Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی وزارت علوم گفت: امسال ۳ درصد از کل بودجه دانشگاه‌ها برای بودجه فرهنگی در نظر گرفته شده و سعی بر این است که در سال ۱۴۰۲ ردیف مستقل بودجه فرهنگی دانشگاه‌ها داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، نشست صمیمی دانشجویان فعال فرهنگی دانشگاه‌های استان آذربایجان‌شرقی با حضور عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در تالار شهید شفائی دانشگاه تبریز برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




در این دیدار، نمایندگان یازده تشکل دانشجویی، انجمن علمی، کانون دانشجویی، نشریات دانشجویی ضمن ابراز خرسندی از حضور معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف در دانشگاه تبریز به بیان دغدغه ها، مسائل و ارائه راهکار در حوزه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها پرداختند.

در این دیدار تشکل‌های دانشجویی درخواست حمایت‌های مادی و معنوی از فعالان انجمن‌های علمی دانشجویی بعد از فارغ التحصیلی و ضرورت احتساب امتیاز و حمایت لازم در بنیاد ملی نخبگان- طرح کسر خدمت سربازی و موارد مشابه را داشتند.

همچنین حمایت مالی از نشریات برای جلوگیری از توقف انتشار، ضرورت عدم دخالت و ممیزی در مطالب نشریه قبل از انتشار، ضرورت برقراری تشویق‌های مادی به نشریات برتر از نظر محتوا خواستار شدند.

بازنگری در آئین نامه و ارتقای کیفیت برگزاری جشنواره رویش و ضرورت تشکیل مجمع کانون‌های دانشجویی استان و رفع ابهام در آئین نامه‌های شورای فرهنگی و تداخل و موازی کاری در برخی امور با وظایف هیئت نظارت، ضرورت حذف فرآیند‌های پیچیده اداری برای انجام فعالیت‌های فرهنگی، ضرورت استفاده از پتانسیل اساتید و دروس معارف در فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ها، توجه لازم به بحث ارتباط صنعت و مشاغل با دانشگاه‌ها از طرف وزارت عتف از دیگر درخواست‌های دانشجویان بود.

لزوم بهره گیری از ظرفیت دانشجویان در زمینه مسائل فرهنگی و اجتماعی، لزوم وحدت رویه و عدم تمایز در خصوص برنامه تشکل‌ها واختصاص بودجه و تصمیم‌های اتخاذ شده در دانشگاه، ضرورت رجوع به دانشگاه‌ها برای حل مسائل فکری کشور و ایجاد بستر مناسب و حذف موانع برای تحقق این امر، ضرورت نگاه سرمایه گذاری به مسائل فرهنگی و عدم نگرش هزینه‌ای از موارد بود که در این جلسه به آن اشاره شد.

حذف روش‌های قدیمی بیان و حل مسائل، نیاز به تشکیل گرو ه‌های علمی و تخصصی جهت بیان مسائل فرهنگی و اجتماعی مانند حجاب و عفاف و بودجه سه درصد فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه‌ها و ابهام در خصوص کافی بودن و همچنین تخصیص از کل بودجه مانده بعد از کسور حقوق پرسنل و طرح‌های عمرانی از مواردی بود که در این جلسه به آن اشاره شد.


در ادامه این نشست، عبدالحسین کلانتری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ضمن ابراز خشنودی از حضور در میان نمایندگان تشکل‌های دانشجویی دانشگاه‌های استان آذربایجان‌شرقی گفت: بیان صادقانه مطالب بدون در نظر گرفتن منافع فردی، کاری شایسته تحسین و غنیمت بزرگی است؛ هرچند در صراحت بیان باید مراقب موج سواری جریان‌های خارج از دانشگاه باشیم.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف گفت: بالا بردن سرمایه اجتماعی، تسهیل فرآیند جامعه پذیری، افزایش احساس مسئولیت نسبت به مسائل پیرامون، افزایش تعامل و آشنایی با روش حل مسائل را از امتیازات فعالیت فرهنگی و اجتماعی در کانون‌ها تشکل‌ها و انجمن‌های علمی دانشجویی است.

وی افزود: هرچند ضرورت دارد امتیازاتی برای فعالان دانشجویی در دوران بعد از فراغت از تحصیل در نظر گرفته شود و برای تحقق این امر درحال تعامل و صحبت با مسئولین ذیربط هستیم.

