Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی به‌عنوان مهم‌ترین و بزرگ‌ترین رویداد نمایشگاهی ایران همه ساله به‌عنوان محلی برای گردهمایی فعالان صنعت، شرکت‌های ایرانی و سازندگان داخلی مطرح بوده و حضور حداکثری در این رویداد خود مؤید این نکته است.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی نفت ایران، نمایشگاه بین‌المللی صنعت نفت، مظهر نمایش توانمندی‌ها و آیینه تمام‌نمای سیاست‌های وزارت نفت در عرصه اقتصاد و فناوری انرژی است و امروز در شرایط تحریم‌ها، نگاه‌های زیادی معطوف به صنعت نفت ایران بوده و عملکرد این صنعت بیش از هر زمان دیگری مورد توجه قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برگزاری دوره بیست‌وششم این رویداد در حالی که جهان از تلاطم و تنش‌های مختلف در حوزه انرژی رنج می‌برد، نگاه‌ها را بیش از پیش به این رویداد مهم معطوف کرده است.

نگاهی گذرا به سیاست‌های صنعت نفت جمهوری اسلامی مؤید این واقعیت است که بخش عمده‌ای از اهداف مدنظر در مسیر خودکفایی، توانمندسازی و روزآمدی شرکت‌های خصوصی و دانش‌بنیان محقق شده است.

این دستاوردها با مشارکت همه‌جانبه سازندگان تجهیزات، صادرکنندگان، پیمانکاران، سرمایه‌گذاران، شرکت‌های طراحی - مهندسی، مراکز علمی و شرکت‌های دانش‌بنیان حاصل شده و نمایشگاه صنعت نفت نمودی از راه‌های موفق پیش روست که در سایه سیاست‌های حمایتی صنعت نفت از بخش خصوصی و غیردولتی شکل گرفته است.

با توجه به فشار دشمن و لغو نشدن تحریم‌ها، افزایش قابل‌توجه صادرات نفت ایران، رونق فعالیت‌های ساخت داخل و افزایش مشارکت شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور در پروژه‌های صنعت نفت، همچنین تأکید مقام معظم رهبری بر ضرورت تولید دانش‌بنیان، دوره بیست‌وششم نمایشگاه صنعت نفت اهمیتی دوچندان می‌یابد.

در بیست‌وششمین دوره نمایشگاه بین‌المللی صنعت نفت که ۲۳ تا ۲۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱ برگزار می‌شود، بیش از ۱۲۰۰ شرکت حضور دارند و بر این اساس برای جانمایی این شرکت‌ها حدود ۴۰ هزار مترمربع فضای نمایشگاهی اختصاص داده شده است.

مجید بوجارزاده، مدیر بیست‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت نفت در این باره گفت: در این دوره با توجه به شعار سال، شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور حضور پررنگی در نمایشگاه دارند و در این مسیر نیز تفاهم‌نامه‌ها و قراردادهایی به امضا خواهد رسید.

وی با بیان اینکه در چهار روز برگزاری نمایشگاه صنعت نفت، نشست‌های تخصصی متعددی با حضور مدیران ارشد صنعت نفت و مدیران شرکت‌های توانمند بخش خصوصی برگزار خواهد شد، ادامه داد: نیاز صنعت نفت به سرمایه‌گذاری و مشارکت در پروژه‌ها از یک سو، همچنین نیاز روزافزون به استفاده از توان شرکت‌های فنی و دانشی برای حل مسائل و افزایش بهره‌وری سبب شده است در نمایشگاه بیست‌وششم، آخرین پیشرفت‌ها و پیشنهادهای شرکت‌های توانمند بخش خصوصی برای کمک به صنعت نفت مطرح شود.

حضور مسئولان ارشد کشوری، فعالان صنایع مختلف، مدیران ارشد پولی و بانکی، سفرای کشورهای خارجی و ... از دیگر نکات مهم برگزاری نمایشگاه بیست‌وششم است.

رئیس روابط عمومی شرکت ملی نفت ایران در این زمینه اظهار کرد: به رسم هر ساله آیین آغاز به‌کار نمایشگاه با حضور مهمانان ارشد کشوری، نمایندگان مجلس و مدیران ارشد صنعتی روز جمعه، ۲۳ اردیبهشت‌ماه در محل نمایشگاه بین‌المللی صنعت نفت برگزار خواهد شد.

بوجارزاده ادامه داد: با تأکید وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در این دوره نمایشگاه شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور حضور پررنگی دارند و امید است این گردهمایی چهارروزه روند همکاری‌های بخش خصوصی و دولتی با هدف افزایش بهره‌وری و توسعه صنعت نفت را بیش از پیش تقویت کند.

بر اساس این گزارش، بیست‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با شعار «نفت دانش‌بنیان، تولید ایرانی، صادرات جهانی» روزهای ۲۳ الی ۲۶ اردیبهشت‌ماه از ساعت ۹ تا ۱۶ در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.

