Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-29@22:27:26 GMT

علایم باورنکردنی ابتلا به هپاتیت A

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۵۷۲۶۷

علایم باورنکردنی ابتلا به هپاتیت A

به گزارش جام جم آنلاین، نشانه های این بیماری در مرحله اولیه به صورت علائم شبه آنفلوآنزا (ضعف، درد عضلانی، خستگی)، معمولا به همراه درد قسمت فوقانی شکم تظاهر می کند. این دوره 3 تا 10 روز به طول می انجامد و پس از آن گاهی زردی بروز پیدا می کند.

زردی به همراه بی اشتهایی، تهوع و خستگی که معمولا 1 تا 3 هفته طول می کشد و به ندرت در بیمارانی که علائم کلستانیک (خارش و زردی عمیق) دارند، این فاز می تواند تا 12 هفته یا بیشتر به طول بیانجامند، در این مرحله تب وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نوع بیماری حدود 0.4 درصد بیماران نارسایی حاد کبدی اتفاق می افتد. حدود 15 درصد افراد هم که شامل گروه هپاتیت شدید هستند نیاز به بستری در بیمارستان پیدا می کنند. نارسایی حاد کبد ناشی از هپاتیت A در افرادی که در حال حاضر مبتلا به هپاتیت B یا C مزمن هستند، شایع تر است.

مرگ و میر کلی این عفونت کمتر از0.1 درصد است. اگرچه می تواند تا 40 درصد در افرادی که دچار نارسایی حاد کبد می شوند، برسد مگر اینکه برای بیمار پیوند کبد انجام شود.

هرچند اطلاعات در مورد آسیب بیماری در حاملگی کم است اما در مطالعه ای مشخص شده که هپاتیت A در حاملگی بر جنین تاثیر دارد و برخلاف هپاتیتE، مرگ و میر خیلی زیادی برای مادر ندارد و تقریبا بهبود کامل می یابد اما بیشترین عارضه مربوط به جنین است و سقط، وزن پایین موقع و پارگی زودرس کیسه آمنیوتیک از عوارض آن است.

همچنین به خانم های حامله باید در مورد احتمال سقط و تولد نوزاد نارس هشدار داده شود و توصیه به مراجعه به پزشک و دریافت رژیم دارویی در صورت بروز چنینی مشکلی می شود. مادران شیرده نیز می توانند به شیر دادن ادامه دهند. تعدادی از کودکان آنها دچار عفونت خفیف یا بدون علامت می شوند.

منبع: سیناپرس

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: هپاتیت خستگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۷۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟

به گزارش مدیسن نت، محققان تاکید کردند که خطر سرطان ثانویه برای هر بازمانده سرطان سینه بسیار کم است. با این حال، نسبت به افرادی که هرگز سرطان سینه نداشته اند، این خطر افزایش می‌یابد.

«آنتونیس آنتونیو»، نویسنده ارشد این مطالعه از بخش بهداشت عمومی و مراقبت‌های اولیه در دانشگاه کمبریج در بریتانیا، خاطرنشان کرد: «این بزرگترین مطالعه تا به امروز برای بررسی خطر ابتلا به سرطان دوم در بازماندگان سرطان سینه است.»

تیم او داده‌های بیش از ۵۸۰ هزار زن و بیش از ۳۵۰۰ مرد بازمانده از سرطان سینه را که در مجموعه داده‌های ملی ثبت سرطان بریتانیا ثبت‌نام کرده بودند، بررسی کردند. همه آن ها تشخیص اولیه سرطان سینه شان بین سال های ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۹ انجام شده بود.

این تیم گزارش داد که زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنانی که قبلاً هرگز سرطان سینه نداشته اند، دو برابر با احتمال ایجاد تومور در سینه دیگر روبرو بودند.

این مطالعه نشان داد که برای بازماندگان مرد (که سرطان سینه در آن ها یک بیماری بسیار نادر است)، احتمال ابتلا به سرطان در سینه دیگر ۵۵ برابر افزایش یافته بود.

در مورد دیگر انواع تومور، زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنان بدون سابقه سرطان سینه، ۸۷ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان آندومتر، ۵۸ درصد خطر ابتلا به لوسمی میلوئیدی و ۲۵ درصد بیشتر با احتمال ابتلا به سرطان تخمدان روبرو بودند.

سن بیمار در نخستین تشخیص سرطان سینه نیز مهم بود: زنانی که قبل از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان تشخیص داده شده بودند، ۸۶ درصد بیشتر با احتمال ابتلا به سرطان دوم مواجه شدند، در حالی که زنانی که برای نخستین بار پس از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان سینه شده بودند، تنها ۱۷ درصد بیشتر مستعد ابتلا به تومورهای ثانویه سرطانی بودند.

چرا سن مهم بود؟ به گفته تیم آنتونیو، احتمال دارد زنانی که در جوانی به سرطان سینه مبتلا می‌شوند نسبت به زنانی که سرطان‌هایشان در مراحل بعدی زندگی ظاهر می‌شود، حامل ژن‌های مرتبط با سرطان باشند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • تصویری باورنکردنی از بهروز افخمی روی ویلچر؛ بیماری افخمی چیست؟
  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • ۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • غربالگری نوزاد چیست؟ بهترین زمان آزمایش غربالگری
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد
  • خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال