Web Analytics Made Easy - Statcounter

رحمت اله قیصوری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: یکی از الزامات قانونی برنامه ششم توسعه، تدوین برنامه توسعه اقتصادی و اشتغالزایی روستایی است که مطابق جزء یک بند الف ماده ۲۷ این قانون و بر اساس سهم بندی های در نظر گرفته شده برای استان ها، در هر سال باید برای تعدادی از روستاها برنامه توسعه اقتصادی و اشتغالزایی روستایی تدوین شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مطابق فاز اول سال ۱۳۹۷ برای ۵۶ روستای استان، سال ۱۳۹۸ تعداد ۱۰۶ روستا و سال ۱۳۹۹ برای ۶۳ روستای باقیمانده و در کل در ۲۲۵ روستا مطالعات توسعه اقتصادی و اشتغالزایی انجام شده است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی ایلام یادآور شد: بررسی طرح مطالعات توسعه اقتصادی و اشتغالزایی ۶۳ روستای باقیمانده استان ایلام فاز سوم و آخرین مرحله از طرح مطالعات توسعه اقتصادی و اشتغالزایی برای ۶۳ روستای باقیمانده استان ایلام بررسی شد.

قیصوزی اضافه کرد: در طول فازهای اول و دوم اجرای برنامه مطالعات توسعه اقتصادی و اشتغالزایی روستایی، تعداد ۴۷۵ برنامه و یک هزار و۴۱۷ پروژه پیش بینی شده که تاکنون تعداد ۱۷۵ برنامه و ۶۶۳ پروژه از آنها تصویب و برای اجرا به فرمانداری ها و دستگاه های اجرایی ذیربط قرار گرفته و برای فاز سوم نیز تعداد ۱۲۸ برنامه و ۲۱۹ پروژه در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: تدوین برنامه توسعه اقتصادی و اشتغالزایی روستایی به منظور ﺷﻨﺎﺧﺖ ﻋﻠﻤﯽ و ﺗﺤﻠﯿﻞ راﻫﺒﺮدی ﻣﺰﯾﺖﻫﺎ، ﺗﻮاﻧﻤﻨﺪی ﻫﺎ و ﺗﻨﮕﻨﺎﻫﺎی اﺳﺎﺳﯽ ﺗﻮﺳﻌﻪ اﻗﺘﺼﺎدی و اﺷﺘﻐﺎلزاﯾﯽ در روستاها و ﺑﺴﺘﺮﺳﺎزی ﺟﻬﺖ رﻓﻊ ﺗﻨﮕﻨﺎﻫﺎ و ﺑﻬﺮهﮔﯿﺮی از ﺗﻮاﻧﻤﻨﺪیﻫﺎی ﺗﻮﺳﻌﻪ اﻗﺘﺼﺎدی و اﺷﺘﻐﺎلزاﯾﯽ در روﺳﺘﺎﻫﺎ است.

قیصوری اظهار داشت: این مطالعات در ۲۶ بخش، ۳۹ دهستان و ۲۲۵ روستا انجام گرفته که به تفکیک در مرحله اول ۱۱ بخش، ۱۲ دهستان و ۵۶ روستا را شامل شده، در مرحله دوم ۱۳ بخش، ۱۹ دهستان و ۱۰۶ روستا و در مرحله آخر نیز این برنامه در ۹ بخش، ۱۰ دهستان و ۶۳ روستا انجام شد.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ﯾﮑﭙﺎرﭼﻪﺳﺎزی، ﻫﺪﻓﻤﻨﺪ ﮐﺮدن و ﺗﻌﯿﯿﻦ اوﻟﻮﯾﺖﻫﺎی ﺳﺮﻣﺎﯾﻪﮔﺬاریﻫﺎی اﻗﺘﺼﺎدی اﺷﺘﻐﺎل زا در روﺳﺘﺎﻫﺎ، ﺗﻘﻮﯾﺖ ﻇﺮﻓﯿﺖﻫﺎی ﻣﻮﺟﻮد و اﯾﺠﺎد ﻇﺮﻓﯿﺖﻫﺎی ﺟﺪﯾﺪی ﺗﻮﻟﯿﺪی ﺑﺎ ﺗﺎﮐﯿﺪ ﺑﺮ ﺗﮑﻤﯿﻞ زﻧﺠﯿﺮه ارزش و زﻧﺠﯿﺮه ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺑﺎ ﻣﺸﺎرﮐﺖ ﺑﺨﺶ ﻏﯿﺮدوﻟﺘﯽ در روﺳﺘﺎﻫﺎ و ﺗﻘﻮﯾﺖ و ﻧﻬﺎدﯾﻨﻪﺳﺎزی ﻣﺸﺎرﮐﺖ ﺑﺨﺶ ﻋﻤﻮﻣﯽ، ﺧﺼﻮﺻﯽ، ﺗﻌﺎوﻧﯽ و ﻣﺮدﻣﯽ (ﺳﺎﮐﻨاﻦ و ذﯾﻨﻔﻌﺎن روﺳﺘﺎﻫﺎی ﻫﺪف) در ﺗﻮﺳﻌﻪ اﻗﺘﺼﺎدی و اﺷﺘﻐﺎلزاﯾﯽ در روﺳﺘﺎﻫﺎ را از دیگر اهداف برنامه مذکور برشمرد.