راهنمای موضوعی سالن‌ها

در نمایشگاه بیست‌وششم صنعت نفت، سالن ۵ شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی، سالن ۶ اعضای انجمن سازندگان تجهیزات صنعتی ایران، سالن ۷ اعضای اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های نفت، گاز و پتروشیمی، سالن ۸ و ۹ شرکت ملی نفت ایران و صنایع بالادستی نفت، سالن ۱۰ و ۱۱ شرکت‌های دانش‌بنیان، مراکز علمی، پارک‌های علم و فناوری، استارت‌آپ‌ها و دانشگاه‌ها، سالن ۱۲ و ۱۳ ایمنی و خدمات عمومی، سالن ۲۷ ماشین‌های دوار، سالن ۳۱ اعضای انجمن تجهیزات صنعت نفت، سالن ۳۵ برق الکترونیک، ابزار دقیق و مخابرات، سالن ۳۸ شرکت ملی گاز ایران، شیرآلات صنعتی، لوله و اتصالات، فولاد و ورق و پاویون‌های کشوری، سالن  A۳۸ لوله و اتصالات، عایق و نسوز؛ رنگ و پوشش، جوش و برش، سالن  B۳۸ شرکت ملی صنایع پتروشیمی و صنایع مرتبط و مواد شیمیایی، سالن ۴۰ برق الکترونیک و ابزار دقیق، مخابرات و اتوماسیون، سالن ۴۱ صنایع پایین‌دستی پتروشیمی و پالایشی، خدمات و تجهیزات آزمایشگاهی و سالن ۴۴ تجهیزات فرآیندی و مکانیکی، برق و پاویون‌های کشوری را میزبانی خواهد کرد.

منبع: شانا

کلیدواژه: نمایشگاه نفت نمایشگاه بین المللی صنعت نفت شرکت های دانش بنیان شرکت ملی نفت ایران بخش خصوصی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۶۲۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است

به گزارش همشهری آنلاین، «اقتصاد ایران توان تحمل تنش و جنگ، پس از تلافی حملات تل‌آویو را ندارد». این سخنان مجری تلویزیون اسرائیلی پس از حمله این رژیم به کنسول‌گری ایران واقع در دمشق است.

حال مدتی پس از پاسخ تنبیهی ایران با شلیک صدها پهباد و موشک کروز و بالستیک به اراضی اشغالی، مدیر شرکت انگلیسی Amtelon مچ وجتال که به عنوان یک سرمایه‌گذار خارجی در بورس ایران فعال است، می‌گوید که سرمایه‌گذاری برای خارجی‌ها در بیش از ۱۰۰ شرکت ایرانی به واسطه سود دلاری بالا ریسکی ندارد.

بلومبرگ نیز اخیرا در گزارشی نوشت، ایران با ۶۰۰ شرکت در ۵۰ صنعت مختلف بزرگترین بازار بورس ناشناخته جهان را در اختیار دارد.

برای اولین بار است که بلومبرگ سرمایه‌گذاری در ایران را به افراد خارج از کشور توصیه کرده و سابقه‌ای از چنین گزارش‌هایی وجود ندارد.

شاخص کل بورس تهران پس از پاسخ تنبیهی به تل‌آویو تا ۲.۱ درصد رشد نسبت به شرایط پیش از پاسخ را ثبت کرده است.
مرور تجربیات کشورهای توسعه‌یافته بیانگر آن است که معنای جدید توسعه همزمان با تحولات جدید تغییر کرده و امروزه تنها توسعه در همه ابعاد اقتصادی، امنیتی، سیاسی، نظامی و ... می‌تواند رشد پایدار تثبیت و تضمین شده به همراه داشته باشد.

کارشناس اقتصادی بهمن آرمان مسیر توسعه ایران را از راه رفع تحریم و ارتباط با قدرت‌های جهانی میسر دانسته و معتقد است که با در پیش‌گرفتن سیاست‌های تنش‌زدا می‌توانیم تعداد قابل‌توجهی پروژه‌ توسعه‌ای کشور در زمینه‌های مختلف را به نتیجه برسانیم و با ورود سرمایه خارجی و امکان تأمین مالی پروژه‌های توسعه‌ای از طریق بازارهای مالی توسعه پیدا کنیم.

در مقابل کارشناس ارشد دیپلماسی مهدی خراطیان ایده رفع تحریم و رسیدن به توسعه اقتصادی را منقضی شده و ساده‌انگارانه می‌داند و می‌گوید که هروقت تهران نشان داده که تعیین‌کننده معادلات امنیتی منطقه است، فرایند عادی‌سازی حضور اقتصاد کشور در اقتصاد جهانی با سرعت بیشتری پیش رفته است، با این دستور کار تحریم هم ناکارآمد خواهد بود.

امنیت، قدرت سیاسی، اقتصاد، توان نظامی و فرهنگ دیگر امرهای جدا از هم نیستند و یک کشور برای توسعه باید در همه این بخش‌ها نقش ویژه‌ای در جهان بلند کند. در این راستا جانمایی کشور در هم‌بست‌های موسوم کریدور می‌تواند سریع‌ترین راه رسیدن به توسعه قلمداد شود.

کد خبر 849111 منبع: فارس برچسب‌ها خبر مهم بورس تهران اقتصاد سرمایه‌ گذاری

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی مارون در نمایشگاه تخصصی ۲۰۲۴ CHINAPLAS
  • بازدید رایزن فرهنگی ایران در کابل از نخستین نمایشگاه ملی قرآن کریم در افغانستان
  • حضور قاریان ایرانی در نمایشگاه کابل جلوه‌ای از همدلی دو ملت
  • نمایشگاه توانمندی های صادراتی فرصت رشد و تعمیق روابط اقتصادی کشور
  • معرفی فرصت‌های صادراتی استان بوشهر در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • پایان باشکوه بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک ایران
  • حضور بیش از ۱۲۰ شرکت معتبر در نمایشگاه نساجی یزد
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • تجار افغانستانی در نمایشگاه توانمندی های صادراتی + فیلم