Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلام محمد طاهری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زاهدان با تاکید بر حذف ارز 4200 تومان، اظهار کرد: ارز ۴۲۰۰ تومانی که دولت و مجلس در مسیر حذف آن و حمایت معیشتی از مردم قرار دارند، در صورت تداوم، دقیقا اقشار آسیب پذیر جامعه را در مرکز سیبل فشار اقتصادی قرار می دهد و موجب کوچک تر شدن سفره مردم و رسیدن سود هنگفتی به جیب رانت‌خواران، دلالان و قاچاقچیان می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر حزب مؤتلفه اسلامی سیستان و بلوچستان افزود: یک تصمیم اصولی، درست و اقتصادی گرفته شده که کارشناسان اقتصادی اصل آن را قبول دارند، اما این اقدام باید با چند شرط انجام بگیرد؛ اطلاع‌رسانی درست، آماده کردن تمهیدات و مقدمات کار و حمایت معیشتی از مردم جزء ضروریات است؛  به عبارت دیگر، طبق مصوبه مجلس در ازای حذف ارز ترجیحی، یارانه مستقیم باید به گروه مخاطب یارانه‌بگیران اختصاص داده شود و دولت مقدمات آن را فراهم کند.

وی ادامه داد: دولت سیزدهم وارث مشکلات اقتصادی بسیاری است که از دولت قبل به علت سیاست های غلط اقتصادی به جا مانده و تلاش‌های فراوانی برای حل این مشکلات از طرف شخص رئیس جمهور و کابینه ایشان در حال انجام است و همه باید به دولت در این راستا کمک نمائیم.

 

طاهری گفت: یکی از دغدغه های مهم مردم مبارزه با فساد است و امروز باید با فساد مبارزه عملی کرد و آنهایی که سالها رانت خواری کردند و بانیان وضع موجود هستند و آنانی که باعث شدند فشار مضاعف اقتصادی در این سال ها بر مردم تحمیل شود باید محاکمه شوند، این اراده در دولت سیزدهم ایجاد شده است و انتظار هم همین است که در دولت انقلابی با فساد و بی عدالتی مبارزه و ریشه های آن خشکانده شود.

 

وی بیان کرد: دولت برای حل مشکلات مردم عزم جدی دارد و اگرچه مشکلات فراوانی از سال های قبل به سبب ناکارآمدی مدیریتی روی هم انباشته شده اما توان، ظرفیت و استعدادهای کشور بسیار زیاد است و در همین مدت کوتاه که از روی کار آمدن دولت سیزدهم گذشته است، مشکلات بزرگی از سر راه برداشته شده است.

 

دبیر حزب مؤتلفه اسلامی سیستان و بلوچستان افزود: شاید قبل از این عزم و اراده‌ای برای خدمت نبود و سوء مدیریت ها ضربه ای فراتر از ضربه تحریم اقتصادی به کشور و مردم وارد نمود اما امروز این عزم و اراده در کشور برای خدمت در دولت وجود دارد و مطمئنا شرایط روز به روز بهتر خواهد شد. البته باید با برنامه ریزی و توجه به اولویت‌ها اقدام شود. 

وی اضافه کرد: در سال های اخیر تداوم روند خشکسالی و تغییرات شرایط اقلیمی وضعیت تولید و عرضه محصولات کشاورزی را تحت تاثیر قرار داده و باعث شده قیمت‌ها در بازار‌های جهانی شیب افزایشی داشته باشند و علاوه بر آن وقوع جنگ در اوکراین نیز این روند را به شکل چشمگیری تشدید کرد و قیمت‌ها را تا حد قابل ملاحظه ای افزایش داد، چراکه به عنوان مثال روسیه و اوکراین روی هم رفته تقریباً یک سوم صادرات جهانی گندم را تأمین می‌کنند، بنابراین تاثیرات وشوک ناگهانی این رویداد بر اقتصاد جهانی انکار ناپذیر است.

