Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید هوشیار با اشاره به ضرورت توسعه کشت دانه‌های روغنی گفت: دانه روغنی "کاملینا" امسال در سطح 228 هکتار از اراضی کشاورزی استان کرمانشاه کشت شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سعید هوشیار در گفتگو با مرصادنیوز، اظهار داشت: با توجه به سابقه کم و تنها گذشت حدود چهار پنج سال از معرفی گیاه "کاملینا" برای کشت در برنامه زراعی استان کرمانشاه، این محصول امسال در سطح 228 هکتار از اراضی کشاورزی کشت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه سطح ابلاغی کشت "کاملینا" در استان کرمانشاه ۱۵۰ هکتار اعلام شده بود، افزود: با پیگیری های انجام شده کشت این محصول در پاییز انجام و تا این تاریخ در سطح 228 هکتار قابل برداشت می باشد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به تحقیقات انجام شده روغن کاملینا جز با کیفیت‌ترین روغن‌ها است که ۴۰ درصد امگا ۳ و ۲۰ درصد امگا ۶ دارد و ۹۵ درصد اسید‌های چرب اشباع مفید در روغن آن موجود است.

هوشیار گفت: روغن کاملینا علاوه بر مصرف خوراکی مصرف دارویی نیز دارد، ضمن اینکه کنجاله این گیاه نیز می‌تواند به عنوان غذایی مناسب برای دام، طیور و آبزیان مورد استفاده قرار گیرد.

وی قیمت خرید تضمینی این محصول را ۱۶۵ هزار ریال (شانزده هزار و پانصد تومان) برای هر کیلوگرم اعلام کرد و افزود: با توجیه کشاورزان کرمانشاهی در مورد مزایای کشت کاملینا سطح زیر کشت این گیاه در استان توسعه می‌یابد.

هوشیار تاکید کرد: سازگاری بهتر با شرایط اقلیمی منطقه، مقاومت به خشکی و سرمای بهاره، افزایش و بهبود تناوب در اراضی دیم، حساسیت کمتر به شیوع آفات و کاهش استفاده از سموم و کودها و کاهش هزینه برای کشاورزان از مزایای کشت گیاه کاملینا است.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: برداشت محصول در خرداد انجام و محصول تولیدی توسط شرکت دانش بنیان بیستون شفا به صورت خرید توافقی خریداری خواهد شد.

گفتنی است برای کشت هر هکتار ۷ تا ۱۰ کیلوگرم بذر مورد نیاز است.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: استان کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۶۴۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی کشت ۶۰ هکتار از مزارع گوجه فرنگی استان قزوین با روش سایبان 

علی راه انجام معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین در نشست وبیناری طرح افزایش تولید گوجه فرنگی گفت: در صورت تخصیص اعتبار و تسهیلات کم بهره به مکشاورزان و بهره برداران می‌توان سطح زیرکشت گوجه فرنگی در مزارع استان را با روش سایبان افزایش داد و در فصل پاییز هم به تولید قابل توجهی دست یافت.

وی بیان کرد: قزوین یکی از استان‌های مهم در تولید گوجه فرنگی است و امسال بر اساس برنامه ابلاغی و با توجه به الگوی کشت پنج هزار و ۸۰۰ هکتار برای کشت گوجه فرنگی به استان تخصیص یافته که پیش بینی می‌شود بیش از چهار هزار تن محصول گوجه فرنگی تولید شود که بیش از ۵ درصد تولید آن در فصل پاییز خواهد بود.

راه انجام اضافه کرد: استان قزوین به دلیل استفاده از ارقام جدید، روش‌های نوین کشت و بهره گیری از کشت سایبان و داربستی کردن مزارع عملکرد بالای حدود ۷۵ تا ۸۰ تن در هکتار در مزارع را بدست آورده است. 

وی افزود: در طرح سایبان در کشت گوجه فرنگی در دو سال گذشته حدود ۲۷ هکتار از مزارع گوجه فرنگی به این طرح اختصاص یافته که پیش بینی می‌شود امسال این میزان به ۶۰ هکتار افزایش یابد.

راه انجام بیان کرد: حفظ رطوبت، جلوگیری از تابش نور خورشید و عملکرد بالای محصول حتی تا بیش از ۲۰۰ تن در هکتار از مهمترین مزایای اجرای این طرح است.

در این نشست در خصوص اهمیت تولید گوجه فرنگی در پاییز برای کنترل قیمت این محصول و امکان افزایش عرضه آن و معرفی استان قزوین بعنوان پایلوت مهم در اجرای این طرح تبادل نظر شد.

در این نشست در خصوص طرح افزایش تولید گوجه فرنگی در فصل پاییز با دو روش، افزایش سطح زیر کشت در استان‌های جنوبی کشور و کشت داربستی در مناطق تولید تابستانه شامل استان‌های فارس، آذربایجان شرقی، قزوین و زنجان گفتگو شد.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • ۱۵۴ هزار هکتار مزارع گندم و جو مازندران مبارزه شیمیایی شد
  • مبارزه با سن مادر غلات در بیش از ۲۵ هزار هکتار از مزارع اسدآباد
  • سطح زیرکشت کلزا در آذربایجان‌غربی ۲ برابر شد/پیش‌بینی برداشت حدود ۱۲ هزار تنی
  • پیش‌بینی استحصال ۱۰ تُن گُلاب از مزارع گل‌محمدی در شهر مرزی کُرَند
  • ۶ هزار هکتار از اراضی لرستان زیر کشت دانه‌های روغنی رفت
  • تولید ۱۰۰ هزار تن دانه‌های روغنی در اردبیل
  • آغاز برداشت بیش از ۸۰۰ تن گل محمدی از مزارع قم
  • افزایش دو برابری سطح زیرکشت کلزا در اسدآباد
  • پیش بینی کشت ۶۰ هکتار از مزارع گوجه فرنگی استان قزوین با روش سایبان 
  • افزایش یک و نیم برابری کشت دانه روغنی در پارس آباد