Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@15:20:31 GMT

موج فزاینده مهاجرت از آمریکا

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۶۲۹۱۰

موج فزاینده مهاجرت از آمریکا

تازه‌ترین ترین آمارها نشان می‌دهد تعداد خانواده‌های ثروتمند آمریکایی که به دنبال دریافت ویزای خارجی هستند، افزایش چشمگیری یافته است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، شرکت های مهاجرتی آمریکا در تازه ترین آمارهای خود اعلام کردند که شمار خانواده های ثروتمند آمریکایی که به دنبال دریافت شهروندی یا اقامت کشورهای دیگر هستند، طی سه سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

   

براساس این گزارش، خانواده های ثروتمند آمریکایی، کارآفرینان و سلبریتی ها، به دلیل شیوع کرونا، تغییرات آب و هوایی و بحران های سیاسی، به دنبال دریافت گذرنامه دوم در قالب «طرح بی» هستند.

براساس اعلام نشریه فوربس، دهها کشور با ارائه گذرنامه طلایی و ویزا برای خارجی های مرفه، اقدام به اعطای شهروندی یا اقامت در ازای سرمایه گذاری در کشورشان می کنند. هزینه دریافت این گذرنامه از یک میلیارد و 100میلیون دلار در مالت تا 9 میلیارد و 500 میلیون دلار در اتریش است.

عزالدین سلیمان مدیر یکی از شرکت های بزرگ در زمینه مهاجرت و سرمایه گذاری اظهار کرد ثروتمندان بیشماری نزد ما آمده و به دنبال مکانی برای رفتن درصورت وقوع یک بحران آب و هوایی، طوفان شدید و حتی بیماری همه گیر دیگری هستند. تقاضای آمریکایی ها برای دریافت ویزای خارجی طی سال های 2019 تا 2021، به میزان 300 درصد افزایش یافته است.

مدیر یکی دیگر از شرکت های بزرگ مهاجرتی علت افزایش تقاضا برای دریافت ویزای خارجی توسط آمریکایی ها را، همه گیری کووید 19، تغییرات آب و هوایی، رمزارزها و جنگ عنوان کرد.

وی شروع درخواست آمریکایی ها برای دریافت ویزای خارجی را از دوران ریاست جمهوری ترامپ و افزایش چشمگیر آن را در دوران همه گیری کرونا دانست.

او در مصاحبه با نشریه اینسایدر خاطرنشان کرد نکته ای که در اینجا قابل ذکر است این است که با داشتن پاسپورت آمریکا نمی توان وارد کشورهای اروپایی شد و حالا بسیاری از ثروتمندان آمریکایی دریافته اند که شهروندی آنها شکننده تر از چیزی است که تصور می کردند و حالا به دنبال دریافت ویزای خارجی هستند.

مدیر اجرایی یکی از شرکت های مشاوره ای مهاجرتی نیز اظهار کرد درخواست ها برای دریافت ویزای خارجی از سوی آمریکایی ها طی سه سال گذشته بیشتر از تمام 20 سال قبل از آن بوده و بیشتر مشتریان و درخواست کنندگان، شاغلان عرصه تکنولوژی، مشاوران املاک و فعالان رمز ارز هستند که سرمایه آنها بالغ بر 50 میلیون تا 20 میلیارد دلار است.

وی خاطرنشان کرد چیزی که باعث بیشترین نگرانی در میان این افراد است که باعث شده به خاطر آن درخواست ویزای خارجی کنند، آینده جامعه آمریکاست. بسیاری از آمریکایی ها از آنچه که در کشورشان رخ می دهد ناامید هستند و فرصت دیگری برای خود و اعضای خانواده شان در این کشور نمی بینند.  

براساس این گزارش، ویزای کشور پرتغال که می توان با آن به 26 کشور اتحادیه اروپا سفر کرد، بیشترین تقاضا را درمیان سرمایه گذاران آمریکایی داشته است. افراد با سرمایه گذاری اندکی بیشتر از 200 هزار دلار می توانند به طورمتوسط 7 روز در سال را در پرتغال اقامت کرده و در صورت پایان مدت ویزا می توانند درخواست ویزای دائمی بدهند که به مدت 3 سال تمدید می شود. با این حال بسیاری از متقاضیان تنها به دنبال گزینه مناسب برای دریافت ویزا هستند و مقصد برایشان فرقی نمی کند.

این در حالی است که همزمان با افزایش تقاضای آمریکایی ها برای دریافت ویزای خارجی، برخی کارشناسان نسبت به ورود افراد ضعیف و سست و پول های کثیف به خاک اروپا، هشدار دادند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: برای دریافت ویزای خارجی دنبال دریافت آمریکایی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۶۲۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرغ آمریکایی‌ها غاز است!

از دید غرب‌زدگان، دستگیری و ضرب و جرح دانشجویان، چون در خاک آمریکا و اروپا انجام می‌شود مصداق امنیت‌سازی و ایجاد ثبات و یکدستی مواضع است و باید به آن احترام گذاشت! - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، محمدحسین مهدوی‌زادگان در یادداشتی نوشت: دستگیری 900 دانشجو در دانشگاه‌های کالیفرنیا و تگزاس، ورود پلیس ضدشورش به حریم دانشگاه‌ها با اجازه رسمی از نهادهای قانونی قدرت در آمریکا، ضرب و جرح شدید دانشجویان توسط پلیس فدرال و وعده‌های انتخاباتی نامزدهای 2 حزب دموکرات و جمهوری‌خواه (بایدن و ترامپ) مبنی بر اخراج دانشجویان معترض به رژیم صهیونیستی از دانشگاه‌ها و حتی در صورت امکان خاک آمریکا، جملگی تبدیل به تیتر رسانه‌های غربی شده‌اند. از سوی دیگر، تعمیم اعتراضات دانشجویی ضدصهیونیستی در آمریکا به کشورهای اروپایی، منجر به آن شده تا پلیس و نهادهای امنیتی کشورهای انگلیس، آلمان، فرانسه، ایتالیا، سوئد، فنلاند و دانمارک نیز مواضع مشابهی علیه دانشجویان منتقد نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه مطرح کرده و با وعده سخت‌ترین مجازات‌ها به خیال خود از وقوع این اعتراضات پیشگیری کنند!

