Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

یکی از رانندگان استان یزد به نمایندگی از حدود 36 نفر از همکاران خود از عملکرد شرکت ماموت در فروش قسطی ناوگان کفی انتقاد کرد.

به گزارش تین نیوز، این راننده که نامش در تین نیوز محفوظ است، گفت: بنده به همراه تعدادی دیگر از رانندگان استان یزد با توجه به فراخوان شرکت ماموت در طرح توسعه و پیش فروش کفی در مورخه 1400/8/22 در نمایندگی .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. یزد ثبت نام کردیم.

وی افزود: قیمت نقدی در آن تاریخ به گفته مسئول نمایندگی یزد، 623 میلیون تومان بود که 100 میلیون تومان در مرحله اول و 134 میلیون تومان در مرحله دوم و مابقی به صورت وام بود که از بانک توسعه تعاون به حساب ماموت واریز می شد و شرکت ماموت کفی ها را به متقاضیان تحویل می داد.

او عنوان کرد: مالکان نیز باید اقساط این وام را طی 36 ماه با سود 18 درصد بازپرداخت می کردند که در ادامه اقساط وام هم به 48 ماه افزایش یافت

این راننده گفت: بنده با قبول این شرایط، در همان روز مبلغ 99،050،000 تومان به حساب شرک ماموت واریز نمودم و منتظر خبر از طرف شرکت ماموت جهت ادامه مراحل کار اداری و واریز مرحله بعد ماندم.

او افزود: در تاریخ  19دی ماه 1400 پیامکی به بنده ارسال شد که جهت تکمیل وجه در سایت ماموت مراجعه کنید که متاسفانه متوجه پیام نشدم و حدودا یک ماه بعد، به دنبال تماس ازطرف شرکت ماموت در مورخه1400/11/19جهت تکمیل وجه وارد سایت ماموت شده و چون در این یک ماه ناوگان مورد نظر با افزایش قیمت مواجه شده بود حدود 44 میلیون بیشتر یعنی 168میلیون پرداخت نمودم.

وی عنوان کرد: بعد از چند روز دوباره از طرف شرکت ماموت پیام ارسال شد که جهت  انجام مراحل تکمیل پرونده وام، به شعبه توسعه تعاون شهرستان مراجعه کنید و بنده و دیگر همکاران این اقدام را انجام دادیم.

این راننده ادامه داد: در این مرحله اقدامات مربوط به ارایه مدارک کامل خود و کامیون و دو نفر ضامن به بانک ارائه شد و مجددا منتظر جواب ماندیم، ماهی چند دفعه پیگیر وام بودیم که هر دفعه می گفتند تا آخر این ماه و یا آن هفته.

وی تاکید کرد: در نهایت اکنون بعد از 6 ماه بخشنامه ای صادر و در  واتساپ برای من و دیگر متقاضیان  اراسل کرده اند  با این مضمون که چون بانک به تعهداتش عمل نکرده و وام مورد نظر شما را به حساب شرکت ماموت واریز نکرده پرونده شما باطل و جهت پس گرفتن پول خود به نمایندگی مورد نظر در یزد مراجعه کنید.

او خاطر نشان کرد: سه شرط  نیز را برای ما تعیین کرده اند اول اینکه کل مبلغ وام که466 میلیون می باشد را یکجا و نقدی به حساب ماموت واریز کنیم، دوم اینکه انصراف بدهیم و سوم اینکه صبر کنیم تا بانک توسعه وام را واریز نماید بعد به نرخ روز مابقی را خودمان نقدی واریز کنیم تا بعدا برای تحویل کفی اقدام شود.

وی با انتقاد از این روند،  از همه همکاران خود درخواست کرد تحت هیچ شرایطی فریب این شرکت ها را نخورند و تا جایی که امکان دارد کامیون و کشنده خود را نقدی از بازار تهیه کنند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: تین تین ثبت نام خودرو ثبت نام کامیون رانندگان استان یزد شرکت ماموت شرکت ماموت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۸۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد

مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران از انتشار نخستین فراخوان نیاز پژوهشی این شرکت در سال ۱۴۰۳ خبر داد.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت ملی حفاری ایران، محمدعلی بیگ‌زاده گفت: در سال «جهش تولید با مشارکت مردم» این شرکت در نظر دارد نیاز پژوهشی خود را که با همکاری واحدهای مختلف فنی و عملیاتی شناسایی می‌شوند، در مقاطع مختلف زمانی و براساس نظام پژوهش، فناوری و تجاری‌سازی وزارت نفت، میان دانشگاه‌ها، پارک‌های علم و فناوری و مراکز علمی، فراخوان کند.

وی عنوان نخستین فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳ را «تهیه و تدوین دانش‌ فنی، فناوری طراحی و پیاده‌سازی ثبت نرم‌افزار تخصصی مهندسی و عملیات نمودارگیری سطحی با قابلیت تطبیق با مجموعه‌های نمودارگیری سطحی» بیان کرد و افزود: این پروژه با همکاری متخصصان شاغل در واحدهای فنی و مدیریت خدمات ویژه حفاری شرکت تعریف و نهایی شده است و از طریق طرح پژوهشی اجرا می‌شود.

مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران در ادامه گفت: موضوع این طرح شامل ساخت نرم‌افزار تخصصی مهندسی عملیات نمودارگیری سطحی است که پیش از این نیز یک نوبت فراخوان شده است و اکنون براساس مصوبات نشست‌های کارگروه داوری و با توجه به اصلاحیه‌های انجام‌شده، دومین فراخوان آن منتشر شد.

بیگ‌زاده درباره راه‌های دسترسی و مشاهده فراخوان بیان کرد: این فراخوان در سامانه اجرایی تقاضا و عرضه پژوهش و فناوری (ساتع) به آدرس www.sate.atf.gov.ir و سامانه نظام ایده‌ها و نیازها به آدرس www.nan.ac قابل مشاهده است و پژوهشگران می‌توانند پیشنهاد خود را در قالب فرم پیشنهاد طرح پژوهشی روی سایت به آدرس www.rtd.nioc.ir تهیه و همراه با نامه رسمی از سوی معاونت پژوهشی دانشگاه یا رئیس پارک علم و فناوری مربوطه در سامانه ساتع ارسال کنند.

وی گفت: اطلاعات تکمیلی مربوط به طرح پیش‌گفته روی سامانه قابل دسترس بوده و آخرین مهلت بارگذاری پیشنهادها برای علاقه‌مندان تا پایان اردیبهشت امسال است. شماره‌تلفن‌های ‌ ۰۶۱۳۴۱۴۴۳۵۸ و ۰۶۱۳۴۱۴۴۳۲۰ برای پاسخ‌گویی به پرسش‌ها اختصاص دارد.

دیگر خبرها

  • نظارت ها بر شرکت های بورسی برای واریز به موقع سود سهام عدالت چگونه است؟
  • برتری خودروهای تجاری بهمن نسبت به سایر محصولات تجاری مشابه
  • تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت اعلام شد + جزئیات
  • شگرد عجیب یک کلاهبردار برای خرید سکه و طلا
  • فراخوان نوجوانان تهرانی برای شرکت در مسابقه «هم‌سُرا»
  • هشدار بیمه مرکزی به خودروهای فاقد بیمه شخص ثالث
  • تلاش ایلان ماسک برای افزایش فروش تسلا در سفر سرزده به چین
  • هشدار استقلال ؛ فریب نخورید!
  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • تمدید سه روزه مهلت واریز وجه مشتریان فراخوان شده پارس