Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@15:21:44 GMT

۹۰ درصد درآمدهای خراسان جنوبی از محل مالیات تامین می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۵۹۷۷۸

۹۰ درصد درآمدهای خراسان جنوبی از محل مالیات تامین می‌شود

جعفر احسانی مهر روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: سال گذشته ۲ هزار و ۶۸۴ اظهارنامه اشخاص حقوقی، ۳۱ هزار و ۹۵۲ اظهارنامه مشاغل و کسبه و هشت هزار و ۲۶۴ اظهارنامه املاک عملکرد سال ۱۳۹۹ به‌صورت کاملا الکترونیک ارائه شده است.

وی اظهار داشت: ۱۹ هزار و ۶۵۵ فقره از اظهارنامه‌ دریافتی مشاغل و کسبه استان در سال گذشته معادل ۶۲ درصد مؤدیان، تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم آنها پذیرفته و بدون رسیدگی مالیات آن قطعی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل امور مالیاتی خراسان جنوبی گفت: همچنین ۱۰ درصد مشاغل و کسبه استان در سال گذشته مالیات آنها بین یک ریال تا یک میلیون ریال، ۲۰ درصد بین یک میلیون ریال تا ۱۰ میلیون ریال، ۵۶ درصد بین ۱۰ میلیون ریال تا ۵۰ میلیون ریال و ۱۴ درصد مالیات آنها بالای ۵۰ میلیون ریال بوده است.

وی افزود: با توجه به سهم درآمدهای مالیاتی مشاغل استان از ۲۸ هزار و ۶۱۲ برگ قطعی صادره در این منبع، ۷۹ درصد آنها معاف از مالیات و فقط ۲۱ درصد این مؤدیان مشمول مالیات بوده‌اند.

احسانی مهر گفت: این اطمینان داده می‌شود که اداره کل امور مالیاتی خراسان جنوبی از تمامی ظرفیت‌ها برای حمایت و همراهی با مجموعه‌های اقتصادی و دانش‌بنیان استفاده می‌کند و امیدواریم با توجه به فضای تعامل  مردم و مسوولان و ظرفیت‌های موجود در کنار فرصت‌های سرمایه‌گذاری بخصوص معافیت‌ها و تسهیلات مالیاتی پیش‌بینی شده در قانون، شاهد افزایش سرمایه‌گذاری و رونق اقتصادی پویا و مولد و حضور فعال جوانان در تمامی عرصه‌های رشد و توسعه و امیدآفرینی استان برای تحقق شعار سال باشیم.

وی ادامه داد: ۱۱۵ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان از محل مالیات و عوارض وصول شده در سال گذشته به حساب شهرداری‌های استان واریز شد که نسبت به سال قبل از آن ۸۵ درصد رشد داشته است.

مدیرکل امور مالیاتی خراسان جنوبی گفت: همچنین سال گذشته از محل مالیات و عوارض وصول شده در نظام مالیات بر ارزش افزوده، چهار میلیارد و ۲۷۰ میلیون تومان به حساب دهیاری‌ها، سه میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان به حساب روستاهای فاقد دهیاری و یک میلیارد و ۲۳۰ میلیون تومان به حساب مناطق عشایری استان به‌صورت مستقیم و ماهانه واریز شده است.

وی گفت: این واریزی نسبت به سال ۱۳۹۹ در بخش شهرداری‌ها ۸۵ درصد، دهیاری‌ها بیش از ۱۰۰ درصد، روستاهای فاقد دهیاری ۹۴ درصد و در مناطق عشایری ۹۸ درصد رشد داشته است.

احسانی مهر اظهار داشت: در این مدت سه میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان برای توسعه ورزش مدارس، ورزش همگانی، فدراسیون بین‌المللی ورزش زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی، ورزش روستایی و عشایری، ورزش بانوان و زیرساخت‌های ورزشی به‌ویژه در حوزه معلولان و جانبازان پرداخت شده است.

وی افزود: ۶۰۰ میلیون تومان نیز برای تاسیس و توسعه واحدهای آموزشی مورد نیاز در مناطق کمتر توسعه‌یافته به حساب وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های مربوطه واریز شده که در مجموع نسبت به سال ۱۳۹۹ بیش از ۲۰ درصد رشد داشته است.

مدیرکل امور مالیاتی خراسان جنوبی بیان کرد: اداره کل امور مالیاتی خراسان جنوبی از محل مشارکت فعالان اقتصادی، شناسایی منابع جدید و وصول معوقات و مطالبات مالیاتی در سال گذشته ۹۱۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان وصول کرده که نسبت به سال ما قبل، ۷۵ درصد رشد داشته است.

وی گفت: از مجموع مالیات وصول شده در سال گذشته ۴۵۹ میلیارد تومان از محل مالیات‌های مستقیم با درصد رشد ۵۶ درصد نسبت به سال ۱۳۹۹ و ۴۵۵ میلیارد تومان از محل مالیات‌های غیرمستقیم و ارزش افزوده با درصد رشد ۹۹ درصد نسبت به سال ۱۳۹۹ بوده است.