1- اگر چه تونل وحشت نهادهای سیاسی و امنیتی غرب برای دانشجویان نتوانسته آنها را از مسیر انسانیت و غیرت منحرف کند اما سکوت برخی جریانات سیاسی در داخل کشورمان در قبال آنچه در آمریکا و اروپا می‌گذرد، جای بسی تأمل و البته شرم دارد!

در جریان اغتشاشات سال‌های 78 و 88 و حتی در بحبوحه زمانی فتنه‌ای که سال 1401 با محوریت و مدیریت پشت پرده فمینیست‌های دوآتشه جریانات ضدانقلاب و برانداز داخلی و خارج‌نشین شکل گرفت، برخی احزاب اصلاح‌طلب و در راس آنها حزب اتحاد ملت به رهبری آذر منصوری (رئیس خودخوانده جبهه اصلاحات) بدترین و سخت‌ترین مواضع ممکن را در اتهام‌زنی به نظام جمهوری اسلامی و ساختار حقوقی و امنیتی جاری در آن اتخاذ کرده و از هم‌افزایی با جریان‌های ضدانقلاب مانند سلطنت‌طلبان و منافقین تروریست ابایی نداشتند. آنها مدعی بودند به قداست حریم دانشگاه اعتقاد عمیق دارند و دانشجو آزاد است هر گونه می‌خواهد رفتار کرده و شعار دهد و کسی نیز نباید جلودار آن باشد. در این مجال قصد نقد این رویکرد و تفکر را نداریم اما سوال اساسی این است: اگر دانشگاه دارای چنین قداست ذاتی و حریم محکمی است، چرا هم‌اکنون از اردوگاه‌های رسانه‌ای روشنفکر و غرب‌زده داخلی صدایی در حمایت از دانشجویان آمریکایی و اروپایی مخالف نسل‌کشی کودکان فلسطینی مشاهده نمی‌شود؟!

2- صورت‌مساله مشخص است: از دید این غرب‌زدگان، دستگیری و ضرب و جرح دانشجویان، چون در خاک آمریکا و اروپا انجام می‌شود مصداق امنیت‌سازی و ایجاد ثبات و یکدستی مواضع است و باید به آن احترام گذاشت(!) به نظر می‌رسد خط قرمز اصلاح‌طلبان نه آزادی است، نه دانشگاه، نه آزادی بیان، بلکه این قداست(!) آمریکاست که خط قرمز آنها در تحلیل‌ها و گفتارهای رسانه‌ای و حزبی محسوب می‌شود! سکوت بسیاری از احزاب اصلاح‌طلب در قبال اعتراضات غیرتمندانه دانشجویان آمریکایی و اروپایی، جلوه‌ای از بدیهیات حاکم بر تفکر و مانیفست حزبی و دستور‌العمل سیاسی این گروه‌هاست. در اینجا ما با نوعی پارادوکس مدیریت شده مواجه هستیم که در آن رفتارها و ارزش‌ها اصالت نداشته و این ساختارها هستند که حسن یا قبح یک رفتار یا گفتار را تعیین می‌کنند. گویا نظریه «ساختار - بازیگر» که توسط کنت والتز بر مبنای نگاه نئورئالیستی وضع شده، تبدیل به یک الگوی ثابت ذهنی و تحلیلی در میان اصلاح‌طلبان و حامیان فتنه شده است! جایی که ساختار نسبت به بازیگران اصالت داشته و بازیگرانی که نخواهند در قالب آن بگنجند، جایی در آن ندارند.

آنگونه که اصلاح‌طلبان  تندرو و روشنفکران غرب‌زده نسبت به ساختار جاری قدرت در غرب ارزش و احترام قائل هستند، خود شهروندان و حتی برخی سیاستمداران غربی نیستند! پلیس فدرال و دیوان عالی آمریکا، در این نگاه مسموم دارای ارزش هستند زیرا متعلق به ساختار قدرت در غرب هستند؛ آنها می‌توانند هزاران دانشجو را سرکوب کرده و آنها را تا آنجا که می‌توانند ضرب و جرح کنند و بعد هم با تحسین مدعیان آزادی بیان و حقوق بشر روبه‌رو شوند. این همان سیکل معیوبی است که ورودی و خروجی آن هر 2 بر اساس «غرب‌پرستی» به جای «بها دادن به اصالت‌ها و ارزش‌ها» در آمریکا و اروپا شکل گرفته و البته، از سوی جریانات واداده داخلی نیز مورد کرنش و احترام واقع می‌شود.

منبع:‌ وطن امروز

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تیک‌تاک؛ صدای اعتراض
  • شرایط اخذ ویزای دبی برای کودکان
  • کمیسیون اروپا ممکن است تیک‌تاک را فیلتر کند
  • تیک‌تاک؛ صدایی برای اعتراض
  • مرغ آمریکایی‌ها غاز است!
  • (تصاویر) همبستگی دانشجویان خارجی کیش با دانشجویان آمریکایی
  • درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟
  • درخواست دوباره زلنسکی برای دریافت تسلیحات
  • «پلن بی» آمریکا در برابر انصارالله چیست؟
  • ماسک آزادی و حقوق بشر دولت‌های خارجی برای مردم جهان کنار رفته است