Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، کیامرث حاجی زاده یکشنبه شب در نشست بررسی پروژه‌های گردشگری، افزود: مخالف سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری نیستم، بلکه معتقدم با ایجاد زیرساخت‌ها، گردشگری توسعه پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه مخالف سو استفاده از کلمه سرمایه‌گذاری هستم، اظهار کرد: برخی به عنوان سرمایه‌گذار ۱۰ سال و حتی بیشتر زمین گرفته‌اند که کار گردشگری انجام دهند اما کاری انجام نمی‌شود، بعد از ما طلبکار هم هستند که دادستان، میراث فرهنگی و دستگاه‌های نظارتی در این زمینه ورود کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حاجی‌زاده خواستار تعیین تکلیف ۴۲ طرح واگذار شده در حوزه گردشگری شد و افزود: برخی‌ها به این بهانه در زمین منابع ملی باغ و ویلا درست کرده‌اند که جلوی این کار گرفته شود

معاون عمرانی استاندار با بیان اینکه عده‌ای اقدام به کوه‌خواری کرده‌اند گفت: تاکید استاندار برخورد با کسانی است که اقدام به زمین‌خواری و کوه‌خواری کردند و دستگاه‌های دولتی در اولویت برخورد هستند.

حاجی‌زاده گفت: می‌خواستیم در طرح نهضت ملی مسکن زمینی را الحاق و برای مردم خانه بسازیم اما دستگاه‌ها آمدند و برای چند درخت نگذاشتند زمین الحاق شود ما هم پذیرفتیم اما الان یکی از همان دستگاه‌ها آنجا تابلو زده است.

وی به عدم ارائه طرح ساماندهی رودخانه بشار توسط شهرداری انتقاد کرد و گفت: آرزو دارم تا روزی که در استان هستم طرح ساماندهی بشار که موجب تحول در استان می‌شود و از سفر رئیس جمهور هم ۵۰ میلیارد تومان برای آن در نظر گرفته شده به نتیجه برسد، لذا شهرداری تا یک ماه آینده این طرح را ارائه دهد.

حاجی‌زاده همچنین خواستار الحاق مناطق حفاظت نشده به مهریان شد و گفت: دستگاه‌ها تا زمان انجام استعلامات حق هیچ گونه فعالیت خودسرانه در تنگ مهریان، آبشار یاسوج و رودخانه بشار را ندارند، ضمن اینکه شهرداری با کمک راه و شهرسازی و گردشگری طرح ضوابط گردشگری تنگه مهریان را ارائه دهد.

حاجی‌زاده با بیان اینکه آبشار یاسوج یکی از مناطق نمونه گردشگری است، گفت: شهرداری ظرف دو هفته آینده برای ساماندهی آبشار یاسوج برنامه ارائه دهد و اگر این کار را نکند، پروژه را به دستگاه دیگری واگذار می‌کنیم.

معاون عمرانی استاندار خاطرنشان کرد: پارک جنگلی یکی از ظرفیت‌های بزرگی گردشگری استان است که هیچ استفاده‌ای از آن نکرده‌ایم به همین دلیل در مناسبت‌هایی مانند تعطیلات عید فطر با کمبود فضای اسکان مواجه می‌شویم.

وی افزود: دستگاه‌ها تا سه روز آینده پارک جنگلی را تعیین تکلیف و دستگاه‌های خود را برای انجام کار در این مکان مستقر کنند، در غیر این صورت پروژه پارک جنگلی از آنها گرفته و به بخش خصوصی واگذار می‌شود.

حاجی زاده گفت: آب منطقه‌ای، میراث فرهنگی، منابع طبیعی و محیط زیست هرچه سریع‌تر پروژه دهکده گردشگری سد چم شیر را تعیین تکلیف کنند و اجازه ندهند اعتبارات این پروژه که دو میلیارد تومان است برگشت بخورد.

وی با بیان اینکه شرکت‌های مشاوره‌ای معضلاتی برای ساختار فنی ایجاد کردند، اظهار داشت: ضربه‌ای که این شرکت‌ها به ساختار کارشناسی دستگاه‌های زیرساختی و اجرایی وارد کردند، هیچ کسی وارد نکرده است.