احسانی مهر افزود: با توجه به اطلاعات واصله از سایر دستگاه‌های اجرایی، راه‌اندازی سامانه‌های هوشمند و الکترونیک مالیاتی همچنین اقدامات صورت گرفته درخصوص شناسایی دستگاه‌های کارتخوان بی‌هویت و تشکیل پرونده‌های مالیاتی مربوطه، پیشگیری از فرارهای مالیاتی و پیگیری منابع مالیاتی سهم استان مانند معادن و از همه مهمتر مشارکت قابل توجه و تقدیر فعالان اقتصادی در ارائه اظهارنامه‌های مالیاتی و انجام تکالیف قانونی، درآمدهای مالیاتی برای فعالیتهای عمرانی، خدماتی و توسعه ای استان هزینه شده است.

وی گفت: مالیات و عوارض واریزی به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، روستاهای فاقد دهیاری و مناطق عشایری در استان خراسان جنوبی صرف تکمیل و تجهیز زیرساخت‌های شهری، روستایی و عشایری همچنین عمران، آبادانی و توسعه خدمات اجتماعی با عناوین مختلف می‌شود.

احسانی مهر درخصوص ظرفیت‌های مالیاتی خراسان جنوبی گفت: در حال حاضر با توجه به میزان توسعه‌یافتگی استان و حمایت‌های لازم از استان‌ها و مناطق کم‌برخوردار، سهم درآمدهای مالیاتی خراسان جنوبی از کل درآمدهای مالیاتی کشور حدود ۳۱ صدم درصد در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه خراسان جنوبی به عنوان یک استان با ظرفیت‌های بسیار غنی در بخش‌های مختلف است افزود: با توجه به وضعیت خشکسالی سال‌های متمادی منطقه همچنین مسائل و مشکلات اقتصادی کشور، اداره کل امور مالیاتی استان با مشارکت و همدلی فعالان اقتصادی و مسوولان، تکیه بر توان و درآمدهای داخلی را جزو برنامه‌های اولویت‌دار قرار داده و توسعه روزافزون استان را با وجود بسیاری از مسائل رقم زده است.

خراسان جنوبی با ۱۱ شهرستان به مرکزیت بیرجند، ۳۱ شهر و هزار و ۷۸۰ آبادی دارای سکنه دارد.

برچسب‌ها سازمان امور مالیاتی کشور خراسان جنوبی عوارض شهری سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان امور مالیاتی کشور خراسان جنوبی عوارض شهری سازمان امور مالیاتی کشور خراسان جنوبی عوارض شهری سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور کل امور مالیاتی خراسان جنوبی درصد رشد داشته درآمدهای مالیاتی نسبت به سال ۱۳۹۹ خراسان جنوبی محل مالیات میلیون تومان سال گذشته میلیون ریال شهرداری ها دهیاری ها ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۹۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرک تخصصی گوهرسنگ در خراسان جنوبی ایجاد می‌شود

استاندار خراسان جنوبی گفت: شهرک تخصصی گوهرسنگ را با کمک ایمیدرو ایجاد خواهیم کرد تا با واردات سنگ‌های خام از افغانستان، به بازار جهانی دسترسی پیدا کنیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، جواد قناعت در جریان بازدید از پایون استان خراسان جنوبی در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران، اظهار داشت: خراسان جنوبی از لحاظ وسعت سومین استان پهناور کشور است اما یک درصد جمعیت کشور را دارد.

استاندار با اشاره به فاصله زیاد این استان با کانون‌های جمیعتی کشور، افزود: تراکم جمعتیی استان هم پایین است و در شرقی‌ترین نقطه کشور قرار دارد. به گفته وی؛ خراسان جنوبی ظرفیت‌های خوبی در حوزه کشاورزی و معدنی داشته و بزرگان و علمای خوبی در حوزه‌های علمی و دینی دارد.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به رتبه‌های برتر استان در تولید محصولات استراتژیک، گفت: در تولید محصولات استراتژیکی مانند زرشک و عناب رتبه اول کشور و جهان و در محصول زعفران رتبه دوم کشور را داریم، همچنین با وجود 800 نوع گیاه دارویی، رتبه سوم کشور را داریم.

قناعت با بیان اینکه این استان رتبه چهارم کشوری را در تولید پنبه و رتبه پنجم را در تولید گل نرگس و پسته و رتبه هشتم در  تولید انار را دارد افزود: ذخایر معدنی فراوانی داریم از جمله 76 درصد زغالسنگ کشور و 85 درصد بنتونییت خاورمیانه در خراسان جنوبی است و این استان در حوزه‌های طلا، گرانیت، نقره، مس، آلومینیوم و... غنی است.

وی از 9 اثر ثبت جهانی استان خبر داد و گفت:  این 9 اثر نشان دهنده اصالت استان است و از منظر گردشگری هم توجه خاصی به خراسان جنوبی شده است.

