Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی علی پور گفت: بیش از ۴۰ هکتار از اراضی زراعی و باغی روستای تنگ نارک با آب این قنات مشروب می‌شود، قنات تنگ نارک به طول ۹۶۰ متر ودارای ۶۴ میله چاه می‌باشد که با اعتبار ۲۴۶۱ میلیون ریال از محل اعتبارات ملی خشکسالی مرمت و احیاء شده است.

این مقام مسئول گفت: به دلیل خشکسالی‌های چند سال اخیر و همچنین بر اثر سیلاب دی ماه سال گذشته که باعث تخریب قسمت‌هایی از قنات و کاهش دبی آن به ۸ لیتر بر ثانیه شده بود خوشبختانه پس از اتمام عملیات اجرایی پروژه‌ی احیا و مرمت قنات مذکور، دبی قنات به ۲۰ لیتر بر ثانیه افزایش پیدا یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: ریزش برداری گالری، لایروبی، نو کنی، بغل بری، باز کردن دهانه میله چاه‌های مسدود، تهیه کول‌های بتنی و نصب تابلو در مظهر قنات از جمله عملیات اجرایی احیاء و مرمت این قنات است.

علی پور قنات‌ها را عامل مهمی در تحول اقتصادی، ایجاد تعادل بیولوژیک، جلوگیری از تخریب سفره‌های آب زیرزمینی و بهینه سازی مصرف آب در حوزه کشاورزی دانست.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی خنج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۸۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایروبی بند‌های تغذیه مصنوعی استان یزد برای مدیریت سیلاب

جواد محجوبی مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه‌ای یزد در مورد تلاش این شرکت جهت نگهداری از بند‌های تغذیه مصنوعی استان گفت: عملیات لایروبی و رسوب برداری از چندین بند در سطح استان آغاز شده است که تاکنون بند‌های صادق آباد تفت، مروست، بهاباد ۲ و بهادران ۲ به میزان ۲۸۰ هزار متر مکعب انجام شده است.

زارع زاده مدیر بهره برداری و نگهداری از تاسیسات آبی شرکت سهامی آب منطقه‌ای یزد هم از مرمت بند‌های استان در یک ماه گذشته جهت مهار سیلاب خبر داد و گفت: مراحل اجرای پروژه مرمت بند تغذیه مصنوعی رحیم آباد ابرکوه (مرحله دوم) که از سال ۱۴۰۱ آغاز شده است، در مراحل پایانی به سر می‌برد. 

وی با بیان اینکه مرمت بند رحیم آباد ابرکوه تاکنون ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، افزود: به منظور تکمیل فرایند مرمت این بند، عملیات اجرایی در جناح راست با عنوان مرمت بند رحیم آباد (مرحله سوم) با انتخاب مشاور و پیمانکار آغاز شده است.

زارع زاده همچنین اظهار داشت:عملیات لایروبی سیل بند دم هفت اردکان و بند تغذیه مصنوعی رودخانه شور ابرکوه نیز شروع شده است. 

مدیر بهره برداری و نگهداری از تاسیسات آبی شرکت سهامی آب منطقه‌ای یزد در پایان هدف از مرمت و نگهداری بند‌های تغذیه مصنوعی استان را افزایش حجم مخزن به منظور کنترل سیلاب و افزایش نفوذ آب و تغذیه سفره‌های آب زیرزمینی دانست.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • آیین گاوکشان 
  • ۳۰ رشته قنات خراسان شمالی در حال مرمت و لایروبی است
  • افزایش چهار برابری دبی تصفیه خانه فاضلاب یزد با ورود روان آب‌ها
  • احیا قنات‌ها در قم بی‌وقفه دنبال می‌شود
  • نیاز مبرم ۱۰۰ رشته قنات در خراسان شمالی به مرمت
  • نیاز ضرروی ۱۰۰رشته قنات در خراسان شمالی به مرمت
  • تأمین آب آشامیدنی پایدار برای روستای «سرپله» آبدانان
  • مرمت پل خاتون کرج تا آخر امسال تمام می‌شود
  • لایروبی بند‌های تغذیه مصنوعی استان یزد برای مدیریت سیلاب
  • احیا و بازسازی ۵۰ قنات قدیمی در شهر باشت