Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-28@18:32:33 GMT

با وجود عدم فوتی چرا وضعیت قم هنوز زرد است؟

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۵۹۸۹۲

با وجود عدم فوتی چرا وضعیت قم هنوز زرد است؟

شهروندان قمی با ارسال های پیام هایی علت وضعیت زرد کرونایی قم رت با وجود آمار صفر فوتی ها و کاهش بستری ها را از خبرنگار ما پیگیر شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قم فردا  بیش از دو هفته آمار فوتی های کرونایی در استان قم صفر است و در یک روز نیز تست مثبت کرونا صفر بود اما وضعیت استان قم در جدول رنگ بندی های کرونایی همچنان زرد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سیامک محبی رئیس مرکز بهداشت قم با اشاره به  این که استان قم با  میانگین کشوری ۷/۷ درصدی، پایین‌ترین رتبه را به لحاظ تزریق دُز اول واکسن کرونا به کودکان بین ۵ تا ۱۲ سال دارد،گفت:هم اکنون تمام مراکز درمان و بهداشت و مرکز واکسیناسیون ویژه کودکان واقع در بوستان مهدی آماده‌ ارائه خدمات به هم استانی‌ها هستند.

رئیس مرکز بهداشت قم  با بیان اینکه کودکان در دو نوبت واکسن کرونا را دریافت کنند،گفت: در حال حاضر دو واکسن سینوفارم و پاستوکووک برای کودکان تایید شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: روند واکسیناسیون در قم مناسب نیست و باید جلسات اقناع‌سازی برای پیشگیری از واکسن هراسی افزایش یابد.

مهدی‌ مصری افزود: عادی انگاری، پایین بودن ۱۰ تا ۱۵ درصدی تزریق واکسن در این استان نسبت به میانگین کشوری، قرار گرفتن قم در مسیر مواصلاتی و ورود زائران به مناسبت‌های مختلف از جمله نیمه شعبان، تعطیلات عید نوروز، عید فطر و برگزاری چند مراسم ترحیم باعث شده وضعیت کرونایی این استان از ۲۸ اسفندماه پارسال تاکنون زرد بماند.

وی با اشاره به این‌که روند واکسیناسیون در این استان مطلوب نیست، ادامه داد: قم در تزریق دُزهای اول و دوم از میانگین کشوری عقب است و بر اساس آمارها در دُز سوم این عقب‌ماندگی بیشتر می‌باشد.
مصری با تاکید بر این‌که باید جلسات اقناع‌سازی برای پیشگیری از واکسن هراسی افزایش یابد، تصریح کرد: با وجود این‌که درقم یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار نفر جمعیت ساکن هستند، تاکنون یک‌میلیون و ۸۵۰ هزار دوز واکسن کرونا تزریق شده که آمار پایینی است.

در اهمیت واکسیناسیون احمد حرمتی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی قم   با اشاره به لزوم واکسیناسیون گفت: بین ۲ تا چهار درصد بیماران مبتلا به کرونا فوت می‌شوند، ولی مرگ‌ومیر بین کسانی که واکسن زده باشند شاید ۲ نفر در یک هزار نیز نباشد.

استاندار قم نیز با بیان اینکه وضعیت واکسیناسیون در استان قم مطلوب نیست گفت: در روزهای اخیر نگرانی از افزایش مبتلایان به بیماری کرونا در قم وجود دارد که در این راستا ضرورت دارد مدیریت هوشمند کنترل این بیماری بیش از گذشته در دستور کار و مورد توجه باشد.

سید محمد تقی شاهچراغی افزود: ضریب واکسیناسیون دانش آموزان استان قم نیز با توجه به بازگشایی مدارس باید افزایش یابد و در عین حال دستورالعمل‌های بهداشتی نیز می‌بایست با جدیت رعایت شود.

در کنار پایین بودن میزان واکسیناسیون در قم متاسفانه مسئله عادی انگاری نیز سبب شده که وضعیت قم همچنان زرد بماند عدم رعایت فاصله اجتماعی و عدم استفاده از ماسک مانند گذشته مسئله جدی است که ممکن است قم را همچنان از ضعیت آبی و سفید دور نگه دارد.

در ابتدای اپیدمی کرونا بیش از 90 درصد مردم قم از ماسک استفاده می کردند اما این رقم اکنون به 50 درصد کاه ش یافته است.

شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا می‌توانند با شماره تلفن‌های ۴۰۳۰، ۳۱۳۶ و ۱۹۰ تماس بگیرند و برای کسب آخرین اخبار دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.


انتهای پیام/


 

منبع: دانا

کلیدواژه: استان قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۹۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور


به گزارش خبرگزاری صدا وسیما: دکتر  شهنام عرشی گفت: واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.
وی پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.
رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت تصریح کرد: اواخر سال گذشته هم واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد.. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

دیگر خبرها

  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد