Web Analytics Made Easy - Statcounter

جعفر قیصری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در زمان حاضر ۶۱۲ شرکت در مجموعه شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان وجود دارد که از این تعداد ۲۱۰ شرکت جزو شرکت های دانش بنیان هستند.

وی ادامه داد: گواهی ۱۳۰ شرکت دانش بنیان دیگر استان اصفهان تا اواخر خردادماه سالجاری صادر خواهد شد و تعدادشان به ۳۴۰ شرکت افزایش پیدا خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان اظهار داشت: این استان و شهرک علمی و تحقیقاتی  اصفهان همواره پیشگام عرصه علم و فناوری ایران بوده است و شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بعنوان یکی از بزرگترین مجموعه های فناوری ایران محسوب می‌شود.

وی اضافه کرد: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان از نظر تعداد شرکت‌ها بعنوان بزرگترین مجموعه فناوری و دانش بنیانی ایران است و این شهرک از نظر گردش مالی شرکت‌های فناور هم پس از پردیس فناوری تهران در رتبه دوم کشور قرار گرفته است.

قیصری خاطرنشان کرد: ایجاد شرکت‌ها و کسب و کارهای دانش بنیان و فناور  از سال ۸۲ تا امروز دنبال شده است و این شرکت ها با علم و فناوری برای اشتغال نخبگان و جلوگیری از مهاجرت آنها تاسیس و فعالیت می‌کنند و تولید ثروت و تجاری سازی دستاوردهای علمی و فناوری هدف بعدی این شرکت ها محسوب می‌شود.

وی بیان کرد: استان اصفهان همواره در ایجاد پارک‌های علم و فناوری در کشور پیشگام بوده است و اولین پارک علم و فناوری کشور در سال ۱۳۷۲ پیشنهاد شد و این ایده در سال ۱۳۸۰ در نمایشگاهی در اصفهان مورد بازدید رهبر معظم انقلاب قرار گرفت.

رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: در دهه جدید و بویژه با نامگذاری سال جاری با عنوان تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین، این موضوع مورد تاکید جدی قرار گرفته این است که این مجموعه‌ها و شرکت‌ها بتوانند در توسعه پایدار و توسعه منطقه ای و ملی و اقتصاد دانش بنیان نقش آفرینی کنند.

وی افزود:  دانش بنیان‌ها، شرکت هایی هستند که از کارگروه صلاحیت شرکت‌های دانش بنیان معاونت علمی ریاست جمهوری گواهی صلاحیت دانش بنیان برای محصول خود دریافت می‌کنند.

قیصری اظهار داشت: در زمان حاضر در پارک های علم  فناوری کشور حدود ۱۰ هزار شرکت فناور وجود دارد که ۵.۷ درصد آنها در استان اصفهان هستند و یک هزار و ۶۰۰ شرکت دانش بنیان در این پارک های علم فناوری وجود دارد.

شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به‌عنوان نخستین سازمان موسس مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری در کشور و یکی از زیرمجموعه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با هدف حمایت از ایجاد و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و تولید ثروت از علم راه‌اندازی شده است؛ این شهرک فعالیت اجرایی خود را از سال ۱۳۸۰ به‌طور جدی با راه‌اندازی نخستین مرکز رشد آغاز کرد.

در این شهرک علمی و تحقیقاتی، ۶۱۲ شرکت دانش‌بنیان و فناور مستقر است که توانسته‌ برای بیش از هفت هزار و ۸۰۰ نیروی انسانی خلاق و نوآور اشتغال ایجاد کند؛ این کسب‌وکارها گردش مالی بیش از ۱۳ هزار میلیارد تومانی را برای اقتصاد دانش‌بنیان به ارمغان آورده است.

   

برچسب‌ها شرکت دانش بنیان سال تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین اصفهان پارک علم و فناوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شرکت دانش بنیان اصفهان شرکت دانش بنیان اصفهان پارک علم و فناوری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان شرکت های دانش بنیان شرکت دانش بنیان استان اصفهان علم و فناوری دانش بنیان پارک های علم شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۹۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد صد درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات وعده صادق

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری سالانه روح اله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری پیش از ظهر امروز در محل این معاونت برگزار شد.

وی در این نشست به سوالات خبرنگاران رسانه های مختلف در خصوص شرکت‌های دانش‌بنیان، تسهیلات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به اکوسیستم فناوری و نوآوری پاسخ داد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور از رشد صد درصدی دانش‌بنیان ها در بورس تا پایان سال خبر داد و گفت: علم و فناوری، استفاده از این تکنولوژی ها دوبال عملیات صادق بودند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری سالانه روح اله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری پیش از ظهر امروز در محل این معاونت برگزار شد.

وی در این نشست به سوالات خبرنگاران رسانه های مختلف در خصوص شرکت‌های دانش‌بنیان، تسهیلات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به اکوسیستم فناوری و نوآوری پاسخ داد.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درخصوص حضور شرکت‌های دانش بنیان در بورس گفت: تاکنون ۱۰۸ شرکت در بازار سرمایه حضور دارند کا تا پایان سال رشد صد درصدی خواهند داشت.

وی با بیان اینکه شرکت‌هایی که وارد بورس می‌شوند سوابقی دارند، گفت: این شرکت‌ها باید امنیت داشته باشند و بحث جدی فنی دارند که وارد بورس شده اند، گفت: این شرکت‌ها امید به رشد و افزایش سرمایه مردم را دارند، اما هیچ لزومی ندارد که شرکتی برای ورود به بورس مورد تایید معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری قرار بگیرد

وی ادامه داد: برای شرکت‌هایی که مسائلی مستقیما با ابعاد حکمرانی داشته و داده‌های کلان مردم را در اختیار دارند و بحث امینت ملی مطرح می‌شود را توسط کارگروهی در معاونت ارزیابی می‌کنیم.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور ادامه داد:به همین دلیل این کارگروه وضعیت شرکت‌های متقاضی برای ورود به بورس را بررسی می‌کند تا داده‌های مردم و سرمایه گذاری‌های آنان را حفظ کند.

دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه خوشبختانه ایجاد بازار تخصصی در بورس و شاخص‌های ویژه نماد دانش بنیان تعریف شد، گفت: بناست که تا پایان سال حضور دانش بنیان‌ها در بازار بورس رشد صد درصدی خواهند داشت.

وی در بخش دیگری از سخن خود به عملیات وعده صادق اشاره کرد و گفت: عملیات وعده صادق دو بال داشت؛ علم و فناوری و شجاعت و تدبیر در استفاده از علم و فناوری دوبال وعده صادق بود.

ادامه دارد...

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!
  • راه‌اندازی اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی در کشور
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • آدرس غلط در بحث ایمنی خودرو‌ها | تحول در حوزه هوش مصنوعی 
  • اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌‎شود
  • رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال
  • رشد ۱۰۰ درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات «وعده صادق»
  • رشد صد درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات وعده صادق
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی
  • موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی ۶ سیلندر + تصاویر