Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شانا»
2024-04-29@19:43:36 GMT

افزایش واردات نفت چین در آوریل ۲۰۲۲

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۶۲۶۵۹

افزایش واردات نفت چین در آوریل ۲۰۲۲

واردات نفت چین با وجود فشار ضعیف تقاضای سوخت بر پالایشگاه‌های چین به‌دلیل شیوع ویروس کرونا در ماه آوریل افزایش یافت.

به گزارش خبرگزاری رویترز از سنگاپور، واردات نفت خام چین در ماه آوریل نسبت به دوره مشابه پارسال حدود هفت درصد افزایش یافت و نخستین افزایش در سه ماه گذشته رخ داد، این در حالی است که تضعیف تقاضای سوخت به‌دلیل قرنطینه‌های ناشی از شیوع ویروس کرونا مقدار بهره‌گیری از ظرفیت تولید در پالایشگاه‌های چین را کاهش داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داده‌های اداره کل گمرک چین  امروز (دوشنبه، ۱۹ اردیبهشت‌ماه) نشان داد چین، بزرگ‌ترین خریدار نفت خام جهان در ماه گذشته ۴۳ میلیون و ۳۰ هزار تن نفت وارد کرد که معادل روزانه ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار بشکه است.

واردات روزانه نفت خام چین در آوریل ۲۰۲۱، ۹ میلیون و ۸۲۰ هزار بشکه و در ماه مارس امسال ۱۰ میلیون و ۶۰ هزار بشکه در روز بوده است.

واردات نفت خام چین در بازه زمانی ژانویه تا آوریل با ۴.۸ درصد کاهش نسبت به دوره مشابه پارسال به ۱۷۰ میلیون و ۸۹۰ هزار تن (حدود ۱۰ میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه در روز) رسید.

برآوردها نشان می‌دهد مقدار بهره‌گیری از ظرفیت پالایشگاه‌های چین در ماه گذشته میلادی حدود ۶ درصد کاهش یافته، از روزهای اولیه شیوع ویروس کرونا چنین کاهشی مشاهده نشده است.

پالایشگاه سینوپک اعلام کرد که از نیمه دوم مارس، پس از افزایش سطح ذخیره‌سازی‌ها در بحبوحه محدودیت‌های ناشی از شیوع ویروس کرونا، مقدار بهره‌گیری از ظرفیت پالایش را به حدود ۸۵ درصد رسانده، در حالی که این رقم در اوایل سال جاری میلادی ۹۲.۶ درصد بوده است.

صادرات فرآورده‌های نفتی در آوریل امسال به ۳ میلیون و ۸۲۰ هزار تن رسید که این رقم در مقایسه با دوره مشابه پارسال ۴۴ درصد کاهش نشان می‌دهد. این رقم در مارس امسال ۴ میلیون و ۷۰ هزار تن بود.

منبع: شانا

کلیدواژه: چین واردات نفت ویروس کرونا شیوع ویروس کرونا واردات نفت هزار بشکه نفت خام هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۶۲۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت

صادرات انواع محصولات کشاورزی تا پایان سال گذشته از ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت.

به گزارش ایسنا، حامد نجفی علمدارلو - قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: همزمان با مدیریت مصرف و کاهش واردات، برنامه‌ریزی صورت گرفته منجر به بهبود تجاری این بخش به میزان بیش از ۲ میلیارد دلار شده است.

وی افزود: براساس آمار گمرک، صادرات محصولات کشاورزی در سال گذشته ۶.۲ میلیارد دلار بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار افزایش را نشان می‌دهد.

نجفی گفت: همچنین میزان واردات در بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار کاهش و در مجموع تراز تجاری ۲ میلیارد دلار بهبود یافته است.

وی با بیان اینکه کارشناسی‌های انجام شده نشان می‌دهد مراقبت از شرایط فوق و تداوم آن نیازمند افزایش تولید است، گفت: تامین مالی، ریالی، ارزی و به‌هنگام زنجیره تامین محصولات کشاورزی، راهکار اساسی رشد تولید است.

قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: ارزش افزوده بخش کشاورزی با صادرات آن رابطه دوطرفه دارد و تجارب موفق نشان داده است، اختصاص ارز به نهاده‌های تولیدی بخش کشاورزی، اگر به لحاظ زمانی در اولویت تامین و تخصیص قرار گیرد، منجر به کاهش واردات محصول نهایی و افزایش صادرات می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ضرورت خرید تضمینی ۲ میلیون راس دام مازاد از دامداران
  • کالا‌های وارداتی که دلارشان ارزان ماند؛ اما تورمشان قد کشید
  • «خالی فروشی» حواله خودرو
  • درآمدهای نفت و گاز روسیه ۲ برابر شد
  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • گمرک لیست دریافت‌کننده‌های ارز را منتشر کرد
  • ارز ترجیحی به واردات تجهیزات پزشکی قطعاً اشتباه است
  • دهقانی: ارز ترجیحی به واردات تجهیزات پزشکی قطعاً اشتباه است
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور