Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک نماینده مجلس عراق از جریان اهل سنت «عزم»، وزیر صنایع دولت الکاظمی را به میانجیگری برای خرید سلاح و تجهیز ارتش به تسلیحات ساخت اسرائیل متهم کرد.

به گزارش ایران اکونومیست، «احمد الجبوری» نماینده ائتلاف عزم به ریاست «خمیس الخنجر» در نامه ای به رئیس مجلس، «منهل الخباز»، وزیر صنایع عراق را متهم به میانجیگری برای شرکت اسرائیلی «دلتا دیفنس» به منظور فروش سلاح و تجهیزات نظامی

به ارتش عراق کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

الجبوری با انتشار پستی در فیس بوک نوشت که وزیر صنایع از نخست وزیر «مصطفی الکاظمی» خواسته تا ارتش و نیروهای امنیتی را به سلاح های ساخت اسرائیل تجهیز کند.

وی افزود که دلتا دیفنس بر اساس گزارش‌های رسمی سلاح های شرکت های اسرائیلی و خارجی را به فروش می‌رساند.

وزارت صنایع و شخص وزیر تا کنون هیچ اظهارنظر یا پاسخی در باره این ادعا نداشته است.

این در حالی است که پیشتر اطلاعاتی مبنی بر انتصاب یک فرد مظنون به ارتباط با سازمان تروریستی «داعش» از سوی وزیر صنایع عراق، به عنوان مدیرکل «نساجی و چرم» وزارت صنایع فاش شده است.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: اسرائیل ، مصطفی الکاظمی ، بغداد

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اسرائیل مصطفی الکاظمی بغداد وزیر صنایع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۶۰۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکایت نیکاراگوئه از آلمان برای ارسال سلاح به اسرائیل در لاهه رد شد

دیوان بین‌المللی دادگستری امروز سه‌شنبه تصمیم گرفت که پرونده شکایت نیکاراگوئه علیه آلمان را که خواستار ممانعت از صادرات آتی سلاح از برلین به اسرائیل است، رد کند.

قاضی نواف سلام با تاکید بر اینکه دولت آلمان به دقت بررسی می‌کند که آیا کمک‌های خاص مشمول مجوز در "اجرای نسل کشی، جنایات علیه بشریت" یا "نقض فاحش کنوانسیون‌های ژنو" مورد استفاده قرار می‌گیرد یا خیر، اظهار داشت: شرایط به گونه‌ای نیست که اعمال اختیارات آن را طبق ماده ۴۱ اساسنامه برای نشان دادن اقدامات موقت ایجاب کند.

قاضی با استناد به پرونده آلمان اشاره کرد که صادرات تسلیحات این کشور به اسرائیل از نوامبر ۲۰۲۳ "به میزان قابل توجهی کاهش یافته است" و از ۲۰۰ میلیون یورو در اکتبر به یک میلیون یورو در مارس ۲۰۲۴ رسیده است.

قاضی افزود که بر اساس اعلام آلمان، برلین از اکتبر ۲۰۲۳ تنها ۴ مجوز صادر کرده است که تنها یکی از آنها شامل صادرات ۳۰۰۰ سلاح ضد تانک قابل حمل است. یعنی گفته می‌شود اسرائیل برای دریافت مهمات تانک به آلمان مراجعه کرده است، اما در مورد این درخواست «تصمیمی» گرفته نشده است.

دعاوی یاد شده علیه دولت برلین جدا از پرونده‌ای است که نیکاراگوئه در دادگاه بین المللی دادگستری در لاهه مطرح کرد که براساس آن برلین با تداوم ارسال تسلیحات به اسرائیل، از کنوانسیون‌های ژنو سرپیچی کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • از دجله تا راین!/کدام کشور اروپایی رکورددار تجهیز صدام به تسلیحات شیمیایی بود؟
  • آنتونوف: اتهام‌زنی آمریکا درباره تسلیحات شیمیایی نفرت‌انگیز است
  • ماجرای استفاده اسرائیل از سلاح گرمافشاری
  • دستور وزیر دفاع روسیه به ارتش برای اختصاص تسلیحات بیشتر در جنگ اوکراین
  • شکایت نیکاراگوئه از آلمان برای ارسال سلاح به اسرائیل در لاهه رد شد
  • انسان‌هایی که تبخیر می‌شوند؛ استفاده اسرائیل از سلاح گرمافشاری در غزه
  • زخمی شدن 10 نظامی اسرائیلی در غزه
  • یک گردشگر ترکیه ای با چاقو یک نظامی اسرائیلی را در قدس زخمی کرد
  • ضرب و شتم نظامیان زن اسرائیلی بعد از امتناع از حضور در ارتش
  • آمریکا ۵ یگان ارتش اسرائیل را ناقض حقوق بشر اعلام کرد