Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-06@18:26:31 GMT

کاهش بهای نفت در پی گسترش نگرانی‌های اقتصادی

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۵۹۰۴۴

کاهش بهای نفت در پی گسترش نگرانی‌های اقتصادی

بهای معاملات نفت برنت با ۲۸ سنت معادل ۰.۳ درصد کاهش، به ۱۱۲ دلار و ۱۱ سنت در هر بشکه رسید.

به گزارش برنا، قیمت نفت در معاملات روز دوشنبه بازار جهانی همسو با بازارهای سهام آسیا تحت تاثیر نگرانی‌های سرمایه گذاران از تاثیر رکود اقتصادی بر تقاضا برای سوخت، کاهش پیدا کرد.

بهای معاملات نفت برنت با ۲۸ سنت معادل ۰.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳ درصد کاهش، به ۱۱۲ دلار و ۱۱ سنت در هر بشکه رسید.

بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۴۱ سنت معادل ۰.۴ درصد افزایش، به ۱۰۹ دلار و ۳۶ سنت در هر بشکه رسید.

تینا تانگ، تحلیلگر شرکت سی ام سی مارکتس در این باره گفت: ریسک گریزی گسترده ناشی از واهمه نسبت به رکود بود و قرنطینه‌های کرونایی چین عامل مهمی بوده که قیمت نفت را تحت فشار قرار داده است. ادامه قرنطینه‌های چین روی قیمت نفت در کوتاه مدت تاثیر منفی خواهد گذاشت. کاهش قیمت نفت از سوی عربستان سعودی هم منعکس کننده نگرانی‌ها نسبت به تقاضای جهانی برای نفت است.

عربستان سعودی که بزرگترین صادرکننده نفت جهان است، قیمت فروش نفت برای آسیا و اروپا را در ژوئن کاهش داد.

بازارهای مالی جهانی همچنین از افزایش نرخ بهره و ادامه قرنطینه‌ای کرونا در چین که به دومین اقتصاد بزرگ جهان آسیب زده است، به وحشت افتاده‌اند.

نفت برنت و وست تگزاس اینترمدیت هفته گذشته در واکنش به چشم انداز تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه نفت روسیه که نگرانی‌ها نسبت به وضعیت کمبود عرضه را تشدید کرد، برای دومین هفته متوالی رشد کردند.

معاون نخست وزیر بلغارستان روز یکشنبه گفت: اگر این کشور مهلت برای اجرای تحریم‌ها دریافت نکند، تحریم‌های نفت اتحادیه اروپا علیه روسیه را وتو خواهد کرد. وی به شبکه تلویزیون ملی بی ان تی گفت: مذاکرات فردا ادامه خواهد داشت و دیدار سران کشورها برای به نتیجه رساندن آنها ضروری است. موضع ما کاملا واضح است. اگر معافیت برای کشورهای دیگر وجود داشت، ما هم خواستار دریافت معافیت هستیم.

بلغارستان پیش‌تر گفته بود به دنبال دریافت معافیت از تحریم‌های پیشنهاد شده علیه نفت روسیه خواهد بود اما معلوم نیست آیا این کشور معافیت کامل یا مهلت مشابهی که روز جمعه برای کشورهای مجارستان، اسلواکی و جمهوری چک پیشنهاد شد را درخواست کرده است. این معافیت‌ها قطعا از تاثیر تحریم‌ها خواهند کاست.

بر اساس گزارش رویترز، کشورهای گروه هفت روز یکشنبه متعهد شدند واردات نفت روسیه را قطع کنند و واشنگتن تحریم‌های جدیدی را علیه مدیران گازپروم بانک و شرکتهای دیگر اعمال کرد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دلار رکود اقتصادی روسیه نفت واردات نگرانی ها قیمت نفت تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۹۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخست‌وزیر بلژیک: در حال بررسی اعمال تحریم‌های اقتصادی علیه اسرائیل هستیم

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، بر اساس آنچه رسانه‌های بلژیک امروز دوشنبه گزارش دادند، «الکساندر دی کرو» نخست وزیر بلژیک، در حال بررسی اعمال تحریم‌های اقتصادی علیه اسرائیل به دلیل جنگی است که این رژیم در غزه به راه انداخته است.

بلژیک در همراهی با دیگر کشورهای اتحادیه اروپا – ایرلند، اسپانیا، مالت، اسلوونی و لوکزامبورگ – از جنگ اسرائیل علیه غزه انتقاد کرده، ابتکاری را برای به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین ارائه داده و خواستار توقف فروش تسلیحات به اسرائیل و آتش‌بس در غزه شده است.

دی کرو گفت که در دیدار با رهبران کشورهای اتحادیه اروپا، تلاش خواهد کرد تا تحریم‌هایی را علیه اسرائیل اعمال کند، از جمله ممنوعیت کامل واردات کالا از شهرک‌های کرانه باختری و برخورد با شرکت‌هایی که شعبه و معاملاتی در شهرک‌ها، به ویژه به شراب، خرما و محصولات روغن زیتون اشاره دارد.

دی کرو افزود: اعمال تحریم‌ها علیه اسرائیل ناشی از دلایل اخلاقی و ادامه جنگ با غزه و وضعیت کرانه باختری است و ما به سادگی نمی‌توانیم کنار بایستیم؛ چراکه قربانیان در نتیجه عملیات نظامی اسرائیل بسیار زیاد است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نخست‌وزیر بلژیک: در حال بررسی اعمال تحریم‌های اقتصادی علیه اسرائیل هستیم
  • دهه ۹۰؛ دهه‌ی «رکود، عبرت، تجربه»
  • ریزش ۷۹ درصدی تورم تولید/کاهش تورم مصرف‌کننده ادامه دارد؟
  • طالبان به دنبال گسترش همکاری‌های اقتصادی با ترکیه
  • طغیانی:لغو معافیت مالیاتی به ضرر صندوق سرمایه‌گذاری ثابت است
  • سهام استارباکس ۳۱ درصد ضرر کرد
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی
  • سیاست‌گذاری صحیح برای گسترش روابط با همسایگان در حوزه تقویت جایگاه گازی چگونه باید باشد؟
  • اثرات تورم بر زندگی مردم با اختصاص سهمیه بنزین به نفر خنثی می شود
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است