Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس کمیسیون بازار و سرمایه اتاق بازرگانی تهران گفت: براساس برآوردهای انجام شده 15 میلیون نفر از جمعیت کشورهای همسایه از یارانه کالاهای اساسی ما استفاده می‌کنند.

عباس آرگون در گفت‌وگو با ایران اکونومیست درباره تصمیم دولت در رابطه با اصلاح یارانه ها، اظهار داشت: اصلاح یارانه ها یک کار ضروری و کاملا درست است و باید انجام شود اما اگر این اقدام در سال‌های قبل انجام می شد قطعا هزینه کمتری برای دولت داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه با اصلاح یارانه ها رانتی که نصیب عده ای خاص می شود از بین می رود، اضافه کرد‌: با تصمیم دولت در اصلاح یارانه ها در حقیقت یارانه حذف نمی شود اما نحوه پرداخت آن تغییر می‌کند.

نایب رئیس کمیسیون بازار پول و سرمایه اتاق بازرگانی تهران اظهار داشت: با اصلاح یارانه ها، یارانه ای که به واردکننده برای واردات کالاهای اساسی داده می شد از این به بعد به مردم و جامعه هدف داده می شود و در حقیقت شیوه پرداخت تغییر می‌کند.

وی با بیان اینکه اصلاح یارانه‌ها نیازمند شفاف سازی است، گفت: متاسفانه این اقدام دولت در خصوص اصلاح یارانه‌ها به صورت کامل شفاف سازی نشده است و این در حالی است که با توجه به استقرار دولت از سال قبل باید زیرساخت‌های لازم برای این مهم به طور کامل فراهم می شود.

آرگون با تاکید بر اینکه نباید اجازه داد تا ابهام موجب سوء استفاده شود، گفت: دولت باید به صورت کاملا برنامه‌ریزی شده و سیستماتیک قبل از اینکه افزایش قیمتی بر اثر اصلاح یارانه ها صورت گیرد از مردم به روش‌هایی که تعیین می‌شود حمایت کند و اجازه ندهد که با توجه به مشکلات اقتصادی فشار بیشتر اقتصادی به مردم و  بخصوص اقشار ضعیف و کم درآمد وارد شود.

وی اظهار داشت: قطعا دولت برای اصلاح یارانه ها از قبل برنامه ریزی کرده است بنابراین الان که تصمیم دارد این موضوع را اجرایی کند باید اطلاع رسانی کند.

نایب رئیس کمیسیون بازار پول و سرمایه با بیان اینکه هر اصلاحی مشکلات خاص خود را دارد بیان داشت: با اطلاع‌رسانی دقیق دولت با کمترین مشکل می تواند اصلاح یارانه ها را انجام دهد و لذا به هدف خود در اصابت یارانهها به جامعه هدف دست یابد.  

وی افزود: با توقف پرداخت یارانه ها به واردکنندگان برای واردات کالاهای اساسی، رانت ها از بین می رود و همه یارانه مورد نظر دولت به جامعه هدف اصابت خواهد کرد.

آرگون اظهار داشت: تاکنو نیز بخشی از یارانه ها به جامعه هدف می رسید اما این اتفاق به طور کامل صورت نمی گرفت.

وی در پاسخ به این سوال که گزینه مناسب برای حمایت از مردم پرداخت یارانه نقدی یا کالا برگ است؟‌ گفت: سیاست جبرانی را مجلس تعیین کرده و براساس قانون مجلس مقرر شده است‌ در صورت اصلاح یارانه ها، کالا برگ به مردم داده شود و دولت نیز ملزم به اجرا است اما اختصاص این کالا برگ ها به سطوح درآمدی باید به گونه ای باشد که طبقات متوسط و خصوصاً پایین جامعه که اتفاقا در سال‌های اخیر تعدادشان بیشتر شده است، مجبور به تحمل فشار اقتصادی بیشتری نشوند.

نایب رئیس کمیسیون بازار پول و سرمایه اتاق بازرگانی تهران با تاکید بر اینکه اقدام دولت در اصلاح یارانه ها یک تصمیم شجاعانه است، گفت: دولت با این اقدام آبروی خود را گرو گذاشته است و یک تصمیم بسیار سخت را گرفته است.

وی افزود: تصمیم دولت درباره اصلاح یارانه ها که براساس مصوبه مجلس انجام می شود یک تصمیم بسیار سخت است اما نحوه اجرای آن بسیار دارای اهمیت است و اگر این کار با زیرساخت مناسب و اطلاع رسانی دقیق انجام شود قطعا با آرامش روانی در جامعه همراه خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه بخشی از کالاهای یارانه ای از کشور قاچاق می شود، اظهار داشت: براساس برآوردها 15 میلیون نفر از جمعیت کشورهای همسایه از یارانه کالاهای اساسی ما استفاده می کنند این در حالی است که این یارانه مخصوص مردم ایران است.

 

منبع: خبرگزاری فارس برچسب ها: عباس آرگون ، اصلاح یاارنه‌ها ، نایب رئیس کمیسیون بازار پول و سرمایه اتاق تهران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: عباس آرگون اصلاح یارانه ها سرمایه اتاق جامعه هدف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۶۰۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مخبر عصر امروز (شنبه) در حاشیه دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا در دیدار «کنستانتینیو چیونگا» معاون رییس جمهور زیمباوه با اشاره به ظرفیت‌های بسیار زیاد دو کشور برای تأمین و گسترش همکاری‌های فی مابین افزود: تعاملات اقتصادی و سیاسی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای دوست و جهان براساس راهبرد برد-برد است.

معاون اول رئیس جمهور تبادلات علمی و دانشجویی، توسعه حمل و نقل و حل مسائل مالی و بانکی برای تسهیل روابط بخش خصوصی دو کشور را از دیگر زمینه‌های همکاری‌های ایران و زیمباوه برشمرد و تأکید کرد: دو کشور باید با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند و نیاز به ارز کشور سوم که دشمن مشترک دو ملت نیز می‌باشد، وجود ندارد و در این راستا باید برنامه مشترک و جامع ده ساله همکاری‌های دو کشور تهیه و پیگیری و همچنین تفاهم نامه‌ها و قراردادهای امضاء شده هر چه سریع‌تر اجرایی و عملیاتی شود.

کنستانتینو چیونگا معاون رییس جمهور زیمباوه نیز با اشاره به توسعه روابط دیپلماتیک دو کشور از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تأکید کرد: ایران و زیمباوه در یک مسیر حرکت می‌کنند و با وجود جدایی و مسیر طولانی جغرافیایی، اهداف مشترک بسیار زیادی در برابر نظام سلطه دارند.

وی همچنین با محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و تسلیت شهادت سرداران سپاه در این حمله تأکید کرد: تحریم‌های گسترده کشورهای غربی برای از بین بردن استقلال ایران و زیمباوه بوده است اما دو کشور می‌توانند با تعمیق روابط خود تحریم‌های دشمنان دو ملت را خنثی کنند.

وی همچنین با تأکید بر اجرای ۱۲ تفاهم نامه امضاء شده بین ایران و زیمباوه در دولت سیزدهم تصریح کرد: پیشرفت‌های شرکت‌های دانش بنیان و بخش خصوصی جمهوری اسلامی بسیار چشمگیر بوده است و به دنبال تقویت زیرساخت‌های همکاری دو جانبه براساس راهبرد برد-برد و بهره گیری از ظرفیت‌های ایران در زمینه‌های معدنی، انرژی، سلامت، پزشکی، کشاورزی، آبیاری مدرن و امنیت غذایی هستیم.

کد خبر 6090376 هادی رضایی

دیگر خبرها

  • تصمیم نهایی مجلس درباره یارانه‌ها در سال ۱۴۰۳/ اعلام جزییات مصوبه دولت
  • علاقمندی کشور‌های آفریقایی برای بهره‌مندی از توانمندی‌های حوزه سلامت ایران
  • کارخانه های آرد مازندران نوسازی و بهسازی می شود
  • امارات ولش کن، ما اماراتش کردیم | کدام کشورهای همسایه را آباد کردیم؟ | فیلم
  • بهره مندی بیش از ۴۸۰۰ نفر متأثر از سیل و آبگرفتگی از خدمات امدادی هلال احمر
  • توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • بارورسازی ابرهای کشورهای همسایه ربطی به بارش سیل‌آسای ایران ندارد