Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون شرکت مدیریت منابع آب ایران و سرپرست حوضه آبریز زاینده‌رود گفت: تامین پایدار آب شرب با کیفیت برای همه مشترکان واقع در حوضه آبریز زاینده‌رود اولویت اساسی شرکت مدیریت منابع آب ایران در این حوضه آبریز است.

به گزارش ایران اکونومیست از شرکت مدیریت منابع آب ایران، «علیرضا الماسوندی» درباره برنامه جامع دولت برای مدیریت منابع آب در حوضه آبریز زاینده‌رود، افزود: دولت در گام نخست برای استقرار  ساختار حکمرانی موثر آب در حوضه آبریز زاینده رود تدوین نقشه راه مدیریت جامع منابع و مصارف حوضه بر اساس فاکتورهای اجتماعی، اقتصادی و محیط زیستی را پیاده‌سازی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه‌داد: گام نخست استقرار نظام حکمرانی موثر در حوضه آبریز زاینده‌رود با تکمیل و پردازش اطلاعات و آمار منابع و مصارف آب برداشته می‌شود.

سرپرست حوضه آبریز زاینده رود درباره برنامه موجود برای ساماندهی اکولوژیک منابع آبی، ادامه‌داد: اصلاح و توسعه نظام‌های بهره‌برداری از منابع آب در حوضه آبریز زاینده‌رود در کنار تقویت نقش و جایگاه آب در توسعه موزون گردشگری با استفاده از مزیت‌های طبیعی موجود و همچنین توسعه مشارکت و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در طرح‌های آب و پساب در دستور کار است.

معاون تلفیق و امور تنظیم‌گری شرکت مدیریت منابع آب ایران در بیان جزئیات نقشه راه مدیریت حوضه آبریز زاینده رود، گفت: گام نخست حرکت به سوی استقرار نظام حکمرانی موثر آب در حوضه آبریز زاینده رود مشارکت همه ذی‌نفعان در مساله مدیریت منابع آب به همراه یک ساختار شفاف بوده که در دستور کار قرار گرفته است.

وی درباره بستر فراهم شده برای استفاده از ظرفیت نخبگان در مدیریت منابع آب، افزود: شرایط جذب سرمایه در همه حوضه‌های آبریز و به تبع آن در حوضه آبریز زاینده رود برای اجرای طرح‌های دانش‌بنیان در بخش مصارف از جمله مصارف صنعتی و کشاورزی مهیا شده است.

الماسوندی در بیان پروژه‌های اولویت‌دار حوضه آبریز زاینده رود، خاطرنشان کرد: مدیریت منابع آب در قالب دو بخش مدیریت خشکسالی و مدیریت سیلاب به پیش می‌رود و طرح‌های فناورانه و اولویت‌داری نظیر تغذیه مصنوعی آب‌خوان‌های واقع در این حوضه و مساله مدیریت مصرف به عنوان رکن اساسی حکمرانی خوب در اولویت قرار گرفته است.

جعبه ابزار استقرار نظام حکمرانی خوب منابع آب در زاینده رود تکمیل می‌شود

سرپرست حوضه آبریز زاینده‌رود در بیان توسعه زیرساخت‌ها و ابزارهای مدیریت منابع آب در حوضه آبریز زاینده‌رود گفت: توسعه زیرساخت‌های مدیریت منابع آب که  در طول سال‌های اخیر متوقف شده بود، در همه حوضه‌های آبریز و همچنین حوضه آبریز زاینده رود بار دیگر فعال شده و با رویکرد جهادی توسط دولت مردمی به پیش می‌رود تا جعبه ابزار استقرار نظام حکمرانی خوب منابع آب تکمیل شود.

وی در تشریح اهمیت همدلی میان مسوولان منطقه‌ای، ادامه داد: ایجاد وحدت رویه میان تصمیم‌سازان و تصمیم‌گیران استان‌های واقع در حوضه آبریز زاینده‌رود موضوعی است که توسط وزارت نیرو دنبال می‌شود.

