Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر «نادر نادری» روز دوشنبه در دیدار با فرماندار روانسر و جمعی از سرمایه‌گذاران و دهیاران این شهرستان، افزود: این همایش برای اولین بار است که در استان برگزار می شود و مسیر توسعه اقتصادی، فرهنگی و گردشگری را هموار خواهد کرد.

وی تصریح کرد: اکنون فصل بهره برداری از ثبت جهانی اورامانات است و برای تحقق این مهم دولت به تنهایی نمی تواند کار کند بلکه نیازمند مشارکت و همراهی بیشتر مردم و فعالان و سرمایه گذاران هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر اجرایی همایش بین المللی هورامان، ثبت جهانی، فرهنگ و توسعه، نیز گفت: بیش از ۶۰ درصد از وسعت منطقه اورامانات در استان کرمانشاه واقع شده و بخش دیگر در استان کردستان و بخشی نیز در حلبچه عراق قرار دارد و با توجه به این ظرفیت ارزشمند در کرمانشاه باید آن را به کشور و جهانیان بشناسانیم.

«شیرین زردشتیان» اضافه کرد: همایش بین‌المللی هورامان رویدادی شاخص خواهد بود چرا که فقط یک همایش علمی نیست بلکه غرفه‌های متنوع صنایع دستی و موسیقی، برگزاری مسابقات بومی و محلی و تور هورامان گردی از جمله برنامه‌های جانبی این همایش است.

فرماندار روانسر نیز اظهار داشت: تبلیغات و اطلاع رسانی مهمترین ابزار برای معرفی بیشتر اورامانات است و باید از ظرفیت سمن ها ، شوراها ، دهیاران و ائمه جمعه و جماعات در این راستا بهره برد.

«سعدی مصطفی‌زاده» افزود: توسعه اورامانات و به ویژه شهرستان روانسر در گرو توجه ویژه به گردشگری است و ثبت جهانی اورامانات یک رویداد و فرصت مهم برای منطقه است و باید مردم به خوبی از آن استقبال کنند.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه این منطقه همواره مقصد گردشگری است، با تقویت زیرساخت ها و معرفی بیشتر این توانمندی ها می توان صنعت گردشگری و در نتیجه بنیه اقتصادی را تقویت کرد.

مدیر پایگاه جهانی منظر فرهنگی تاریخی اورامانات نیز اضافه کرد: از ظرفیت گردشگری روانسر به عنوان دروازه اورامانات به خوبی استفاده نشده و مهمترین دغدغه اعضای هیات علمی و اجرایی همایش بهره برداری از ظرفیت های تاریخی، طبیعی و فرهنگی این دیار است.

«پویا طالب‌نیا» افزود: باید تلاش کنیم روانسر به مقصد گردشگری تبدیل شود و ماندگاری مسافر را در این شهرستان بیشتر کنیم.

اورامانات به منطقه‌ای در شمال غربی استان کرمانشاه با حدود ۳۰۰ هزار نفر جمعیت شامل شهرستان‌های روانسر، جوانرود، ثلاث باباجانی و پاوه اطلاق می‌شود.

۲۹۵ اثر ثبت شده ملی در منطقه اورامانات و در شهرستان های ثلاث باباجانی، روانسر، پاوه و جوانرود وجود دارد که بیشترین آثار ثبت شده گردشگری ملی با ۲۰۰ اثر در شهرستان ثلاث باباجانی واقع شده است.

به گزارش ایرنا؛ منظر فرهنگی هورامان» در چهل‌ و چهارمین اجلاس کمیته میراث جهانی یونسکو (سه‌شنبه پنجم مرداد ۱۴۰۰ برابر با ۲۷ جولای ۲۰۲۱) در شهر فوجوی چین، با تصویب اعضای کمیته، به‌ عنوان بیست و ششمین میراث ملموس کشورمان در فهرست میراث جهانی یونسکو به ثبت رسید.

پرونده ثبت جهانی منظر فرهنگی اورامانات در استان‌های کرمانشاه و کردستان با حدود ۴۰۹ هزار هکتار عرصه و حریم قرار دارد که ۱۰۶ هزار هکتار آن مربوط به عرصه و ۳۰۳ هزار هکتار نیز جزو حریم است.

منطقه هورامان با دارا بودن معماری پلکانی، آب و هوای مطبوع، آداب و رسوم سنتی، پوشش خاص، صنایع دستی و غذاهای محلی خود منحصربفرد است. این منطقه استان‌های کردستان، کرمانشاه و بخشی از اقلیم کردستان عراق را در برمی‌گیرد که در کردستان، بخش‌هایی از شهرستان سنندج، کامیاران و سروآباد و در کرمانشاه، شهرستان جوانرود، پاوه، روانسر و ثلاث باباجانی را شامل می‌شود.

بر اساس بررسی‌های صورت گرفته هورامان بیش از ۷۰۰ روستا را در این ۲ استان غربی ایران شامل می‌شود و شواهد باستان شناسی بدست آمده نشان می‌دهد که قدمت هورامان به دوران پارینه سنگی میانی و به حدود ۴۰ هزار سال قبل از میلاد مسیح برمی‌گردد.

برچسب‌ها گردشگری روانسر دانشگاه رازی کرمانشاه کرمانشاه اورامانات

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری روانسر دانشگاه رازی کرمانشاه گردشگری روانسر دانشگاه رازی کرمانشاه کرمانشاه اورامانات ثلاث باباجانی ثبت جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۹۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جلسه بررسی نحوه تقسیم و توزیع آب در دشت هراز

روابط عمومی آب‌ منطقه‌ای مازندران، جلسه بررسی وضعیت تقسیم و توزیع آب در دشت هراز در فصل زراعی جاری در با حضور مدیرعامل، معاونین حفاظت و بهره‌برداری و طرح و توسعه شرکت آب‌منطقه‌ای مازندران و فرمانداران شهرستان‌های محدوده دشت هراز برگزار شد. 

داودیان مدیرعامل شرکت آب‌منطقه‌ای مازندران در این جلسه ضمن تشریح آخرین وضعیت بارش و منابع آب استان در دشت هراز گزارشی نیز درخصوص آخرین وضعیت آبدهی رودخانه هراز ارائه کرد.

برنامه تقسیم و توزیع آب در دشت هراز و سهم هر شهرستان، نحوه توزیع و نوبت بندی در حال انجام در این دشت نیز تشریح شد.

فرمانداران شهرستان‌های محدوده این دشت نیز در این جلسه ضمن بیان مشکلات شهرستان‌های خود در حوزه تامین آب کشاورزی، پیشنهادات خود را به منظور بهبود وضعیت تقسیم و توزیع آب مطرح نمودند.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره شکوفه‌های بادام در شهر زیبای دژکرد
  • برگزاری همایش "پیاده روی خانوادگی " در بوستان جنگلی سرخه حصار
  • احیای موقت گردشگری در تالاب بین‌المللی هامون
  • افتتاح تعاونی شکوفایی خلاقیت در شیروان
  • برگزاری همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای
  • جشنواره‌های گردشگری با رویکرد ملی و بین‌المللی تدوین شود
  • اردوی هفت گردی به مناسبت هفته فرهنگی در منطقه ۷ شهرداری اصفهان
  • برگزاری جلسه بررسی نحوه تقسیم و توزیع آب در دشت هراز
  •  ۱ مصدوم به علت سقوط از ارتفاع در روستای شبانکاره منطقه روانسر
  • برگزاری تجمع حمایتی مردم و بانوان کرمانشاهی از اجرای «طرح نور»