طاهری ادامه داد: اما در کشور ما علاوه بر عوامل فوق، مشکل دیگری به نام قاچاق و خروج کالا‌های اساسی از کشور نیز وجود دارد که باید برای مقابله با آن اقدامات اساسی از جمله هدفمند کردن یارانه‌ها که می تواند در کاهش جذابیت کالا‌های اساسی برای قاچاقچیان و جلوگیری از قاچاق این اقلام، موثر و ضروری باشد انجام گیرد.

وی گفت: تلاش مضاعف برای اصلاح الگوی کشت در بخش کشاورزی که کاهش مصرف آب و افزایش تولید محصولات کشاورزی را به همراه خواهد داشت نیز در این خصوص بسیار ضروری است که البته نیازمند عزم‌ ملی و اراده جدی است و باید با برنامه‌ریزی اصولی به این سمت حرکت کنیم.

انتهای پیام/3139

منبع: فارس

کلیدواژه: تورم ارز 4200 گندم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۶۶۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش واردات و توسعه صادرات؛ راهبرد مهم فعالیت مناطق آزاد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ آقای مخبر بعد از ظهر امروز در ارتباط ویدیو کنفرانسی با همایش ملی مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی سراسر کشور در مشهد مقدس ، گفت: نامگذاری امسال با عنوان "جهش تولید با مشارکت مردم" حاصل تجربه بیش از ۴۰ سال جمهوری اسلامی ایران است که بدون فعال کردن منابع، خلاقیت و مدیریت مردم مشکلات اقتصادی به صورت مطلوب حل نمی‌شود.

معاون اول رئیس جمهور افزود: مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی از فرصت‌های خوب تحقق شعار سال هستند و این مناطق با هدف تشویق سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی، کنار گذاشتن دیوان سالاری، توسعه صادرات و آوردن مردم از سرزمین اصلی به این مناطق و فعالیت اقتصادی موثر شکل گرفته است.

آقای مخبر با تاکید بر اینکه باید کاستی‌های چند دهه گذشته در توجه به اهداف و فلسفه تشکیل مناطق آزاد در دولت سیزدهم جبران شود، تصریح کرد: توجه به مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی از اولویتهای اساسی دولت است که ظرفیت‌های این مناطق و مقررات، امکان پیشرفت و توسعه را ایجاد کرده است و هیچ بن‌بستی در مسیر فعالیت مناطق آزاد وجود ندارد و دولت آمادگی دارد تا مسائل و مشکلات بر سر راه فعالیت این مناطق را برداشته و مرتفع کند.

وی با تاکید بر اینکه جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی و توسعه صادرات از مهم‌ترین زمینه‌های فعالیت مناطق آزاد است که باید در این خصوص برنامه‌ریزی شود، افزود: نزدیک به ۱۰ سال رشد اقتصادی کشور منفی بود، اما در سال گذشته به نرخ رشد اقتصادی ۶ درصد رسیدیم، اما با این میزان نمی‌توان مسائل کشور را حل کرد و طبق هدف گذاری میانگین رشد اقتصادی ۸ درصدی در برنامه هفتم توسعه، باید کاستی‌های سال‌های گذشته نیز جبران شود که برای رسیدن به این هدف نیازمند جذب سرمایه‌گذاری سنگین داخلی و خارجی هستیم که این مناطق فرصتی بسیار مناسب برای تشویق سرمایه‌گذاری هستند.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به فرصت بسیار خوب همسایگی ایران با ۱۵ کشور منطقه تاکید کرد: بخش زیادی از نیاز‌های کشور‌های همجوار می‌تواند در داخل ایران تولید شود و باید از این راهبرد جدی دولت سیزدهم در توسعه روابط با همسایگان در مناطق آزاد به خوبی استفاده شود.

آقای مخبر خاطرنشان کرد: از گام‌های بلند آقای رئیسی در دیپلماسی دولت سیزدهم برقراری رابطه با کشور‌های منطقه و همسو است که تفاهمنامه‌ها و قرارداد‌های بسیار خوبی امضا شده و تمامی این فرصت‌ها باید در مناطق آزاد پیاده سازی شوند.