به گزارش ایرنا، کل سهم استان ایلام ۲۲۵ روستا بوده که از این تعداد سهم شهرستان آبدانان ۱۸ روستا، ایلام ۱۵ روستا، ایوان ۲۵ روستا، بدره ۱۷ روستا، چوار ۱۴ روستا، چرداول ۲۳ روستا، دره شهر ۲۱ روستا، دهلران ۲۴ روستا، سیروان ۲۷  روستا، ملکشاهی ۱۵ روستا، مهران ۹ روستا و هلیلان ۱۷ روستا بوده است.

برچسب‌ها ایلام توسعه اقتصادی اشتغال زایی توسعه روستایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایلام توسعه اقتصادی اشتغال زایی ایلام توسعه اقتصادی اشتغال زایی توسعه روستایی توسعه اقتصادی و اشتغالزایی روستایی مطالعات توسعه اقتصادی و اشتغالزایی برنامه توسعه ۶۳ روستا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۶۰۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات بیش از ۵ میلیون دلار کالا از تعاونی‌های شهرستان کاشان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ رئیس اداره تعاون کاشان در نشست خبری به مناسبت هفته تعاون گفت: از ابتدای سال گذشته تا کنون، کالا‌هایی همچون سیمان، گلاب و عرقیات گیاهی، فرش دستبافت، لوله‌های چدنی، پلیکا، مفتول مسی، پی وی سی، میلگرد، لنت ترمز، لبنیات و مواد شوینده از کاشان به خارج از کشور صادر شده است.


حسن اربابی افزود: استرالیا، اسپانیا، انگلیس، سوئد، کانادا، آلمان، روسیه، اتریش، هلند، ژاپن، چین، پاکستان، عراق، آذربایجان، ارمنستان و افغانستان از جمله کشور‌های مقصد کالا‌های صادراتی بودند.


وی با اشاره به پرداخت ۲۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کاشان گفت: مجموعه ورزشی رفاه کارگران به عنوان یک پتانسیل حوزه ورزش میباشد که در این زمینه دو میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان برای زمین چمن مصنوعی مجموعه ورزشی رفاه کارگران اختصاص پیدا کرده است.


اربابی با اشاره به اینکه میزان تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت شده ۲۲۳ میلیارد تومان بوده است تصریح کرد: تسهیلات اشتغال‌زایی باید پایدار باشد و از این رو تسهیلات امسال به روستا‌هایی پرداخت می‌شود که برنامه داشته باشند و برای هر اشتغال حداکثر ۱۵۰ میلیون تومان تسهیلات پرداخت می‌شود و تسهیلات پرداختی نیز مورد رصد و پایش قرار می‌گیرد.


وی با اشاره به ۶۳ هزار بیمه شده اجباری در شهرستان کاشان ابراز داشت: این تعداد در یک هزار و ۲۰۰ واحد تولیدی مشغول به کار هستند که این مهم نشان از وسعت جامعه کارگری و اهمیت حوزه کارگری در شهرستان کاشان است.

دیگر خبرها

  • تخصیص ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبار برای عمران و توسعه روستاهای گلستان
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود
  • صادرات بیش از ۵ میلیون دلار کالا از تعاونی‌های شهرستان کاشان
  • طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد» طرحی برای کمک به اقتصاد روستا
  • ایجاد ۳۰۰ هزار طرح اشتغالزایی در سال ۱۴۰۳/ سقف تسهیلات اشتغال امسال افزایشی ندارد
  • ۳۰۲ کیلومتر راه روستایی در لرستان آسفالت شد
  • ۷ واحد معدنی در زنجان احیا شد
  • افتتاح کارگاه اشتغال‌زایی برای معتادان در مشهد
  • اجرای سند توسعه اشتغال در ۵۰۰ روستای خراسان شمالی