معاون عمرانی استاندار گفت: مدیرکل، معاون و مشاور اداره‌ای که به جلسه می‌آید از آنها می‌پرسیم که برای فلان طرح چه اقدامی انجام دادید به مشاور ارجاع می‌دهند و می‌گویند هر چه مشاور گفت. این تفکر در استان اصلاح شود ما قرار است به مشاور خوراک بدهیم طرح‌های ما در حوزه راهسازی و سایر حوزه‌ها معطل مشاور مانده و باید جلوی این مصیبت گرفته شود.

کد خبر 5485179

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری کهگیلویه و بویراحمد زمین خواری بوشهر کرمانشاه ویروس کرونا خطبه های نماز جمعه آمار کرونا گروههای جهادی گرد و غبار عملیات بازی دراز آلودگی هوا خراسان رضوی بسیج سازندگی صعود به بازی دراز سرپل ذهاب ایلام تعیین تکلیف حاجی زاده دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۷۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاهی برای غربالگری سرطان سینه با قیمت کم‌تر ساخته شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، صادق کاظمی فرد، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی درباره طراحی و ساخت دستگاهی با استفاده از تکنولوژی سنجش خازنی برای غربالگری سینه، به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، توضیح داد: نکته پر اهمیتی که در پروژه مورد توجه قرار گرفت رسیدن به محصول کارآمد و ارزان قیمت و با دقت تشخیص بالا بود که بتوان موضوع غربالگری را در تمام سطح جامعه از جمله مناطق محروم با هزینه خیلی پایین‌تر نسبت به روش‌های موجود پیاده سازی کرد.

کاظمی اضافه کرد: دستیابی به فناوری سنسورهای سنجش خازنی کمک شایانی در تولید ارزان قیمت این محصول نموده است و بعد از آمریکا ایران به دانش ساخت این تکنولوژی دست پیدا کرد و در بیوتکنولوژی، هوافضا و صنعت خودرو سازی کاربرد فراوانی دارد.

وی ادامه داد: روش شناسایی توده های سرطان سینه در حال حاضر از سوی آمریکا مورد تایید قرار گرفته و سازمان FDA آمریکا مجوز استفاده از تکنولوژی را صادر نموده است  که به عنوان ملاک جهانی برای تشخیص سرطان سینه تلقی می‌شود.

وی با اشاره به عملکرد این دستگاه گفت: برای استفاده از این دستگاه نیازی به دستگاه‌های جانبی نیست و دقت تشخیصی آن ۸۳ درصد برآورد شده است. 

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، کاهش هزینه‌های غربالگری را از مزیت‌های این دستگاه دانست و گفت: این دستگاه با آنالیز با دقت بالای بافت سینه، بافت‌های مشکوک را شناسایی می کند و در نهایت از طریق نرم افزار که بر روی گوشی همراه نصب می‌شود نقاط مشکوک به وجود بافت سرطانی نمایش داده می‌شود.

 کاظمی ادامه داد: امواج آلتراسونیک تولید شده  قادر به تشخیص غیرتهاجمی بافت سرطانی است.

وی با اشاره به اهمیت این دستاورد برای کشور گفت: با توجه به اهمیت موضوع غربالگری سرطان سینه برای وزارت بهداشت و هزینه بالای این طرح، با دستاورد جدید میتوان با سرعت بالا و هزینه به مراتب پایین تر طرح غربالگری سرطان پستان  را در کل کشور پیاده سازی کرد و سطح سلامت در کشور را ارتقا داد .

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دستگاهی برای غربالگری سرطان سینه با قیمت کم‌تر ساخته شد
  • تعیین تکلیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • رئیس دادگستری تهران : تا ۲۷ خرداد تمامی وسایل نقلیهٔ توقیفی از پارکینگ‌ ها خارج می‌شوند
  • تابع فضاسازی ها تصمیم قضائی نمی گیریم
  • صدور رای از دادگاه انقلاب برای ۲۷ هزار و ۹۰۰ دستگاه وسیله نقلیه
  • تعیین تکلیف ۶۵۷۰۰ وسیله نقلیه توقیفی در تهران
  • تعیین تکلیف ۱۸ هزار و ۸۳۵ ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی
  • مشکل مجوزهای مالکان زمین تپه سیف جاجرود بررسی شد
  • الزام شورای عالی معماری جهت تعیین حدود مرزی شهر پردیس
  • بررسی مشکل مجوز‌های مالکان زمین «تپه سیف جاجرود» در کمیسیون اصل نود