معاون اول رئیس جمهور در ادامه وجود نیرو‌های جوان و تحصیل کرده، شرکت‌های دانش بنیان، ظرفیت‌های معدنی و اقتصاد دریا محور را از مهم‌ترین زمینه‌های فعالیت و برنامه‌ریزی مناطق آزاد توصیف و تصریح کرد: باید کمبود‌های کشور به ویژه در زمینه تولید، در مناطق آزاد جبران شود.

معاون اول رئیس جمهور در ابتدای سخنان خود با اشاره به مشکلات کشور در زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم گفت: گام‌های بسیار بلندی توسط دولت، مردم و فعالین اقتصادی در طول دو سال گذشته برای حل مشکلات کشور برداشته شد.

وی افزود: زمانیکه در یک کشور با کوچکترین مساله روبرو می‌شوند تمام بخش‌ها و دولت آنان بسیج می‌شوند، اما جمهوری اسلامی ایران به نقطه‌ای رسیده که زمانیکه رژیم غاصب صهیونیستی به عنوان نماد سلطه توسط کشور ما مورد اصابت قرار می‌گیرد، رئیس جمهور و دولت و مردم به کار‌های عادی خود می‌پردازند و کشور در شرایط آرام مسیر خود را ادامه می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: زمانی مقام معظم رهبری اینگونه تاکید کردند که نباید اقتصاد کشور با تکانه‌های خارجی دچار آسیبی شود؛ لذا باید در این مسیر حرکت کنیم و در زمینه اقتصاد به نقطه‌ای برسیم که تناسب با نقش جمهوری اسلامی در سطح بین الملل داشته باشد.

معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: امروز وقتی در منطقه تصمیمی گرفته می‌شود که تبعات خاصی دارد ناچار هستند ملاحظات جمهوری اسلامی را رعایت کنند و تکیه مظلومین جهان به ایران است تا جایی که تمام امکانات نظام سلطه برای شکست مردم غزه جمع آوری شد، اما نتوانستند به هیچ کدام از اهداف خود برسند.

 دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری و صنعتی و ویژه اقتصادی نیز در این مراسم با اشاره به اینکه تراز تجاری مناطق آزاد با تلاش‌های دولت سیزدهم مثبت شده است، گفت: یک و نیم درصد از ۶ درصد رشد اقتصادی حاصل تلاش‌های مناطق آزاد بوده. حجت الله عبدالملکی افزود: طی سال گذشته ۹۰۰ هزار میلیارد تومان بسته سرمایه‌گذاری  ارائه شده که به معنای چهار برابر شدن تقاضا برای سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد است که تاکنون ۱۳۳ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری محقق شده است و این برنامه جهش سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد با جدیت پیگیری می‌شود و در سال پنجم برنامه هفتم سهم مناطق آزاد در رشد اقتصادی به ۴ درصد خواهد رسید.

دیگر خبرها

  • راهنمایی مدیریت مالی بهتر در «دخل و خرج»
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است
  • مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصادی کشور تبدیل شوند
  • کاهش واردات و توسعه صادرات؛ راهبرد مهم فعالیت مناطق آزاد
  • مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند
  • قالیباف: تا یکشنبه برنامه ارزی خود را ارائه نکنید خودمان موضوع را دنبال خواهیم کرد!
  • ضرب‌الاجل قالیباف برای دولت/ رئیس مجلس: تا یکشنبه برنامه ارزی خود را ارائه نکنید خودمان موضوع را دنبال خواهیم کرد!
  • صنعت خودرو، قربانی زیاده خواهی مسئولان و دلالان
  • خاندوزی: دولت خاتمه پروژه‌های ناتمام هستیم/ افشاگری همتی از رانت ۶۰۰ هزار میلیارد تومانی/ صولت مرتضوی: تحریم پیشرفت‌های کلانی را نیز برای کشور به ارمغان آورده است