Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدمحمود حسینی پور بر نظارت دقیق و منسجم چرخه تولیدگندم وآردونان تاکید کرد و گفت: باید با هدفگذاری مناسب ضایعات تولید نان را کاهش دهیم و به صفر برسانیم. ‎

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری برنا از مازندران ،  سید محمود حسینی پور در جلسه کارگروه آرد و نان استان با عنوان اینکه چرخه ناشی از نظام توزیع کنونی یارانه ها متاسفانه وضعیت نامطلوبی بوجود آورده است و توزیع غیرهوشمند یارانه ها یکی از مباحثی است که به فساد در این بخش کمک می کند، خاطرنشان کرد: اصلاح ساختارتوزیع یارانه اصلاح ساختارتوزیع یارانه باید در دستور کار قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: همه موظف هستیم در اجرای سیاست کلان دولت مبنی بر اصلاح ساختارتوزیع یارانه ها از این راه سخت با کمترین هزینه عبور کنیم و در این راستا نیازمند یک برنامه ی خارج از شرایط عادی هستیم.

استاندار، خبر داد: سامانه هوشمند و چرخه گندم وآردو نان کاملا تهیه شده و درقالب سامانه سیفا مشغول فعالیت است، اما سامانه هوشمند اصلاح مصرف یارانه را باید راه اندازی کنیم که دولت درحال آماده سازی می باشد.

حسینی پور با اشاره به این که در تولید و توزیع نان باید به نقطه مطلوب برسیم و با این مهم فاصله داریم، اظهار کرد: باید با هدفگذاری مناسب ضایعات تولید نان را کاهش دهیم و به صفر برسانیم.

استاندار با بیان این که باید به سمت اجرای مکانیزم های خاص برویم و جراحی اقتصادی به این مهم کمک می کند، اظهار داشت: نظام صرفه جویی و بهره وری می بایست مورد توجه قرار گیرد و اسراف باید از فرهنگ مصرف در جامعه ما حذف شود، چرا که وضعیت خاصی داریم و باید براساس یک برنامه ریزی پیش برویم.

وی با اشاره به این که فرآیند تولید نان باید تحت کنترل و نظارت قراربگیرد و با نظارت حداکثری باید وضعیت نان را کنترل کنیم، تصریح کرد: فرمانداران متولی و مسئول نان در شهرستان ها هستند و فرمانداران از طریق حضور میدانی و انتخاب ناظرین، بر فرآیند تولید نان نظارت حداکثری داشته باشند.

مقام عالی دولت در مازندران، عنوان کرد: انتحاب مکانیزم دو ماهه برای نظارت حداکثری بر وضعیت نان بزودی ایجاد می شود و معاون هماهنگی امور اقتصادی باید بصورت روزانه گزارش نقاط ضعف و قوت مدیریت بر این حوزه در شهرستان ها را ارایه نماید.

سید محمود حسینی پور یادآور شد: تشدید نظارت و بازرسی از نانوایی ها؛ توسط دستگاه های نظارتی می بایست در دستور کار قرار گیرد. ساعات کاری نانوایی ها باید مورد نظارت جدی قرار گیرد و نظم دقیقی بر فعالیت نانوایی ها حاکم گردد و با تعطیلی خودسرانه نانوایی ها باید برخورد قضایی شود.

استاندار، تاکید کرد: فروش بی ضابطه آرد توسط نانوایی ها جرم و قاچاق تلقی می شود و باید با مجازات قانونی همراه شود.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مازندران استاندار مازندران سید محمود حسینی پور نانوایی ها حسینی پور تولید نان قرار گیرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۶۱۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید در بخش کشاورزی با دانش بنیانی محقق می شود

به گزارش خبرنگار مهر، یوسف نوری شامگاه جمعه پس از بازدید از کشتارگاه صنعتی ساوانا گلوگاه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در آستانه روز کارگر این روز را تبریک گفت و این مجموعه بزرگ ساوانا به واسطه ایجاد زنجیره تأمین، ارزش آفرینی بسیار خوبی داشته است.

وی افزود: مجموعه ساوانا ۴۰ هزار تن در سال تولید دارد و امسال با مشارکت‌مردم به ۶۰ هزار تن هدف گذاری شد.

استاندار مازندران یادآور شد: با جدیت و پیگیری مدیر ارشد و مدیران مجموعه، زنجیره تأمین را کامل ایجاد کرده و تا انتهای زنجیره و پساب برای زنجیره بعدی بهره برداری می‌کنند.

نوری گفت: این صنعت از اهمیت بالایی در اقتصاد مقاومتی برخوردار است و با توجه به شعار سال با مشارکت مردم این مجموعه مواد اولیه جوجه یک روزه، خوراک دام و خرید تضمینی را از تولیدکننده اصلی و مردم تأمین می‌کنند.

به گفته استاندار مازندران، موانع قیمت‌های دستوری و صادرات برای مجموعه وجود دارد که باید پیگیر باشیم تا زمینه صادرات این مجموعه که استانداردها و کنترل کیفیت جهانی را تأمین کند، را فراهم کنیم.

وی افزود: نیازهای ارزی و دریافت ارز برای خرید تجهیزات و همچنین صادرات از نیازهای مهم مجموعه است.

به گفته استاندار مازندران، این مجموعه باید تکثیر شود که البته سخت است و با مشارکت مجموعه‌ها، تلاش شود تا در این صنعت که استان مازندران رتبه اول و تأمین کننده است، نقش ممتازتری داشته باشیم.

نوری با برشمردن ظرفیت‌ها و مزیت‌های کشاورزی استان و قابلیت صادرات گسترده محصولات تولیدی مازندران به خارج از کشور، خواستار برنامه‌ریزی دقیق برای تحقق شعار سال همراه با رفع موانع تولید و تسهیل در امر جهش تولید محصولات کشاورزی استان و نیز جهش در صادرات محصولات کشاورزی استان شد.

استاندار مازندران همچنین به ورود شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه کشاورزی استان تاکید کرد و گفت: جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان به بخش کشاورزی محقق می‌شود.

وی در ادامه بازدید از مراحل مختلف کشتار و بسته‌بندی گوشت مرغ در گروه تولیدی ساوانا، اظهار داشت: راه‌اندازی واحدهای زنجیره تولید در محصولات مختلف کشاورزی استان در دستورکار قرار گیرد.

یوسف نوری استاندار مازندران با همراهی بابک مؤمنی سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان و فرماندار گلوگاه از مجموعه تولیدی ساوانا در شهرستان گلوگاه بازدید کرد.

کد خبر 6089324

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۰ هزار واحد صنعتی به چرخه تولید بازگشتند
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • یک گرم چای سنواتی هم تاکنون در چرخه مصرف قرار نگرفته است
  • چای سنواتی تاکنون در چرخه مصرف قرار نگرفته است
  • تشکیل ۵۷ پرونده تعزیراتی برای نانوایان مشهدی
  • جهش تولید در بخش کشاورزی با دانش بنیانی محقق می شود
  • برخورد قاطع با کم فروشی نانوایان در مشهد
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد استان به چرخه تولید
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد به چرخه تولید
  • احیای بیش از ۳۰۰ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی