Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پژوهشکده مطالعات بنیادین علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی تاکید کرد: سفرا قبل از اعزام با ظرفیت‌های علمی دانشگاه‌های کشور آشنا شوند.

به گزارش ایران اکونومیست، جمیله علم‌الهدی امروز در نشست تخصصی دیپلماسی علمی و فناوری؛ فرصت‌ها، چالش‌ها و راهکارها که در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، با اشاره به فعالیت‌های این پژوهشکده افزود: پژوهشکده مطالعات بنیادین علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی، مطالعات نظری را به سیاستگذاری متصل می‌کند و در طول سال‌های گذشته موضوع دیپلماسی علم را هم طی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علم‌الهدی با بیان اینکه اگر همراهی وزرا باشد، امکان رسیدن به ساختارهای جدید را پیدا می‌کنیم، اظهار کرد: مسؤولان در دانشگاه‌های کشور پیشنهادهای خوبی ارائه کردند که بخشی از آن در قالب یک نامه در اختیار رئیس‌جمهوری قرار گرفته است و رئیس‌جمهور نیز دستور رسیدگی به این موضوعات را داده است.

وی یکی از موضوعات مطرح شده را دیپلماسی علمی اعلام کرد و یادآور شد: کشورهای توسعه‌یافته از طریق ابزار تحریم، هم خود را از خزانه و فضاهای علمی و فرهنگی که در کشورهایی مثل ایران وجود دارد، محروم کردند و هم ما را تحریم علمی کردند.

وی با بیان اینکه تحریم ما بیشتر تحریم علم است، خاطر نشان کرد: ما در حالی که زیرساخت‌های لازم را برای ارتباطات جدی با جهان در اختیار نداشتیم، ولی در این ۴۰ سال ظرفیت‌های علمی‌مان را توسعه دادیم، از این رو اگر دیپلماسی در حوزه اقتصاد، ورزش و عمومی توسعه می‌یابد، باید در کنار دیپلماسی علمی باشد.

به گفته وی دیپلماسی علمی، زیرساخت اصلی برای همه دیپلماسی‌ها در وزارت امور خارجه است.

رئیس پژوهشکده مطالعات بنیادین علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به رشد علمی دانشگاه‌های ایران در حوزه‌های علوم انسانی، پزشکی، علوم پایه، مهندسی و فناوری، خاطرنشان کرد: اگر هر سفیر ایرانی، پیش از اعزام به کشورهای دیگر با رؤسای دانشگاه‌های کشور جلسه ای بگذارد و با ظرفیت علمی این مراکز آشنا و بعد به دیگر کشورها اعزام شود، در ارتباطاتمان می‌توانیم ظرفیت‌های علمی‌مان را به دنیا معرفی کنیم و از ظرفیت‌های علمی دنیا بهره‌مند شویم.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: دیپلماسی علمی و فناوری ، دانشگاه شهید بهشتی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: دیپلماسی علمی و فناوری دانشگاه شهید بهشتی دانشگاه شهید بهشتی دانشگاه های کشور ظرفیت های علمی دیپلماسی علم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۶۲۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری وارد فرودگاه یاسوج شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، صبح امروز محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری وارد فرودگاه یاسوج شد و مورد استقبال استاندار کهگیلویه و بویراحمد قرار گرفت.

حضور در دانشگاه یاسوج و افتتاح سردر دانشگاه، زیارت مقبره شهید گمنام، کلنگ‌زنی دومین خوابگاه متاهلی، بازید از چندین پروژه فعال و در حال ساخت، مصاحبه با شبکه سراسری به صورت زنده از خبر ۱۴، نشست با اعضای هیأت رئیسه، نشست آمایش آموزش عالی، نشست با اعضای هیأت علمی در قالب جلسه گرامیداشت هفته معلم (استاد) و تجلیل از برگزیدگان و سرآمدان علمی و موارد دیگر از برنامه‌های این سفر یک روزه است.

دیگر خبرها

  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • موفقیت آمیزبودن عمل رادیکال نفروکتومی در بیمارستان شهید بهشتی تفت
  • برخی جو سازی‌ها در زمینه اخراج استادان صحت ندارد
  • وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری
  • وزارت علوم برنامه های مطلوبی برای ماندن نخبگان در کشور تدوین کرده است
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری وارد فرودگاه یاسوج شد
  • راهکارهایی برای به روزرسانی نقشه جامع علمی کشور
  • اجرایی کردن طرح جامع جهاد علمی
  • تاسیس رشته‌های جدید ‌ متناسب با ظرفیت‌های هرمزگان در دستور کار است