Web Analytics Made Easy - Statcounter

گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد با تأکید بر پیش‌گیری از حمله‌ها و حفاظت از شیعیان و هزاره‌های افغانستان، خواستار تحقیقات مجدد و مستقل برای شناسایی عاملان و به عدالت‌سپردن آن‌ها شد.

به گزارش ایران اکونومیست از پایگاه خبری پیام آفتاب افغانستان، ریچارد بنت گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان‌ ملل متحد برای افغانستان گفت که چهار تحقیق مستقل انجام داده و پس از انتشار آنها عاملان حمله تروریستی اخیر بازداشت و به کیفر خواهند رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت که ناکامی در حفاظت از جامعه هزاره که سال‌ها هدف دایمی کشتار بوده‌اند، پیامدهای وحشتناکی داشته است.

وی امروز همزمان با نخستین سالگرد حمله‌ خونین به مدرسه دخترانه سیدالشهدا در غرب کابل و برگزاری مراسم یادبود قربانیان آن حادثه تروریستی با روشن کردن شمع در مقابل این مدرسه، با انتشار مجموعه پیام های توئیتری در مورد وضعیت حقوق بشر در افغانستان گفت که ناکامی در حفاظت از جامعه شیعه افغانستان که هدف کشتار بودند، بسیار وحشتناک است.

 


بنت افزوده است که از زمان تسلط طالبان بر افغانستان، حمله‌های وحشیانه علیه جامعه شیعه و هزاره که برخی از آن‌ها را داعش به عهده گرفته، هنوز کسی پاسخ مناسبی نداده و همچنان ادامه یافته است.

ریچارد بنت با تأکید بر پیش‌گیری از حمله‌ها و حفاظت از شیعیان و هزاره‌ها، خواستار تحقیقات مجدد و مستقل برای شناسایی عاملان و به عدالت‌سپردن آن‌ها شده است.

 

 

وی با اعضای خانواده جان باختگان حملات به این مدرسه دخترانه  ابراز همدردی کرد و نوشت: "یاد کسانی که در آن رویداد جان باختند، باید همیشه حفظ بماند و برای آنها عدالت خواهی شود."

در ۱۸ اسفند سال ۱۴۰۰، انفجار تروریستی توسط یک خودروی بمبگذاری شده رخ داد و سپس دو انفجار دیگر هم صورت گرفت. در این رویداد حداقل ۸۵ تن جان باختند و حدود ۲۴۰ تن دیگر هم زخمی شدند.

این نخستین حمله به مراکز آموزشی در منطقه‌ی هزاره‌نشین غرب کابل نبود. پیش از آن هم آموزشگاه‌های موعود و کوثر دانش هدف حمله‌های مرگبار قرار گرفته بودند که در آن‌ها ده‌ها دانش‌آموز شهید شدند.
ذبیح الله مجاهد سخنگوی حکومت طالبان شب گذشته با اعلام اینکه تعدادی از عوامل انفجارها و حملات اخیر در افغانستان بازداشت شده اند و دولت طالبان برای برقراری امنیت متعهد است، گفت: "ما در قبال تمامی هموطنان خود، اهل تشیع، اهل تسنن و سایر هموطنان مسئولیت داریم. طبیعی است که آنها حق امنیت را دارند، حق زندگی آرام را دارند، این زمینه را دولت طالبان برای‌شان فراهم خواهد کرد. ما نهایت سعی خود را در این زمینه مبذول می داریم".

 

 

پیشتر در ماه مبارک رمضان (۳۰ اردیبهشت) نیز تروریست ها با سه انفجار پی‌ در پی در آموزشگاه «ممتاز» و مدرسه «عبدالرحیم شهید» در منطقه برچی غرب کابل را هدف قرار داده بودند که در دو انفجاری که در مقابل مدرسه «عبدالرحیم شهید» رخ داد، ده‌ها دانش‌آموز شهید و یا زخمی شده‌اند.

در عین حال چندین حمله مرگبار دیگر نیز در افغانستان رخ داد که در آن مکان‌های مذهبی و مراکز آموزشی شیعیان در کابل، بلخ و قندوز هدف حمله قرار گرفته بودند. ده‌ها تن در این رویداد ها شهید و زخمی شده بودند. در یکی از این حملات یک مسجد شیعه ها در مزار شریف هدف قرار گرفت که در آن حداقل ۳۱ تن شهید و بیش از ۹۰ تن زخمی شدند.

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: سازمان ملل متحد ، افغانستان ، انفجار تروریستی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان ملل متحد افغانستان انفجار تروریستی حمله ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۶۱۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرا آموزش فرهنگ ترافیک در ۱۰ مدرسه همدان 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، امیر بهرامی هدف از این رویداد ترغیب دانش‌آموزان وشهروندان به رعایت فرهنگ ترافیک، استفاده از حمل و نقل عمومی، رعایت ایمنی در سفر‌های درون‌شهری، مشارکت سازمان‌های مرتبط و نهاد‌های مردمی و نیز توجه ویژه به عابرین پیاده، موتورسواران برشمرد.

او تصریح کرد: راهبرد افزایش ایمنی در حمل و نقل و کاهش تصادفات نیازمند همکاری همه دستگاه‌ها و نهاد‌های متولی و البته همراهی شهروندان است و در همین راستا اهتمام تمام دستگاه‌های مرتبط از جمله، آموزش و پرورش، پلیس راهور، سازمان تبلیغات، صداوسیما، مسؤولان اجرایی و سایر ارگان‌ها و سازمان‌ها و حتی رسانه‌ها را می‌طلبد.

سرپرست سازمان مدیریت ومهندسی شبکه حمل ونقل شهرداری همدان با اشاره به اینکه دانش‌آموزان یکی از افراد اصلی هدف در آموزش‌های ایمنی ترافیکی هستند، گفت: این طرح تا اواخر خرداد ماه امسال نیز در پارک ترافیک شهرداری ادامه خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • آموزش دانش‌آموزان سیل‌زده در مکان‌های عمومی
  • ترکیه خواستار تشکیل پرونده دیوان کیفری بین‌المللی علیه اسرائیل شد
  • درخواست کریمی قدوسی از دولت افغانستان برای بررسی رگ و ریشه اش /سخنگوی سپاه ادعای جنجالی را تکذیب کرد /گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • اعتراض پناهجویان افغانستانی در اندونزی
  • اجرا آموزش فرهنگ ترافیک در ۱۰ مدرسه همدان 
  • دیپلمات افغان: جهان به سمت تعامل با کابل پیش می‌رود
  • خانوادهٔ شهید «نسیم افغانی» شناسایی شد
  • سفر معاون وزیر خارجه آمریکا برای بررسی تحولات افغانستان
  • روایتی از شهید لشکر فاطمیون + فیلم
  • گزارشگر ویژه سازمان ملل خواستار تحریم اسرائیل شد