است.

وی اضافه کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌شده‌اند.

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با اشاره به اینکه استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای طرحهای محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است.

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

دیگر خبرها

  • از شجاعت سردارحمیدرضا هاشمی تا راه‌اندازی نخستین گرمخانه توسط گروه جهادی شهید
  • ایران، سرآمد در حوزه دفاعی و امنیتی، با وجود تهدیدات متعدد
  • تقویت مدارس دولتی با رویکرد محرومیت زدایی
  • اردو‌های جهادی، گام‌هایی استوار در مسیر محرومیت‌زدایی
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • قدرت امروز ایران به دلیل روحیه استکبارستیزی و مقاومت ملت ایران است
  • نقش روحیه بسیجی و استکبارستیزی در صدور انقلاب اسلامی
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی بسیج در سیل بم