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه این استان 331 کیلومتر مرز مشترک با افغانستان دارد، گفت: چهار گذرگاه مرزی داریم که یکی از این مرزها ماهیرود و فعال است. 

قناعت تصریح کرد: 35 درصد صادرات جمهوری اسلامی به لحاظ ارزش و 40 تا 50 درصد به لحاظ وزنی از مرز ماهیرود سربیشه انجام می‌شود که بسیار استراتژیک هم است.

وی با تأکید بر ضرورت تکمیل چرخه فرآوری محصولات استان، عنوان کرد: یکی از راهکارهای توسعه خراسان جنوبی توجه به زنجیره ارزش محصولات استان است و توجه ویژه ما هم بر  محصولات راهبردی و توسعه‌ها متمرکز است.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به طرح زنجیره‌های ارزش استان‌ها در وزارت کشور گفت: زمانی که این طرح آغاز شد ما دوره کاری را تشکیل دادیم و در کنار ظرفیت‌های مختلفی که داریم روی دو محصول زرشک و گوهرسنگ بیشتر متمرکز شدیم و در کنار همه ظرفیت‌ها، این محصولات در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی هم غرفه دارند.

قناعت از 99 درصد تولید زرشک ایران و جهان در استان گفت و اظهار داشت: با حدود 25 هزار هکتار سطح زیرکشت زرشک، سالانه 116 هزار تن زرشک تر و 25 تا 30 هزار تن هم زرشک خشک و صادراتی داریم.

وی با بیان اینکه در حوزه صادرات محصول زرشک اتفاقات خوبی در گذشته نیفتاده است اظهار داشت: 750 تن یعنی تنها 2.5 درصد زرشک استان صادر می‌شود که هدف گذاری شده با تکمیل زنجیره ارزش و واحدهای فناوری، صادرات زرشک را افزایش دهیم.

به گفته وی؛ اگر توسعه محصول و صادرات و برندسازی زرشک را داشته باشیم ارزش افزوده از 50 تا 70 درصد به 400 تا 500 درصد افزایش می‌یابد، این مورد هدف گذاری ما برای نمایشگاه سال آینده هم است.

استاندار خراسان جنوبی درباره گوهرسنگ‌های استان نیز گفت: معادن از ظرفیت‌های استان خراسان جنوبی است ذخایر معدنی شناسایی شده ما بیش از 7 میلیون تن است و رتبه ما از لحاظ تعداد معادن فعال چهارم و از لحاظ ذخایر هفتم است.

قناعت از ثبت ملی 5 گوهرسنگ استان خراسان جنوبی از جمله عقیق پاییزی سرایان، شکوفه فردوس، فلورین طبس و عقیق نهبندان خبر داد و گفت: ارزش افزوده ما در گوهرسنگ‌ها هزار درصد است که اگر به صادرات توجه شود، می‌توانیم ارزش افزوده این محصول را تا دو هزار درصد افزایش دهیم.

به گفته وی؛ ما بازارچه تخصصی گوهرسنگ را در دو شهرستان داریم و شهرک تخصصی گوهرسنگ را با کمک ایمیدرو ایجاد خواهیم کرد تا با واردات سنگ‌های خام از افغانستان، به بازار جهانی دسترسی پیدا کنیم.

وی با بیان اینکه چشم‌اندازی که برای نمایشگاه 2025 داریم این است که با هماهنگی وزارت کشور تمرکز بر روی محصول زرشک و گوهرسنگ باشد گفت: برای سال بعد تکمیل زنجیره این دو محصول، دانش بنیانی کردن و افزایش صادرات این محصولات هدف گذاری شده است.

استاندار خراسان جنوبی از انعقاد تفاهم نامه بین استاندار و قائم مقام وزیر صمت خبر داد و گفت: تفاهم نامه تکمیل زنجیره ارزش افزوده گوهر سنگ‌های خراسان جنوبی بین استانداری خراسان جنوبی و قائم مقام و معاون وزیر صمت در نمایشگاه ایران اکسپو منعقد شد.

انتهای پیام/254/.

دیگر خبرها

  • یک درصد مالیات بر ارزش افزوده به شهرداری‌ها اختصاص یافت
  • راز صفر شدن مالیات ۵۰ درصد اصناف خرد در کشور
  • راز صفر شدن مالیات 50 درصد اصناف خرد در کشور
  • انعقاد ۷ تفاهم‌نامه رهاورد اکسپو برای خراسان جنوبی
  • فرار مالیاتی با دفتر ویترینی
  • اقساط مالیاتی اصناف بلندمدت‌تر می‌شود
  • بهره مندی بیش از ۴۰۰ هزار نفر در شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر خراسان جنوبی از بیمه سلامت
  • توزیع 40 هزار اقلام توانبخشی بین معلولان خراسان جنوبی
  • شهرک تخصصی گوهرسنگ در خراسان جنوبی ایجاد می‌شود
  • بانک مرکزی بزرگترین مالیات دهنده در بین شرکتهای دولتی