کلانتری با اشاره به بودجه سه دهم درصدی دانشگاه‌ها به عنوان بودجه فرهنگی در سال ۱۴۰۰ و پایین بودن این بودجه دانشگاه‌های غیر انتفاعی در گذشته، گفت: امسال طی ابلاغ وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ۳ درصد از کل بودجه دانشگاه‌ها در نظر گرفته شده و برای نظارت و برنامه ریزی بهتر سعی بر این است که در سال ۱۴۰۲ ردیف مستقل بودجه فرهنگی دانشگاه‌ها داشته باشیم.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف با اشاره به اینکه خمیر مایه کلی جامعه مان معنوی و توحیدی است و بنده به آینده امیدوارم و دانشگاه‌ها به عنوان قلب تپنده جامعه در تحقق امید‌ها نقش اساسی دارند، افزود: در نظر گرفتن حفظ هویت دانشگاه ها، عدم برخورد دو قطبی با مسائل، افزایش ارتباط تشکل‌ها و کانون‌ها با مسائل جامعه، افزایش بودجه نشریات دانشجویی، رفع ابهامات آئین نامه‌های فرهنگی و اجتماعی، گسترش فعالیت‌های فرهنگی معطوف به اساتید و کارکنان، آسیب شناسی جشنواره رویش، استفاده از روش‌ها و ظرفیت‌های جدید در زمینه بیان مسائل اجتماعی و فرهنگی، تعامل بیشتر با سایر حوزه‌های وزارتی برای تسهیل فرآیند‌ها و حل مشکلات از مواردی است که بایستی در برنامه‌های فرهنگی واجتماعی دانشگاه‌ها مد نظر قرار داده شود و امیدوارم با هم افزایی و همدلی دانشگاهیان مشکلات را حل شود.

شایان ذکر است، در این نشست حجت الاسلام سعید علیزاده، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تبریز بهمراه برخی از معاونین و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌های استان آذربایجان‌شرقی حضور داشتند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه تبریز وزارت علوم تشکل های دانشجویی معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه اجتماعی دانشگاه ها فعالیت های فرهنگی فرهنگی دانشگاه ها بودجه فرهنگی وزارت عتف تشکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۷۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهاد افزایش ۳۰ تا ۳۵ درصدی حقوق کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، محمد مهدی طهرانچی در حاشیه اجلاسیه افق تحول دانشگاه ۲ در چالوس در مورد افزایش حقوق هیئت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور با بیان اینکه دولت امسال افزایش حقوق ۲۰ درصدی برای اعضای هیات علمی در نظر گرفته است، گفت: جلسه شورای معاونین دانشگاه برگزار شد و در حال آماده سازی لایحه‌ای برای هیئت امنا هستیم که ۳۰ تا ۳۵ درصد افزایش حقوق دانشگاه آزاد رقم بخورد.

محمد مهدی طهرانچی افزود: آینده آموزش عالی در گرو توجه به حرکت‌هایی است که امروز در قالب انتخاب رشته رخ می‌دهد و آینده کشور را رقم می‌زند.

او ادامه داد: ۱۲۰ هزار نفر هفته گذشته در رشته ریاضی، شش برابر این تعداد در رشته تجربی و سه برابر در دیگر رشته‌ها شرکت کردند که حکایت از ناهنجاری در انتخاب رشته در بین دانش آموزان دارد و اگر این موضوع عالمانه هدایت نشود می‌تواند آینده کشور را به خطر بیندازد.

رئیس دانشگاه آزاد کشور گفت: دانش آموزان بر اساس دریافت خودشان انتخاب رشته می‌کنند، اما دانشگاهیان باید علل این انتخاب و توزیع نامتوازن را بررسی کنند که امروز در این اجلاسیه در حوزه علوم اجتماعی مورد بررسی قرار گرفت و مسائل جدی هم مطرح شد

طهرانچی با بیان اینکه کشور در یک جنگ ترکیبی قرار گرفته است و هنر و رسانه در این جنگ، نقش جدی را بازی می‌کنند، افزود: جامعه شناسی و مخاطب شناسی در هنر و رسانه جایگاه بسیار مهمی دارد که این موضوع از سوی بیش از ۷۰ جامعه شناس از دانشگاه‌های آزاد سراسر کشور در این اجلاسیه پرداخته شد.

در این اجلاسیه مدیران و هیأت‌های علوم اجتماعی دانشگاه‌های آزاد سراسر کشور به مباحثی پیرامون رفتار اجتماعی دانشجویان و دانش آموزان و داوطلبان آموزشی پرداختند.

منبع: صداوسیما

کد خبر: 1228925 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

دیگر خبرها

  • آشنایی جامه هدف بهزیستی با معیارهای انقلاب با جهاد تبیین
  • وظیفه جدید وقف کمک به حل مسائل جامعه است
  • افزایش ۱۰ درصدی وام ودیعه مسکن دانشجویی در سال تحصیلی آینده
  • ضرورت برگزاری جشنواره فیلم اقوام ایرانی با قدرت و کیفیت
  • پیشنهاد افزایش ۳۰ تا ۳۵ درصدی حقوق کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد
  • پیشنهاد افزایش ۳۰ تا ۳۵ درصدی حقوق کارکنان دانشگاه آزاد
  • ضرورت جبران کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد
  • سرکوب دانشجویان ضد صهیونیستی برگ دیگری از دموکراسی دروغین آمریکا را رقم زد
  • ضرورت ایجاد ساختار مناسب برای پیاده‌سازی علوم انسانی با جهان‌بینی الهی
  • اجرای طرح تدریس با جهت‌گیری الهی برای هدایت دانشجویان