الماسوندی تاکید کرد: این وحدت رویه به وسیله برگزاری جلسه ها و انجام هماهنگی کامل با تصمیم‌ساز و تصمیم‌گیران منطقه‌ای به همراه مهیا کردن فضا برای تاثیرگذاری همه ذی‌نفعان اعم از مشترکان و متولیان قابل دستیابی است.

این مقام مسوول در بیان اولویت‌های وزارت نیرو در حوضه آبریز زاینده‌رود، گفت: تامین پایدار آب شرب با کیفیت برای همه مشترکان واقع در حوضه آبریز زاینده‌رود اولویت اساسی مدیریت منابع در حوضه آبریز زاینده‌رود است.

برنامه تامین صفر تا صد آب صنایع با استفاده از پساب

الماسوندی درباره برنامه دولت برای تامین آب مشترکان صنعتی، گفت: حرکت به سمت شیوه‌های بازچرخانی آب و توسعه ویژه جایگزینی پساب به منظور تامین نیاز صنایع حوضه آبریز زاینده‌رود با هدف به صفر رساندن مصرف آب تازه در صنعت از برنامه‌هایی است که زمینه استفاده بهینه از منابع آبی موجود را مهیا می‌کند.

معاون تلفیق و امور تنظیم‌گری شرکت مدیریت منابع آب ایران اضافه‌کرد: ایجاد نظام مدیریت و بهره‌برداری تلفیقی منابع آب سطحی و منابع آب زیرزمینی به منظور کاهش ریسک مخاطراتی نظیر فرونشست جزو برنامه وزارت نیرو در حوضه آبریز زاینده‌رود است.

الماسوندی درباره برنامه مهم وزارت نیرو در زمینه ارتقای توان آموزش‌دهی به ذی‌نفعان، گفت: آموزش و اقناع‌سازی در قالب بسته‌های فرهنگی و اجتماعی متنوع به منظور ارتقای آگاهی همه بهره‌برداران و مردم جزو اساسی‌ترین برنامه‌های تدوین شده در حوضه آبریز زاینده رود است.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: زاینده رود ، دولت ، وزارت نیرو

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: زاینده رود دولت وزارت نیرو آب در حوضه آبریز زاینده رود شرکت مدیریت منابع آب ایران استقرار نظام حکمرانی درباره برنامه منابع آب وزارت نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۶۶۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت

امتداد - از اول فروردین ماه تا هفتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، 4 میلیارد و 216 میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ ۲۸۵۰۰ تومان یک میلیارد و ۲۶ میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ ۴۱ هزار تومان مبلغ ۲ میلیارد و ۳۸۳  میلیون دلار و برای خدمات ۱۱۷ میلیون و برای واردات در مقابل صادرات  به نرخ توافقی ۶۸۹ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

 
طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی ۹۳۰ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۹۶  میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و ۲۶ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.
 
معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل ۴۶۲ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۲۳ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۶۷ میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۳۸ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۱۹۴ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ۱۹۷، ۲۹، ۱۷۴، ۱۰۳ و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هفتم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۱۹۹ میلیون دلار ارز نیمایی و ۱۸۳ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

طرزعلی در پایان افزود: تاکنون بیست مرحله حراج شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران انجام شده است و در مجموع ۲۷۱۶ کیلوگرم طلا عرضه و فروخته شده است. 
   

 


 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • تامین ارز واردات کالا‌های اساسی از ۴.۲ میلیارد دلار گذشت
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • کمک تصاویر ماهواره‌ای به تدقین بیلان حوضه آبریز کارون بزرگ
  • تامین ۴ میلیارد و ۲۱۶ میلیون دلار برای کالا‌های اساسی در مرکز مبادله
  • اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع
  • ثبت بیش از ۱۰۰۰ فرم شناسایی مشترکان سازمان پسماند اصفهان در سامانه سنا
  • مانور نظارت بر مراکز تامین، تولید و توزیع کالا‌های اساسی در شهرستان یزد
  • مدیریت بازار کالای اساسی جدی گرفته شود